banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2010, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Zozon je napisao:
Vidiš besparica, ni ja ti neću reći za koga da glasaš.

Пишеш ствари које више мање стоје, али овдје ти прича престаје бити смислена.

Тема је избори ове године и за кога гласати. Ти кажеш: "Власт краде, лаже, бла, бла...". ОК.

За кога гласати, то је питање. Не да кажеш беспарици за кога он да гласа већ да кажеш за кога ћеш ти гласати. Пустите филозофирање како је све лоше, отворите тему за згражавање над политичком и друштвеном ситуацијом на овим просторима и тамо кукајте како су политичари лопови, како нас свађају, како краду. Политичари су огледало народа и ништа више.

Имамо земљу какву имамо, имамо странке које имамо. За кога гласати да нам буде боље? Макар мало...

goci master je napisao:
U anketi stoji demokratska stranka (pretpostavljam caviceva) a trebalo bi DP, demokratska partija?

Moја грешка. Дакле, опција "демократска странка" = Демократска партија Драгана Чавића
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
A nedostaje i jako važna opcija za izbor "neka druga partija/stranka".
Malo mi smušeno djeluje anketa. Nazivi partija, pa onda krene "nemam pojma", pa "razmišljam", pa onda opet uleti par naziva partija.

Анкета је прво имала првих десет опција, јер је то максималан број опција дозвољен за гласање у анкети.
Накнадно је омогућено да се додају још 4 опције за гласање и то су ове задње 4 опције. Зато анкета изгледа смушено.

Poslednji put menjao shoole dana 16 Mar 2010, 08:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
_zoka je napisao:
E to i mene muči.Valjda će isplivati neko do izbora.Neko ko neće nastup bazirati na strahu od muslimana.

Pa kakav nastup da imaju političari u RS kad je opasnost od muslimana sasvim realna, svaki dan možeš čuti kako i mediji i javnost i političari u Pederaciji oštre svoje noževe i prijete srpskom narodu. U njihovim glavama rat još nije stao, i stalno pričaju o nekom drugom poluvremenu, zato nema opuštanja niti treba da ga bude, opasnost od ovih drugih s obzirom da ih dobro poznajemo je sasvim realna.
Mile kakav je takav je, realno je trenutno jedini političar koji se može suprostaviti ratnim jastrebovima iz Pederacije i uspješno to i radi, neka neko navede bar jednog Srbina političara koji bi u ovom trenutku mogao zamjeniti Dodika, ja ga ne vidim.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 10:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Nama treba ekonomski Vili Brant. Taj bi trebao da kleci pred ovim jadnim narodom i da moli za oprost zbog lopovluka ove i prethodnih vlada!

Slozicemo se da takvog nemamo. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 12:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
shoole je napisao:
Zozon je napisao:
Vidiš besparica, ni ja ti neću reći za koga da glasaš.

Пишеш ствари које више мање стоје, али овдје ти прича престаје бити смислена.

Тема је избори ове године и за кога гласати. Ти кажеш: "Власт краде, лаже, бла, бла...". ОК.

За кога гласати, то је питање. Не да кажеш беспарици за кога он да гласа већ да кажеш за кога ћеш ти гласати. Пустите филозофирање како је све лоше, отворите тему за згражавање над политичком и друштвеном ситуацијом на овим просторима и тамо кукајте како су политичари лопови, како нас свађају, како краду. Политичари су огледало народа и ништа више.

Имамо земљу какву имамо, имамо странке које имамо. За кога гласати да нам буде боље? Макар мало...

Ipak mislim da se držim teme. Naime, objasnio sam da prvo moram početi od sebe, da se ja moram promjeniti i da promjena dovede do građanske svijesti. Projekcija mog pogleda je poziv na promjenu ako hoćete? Kad bude kritične mase i političari će se prilagoditi, bar njima to nije problem.

Nemogu shvatiti da živimo u državi gdje nema ni zrna odgovornosti. Ali ipak živimo. Jebote, čovjeka možeš ubiti i da neodgovaraš. Primjer ti je ono ubistvo iz Doboja gdje je lik istresao 5 metaka u onog SDS-ovca Garića i neki dan ga sud oslobodi. To je lice i naličje naše vlade i našeg premijera. To je dokaz da je ova tvorevina kriminalizovana do jaja i nelibe se to priznati. Šta im možeš.

A izbori su tek u oktobru, možda neko i ispliva do tada, kao što je Josipović u Hrvatskoj(nekažem da je to za njih najsretnije riješenje, oni znaju šta njima paše), ali ovo što je dosad na pladnju nije ni za pišljiva boba.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ipak se ne drzis teme, jer pored sve svoje price o osvjescenosti, ekonomiji itd. i dalje ne mozes reci za koga treba glasati, tj. sta ciniti na dan izbora. To se u mom selu zove suplja prica.
P.S.
Ti, sve i da hoces, ne mozes meni reci za koga da glasam. To pitanje sam postavio cisto da ukazem na tvoju suplju pricu.
shoole je napisao:
Пустите филозофирање како је све лоше, отворите тему за згражавање над политичком и друштвеном ситуацијом на овим просторима и тамо кукајте како су политичари лопови, како нас свађају, како краду.

X

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
Ipak mislim da se držim teme.

Па прочитај назив теме. Тема се не зове "Господе Боже, гдје ја живим?" већ се зове "Избори 2010."

Имамо лоше стање у друштву и држави. Слажем се. Шта предлажеш, како то поправити?

Нека револуција? Диктатура пролетаријата? Повратак на племенску заједницу?

Ако не предлажеш неку револуционарну промјену, остаје нам еволуција. Имаш ли неко боље рјешење од демократије?

Ако је демократија једина опција, долазимо до избора као начина којим утичемо на ту еволуцију државе и друштва. Дакле, за кога гласати да нам буде боље?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Ipak se ne drzis teme, jer pored sve svoje price o osvjescenosti, ekonomiji itd. i dalje ne mozes reci za koga treba glasati, tj. sta ciniti na dan izbora. To se u mom selu zove suplja prica.
P.S.
Ti, sve i da hoces, ne mozes meni reci za koga da glasam. To pitanje sam postavio cisto da ukazem na tvoju suplju pricu.

Možda i nije tako šuplja. Možda ću početi razmišljati kao ti i kad mi tvoj ćale napravi uslugu koju dugo čekam, možda glas dam njemu? I svi sretni. :evil3:

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bio i ostao spamer... :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Zozon je napisao:
Ipak mislim da se držim teme.

Па прочитај назив теме. Тема се не зове "Господе Боже, гдје ја живим?" већ се зове "Избори 2010."

Имамо лоше стање у друштву и држави. Слажем се. Шта предлажеш, како то поправити?

Нека револуција? Диктатура пролетаријата? Повратак на племенску заједницу?

Ако не предлажеш неку револуционарну промјену, остаје нам еволуција. Имаш ли неко боље рјешење од демократије?

Ако је демократија једина опција, долазимо до избора као начина којим утичемо на ту еволуцију државе и друштва. Дакле, за кога гласати да нам буде боље?

Jes li čuo za građanski neposluh? Da, pod uslovom da mi počnemo tako posmatrati sami sebe. Većina stvari su tako jednostavne u životu. Za početak, kome danas treba televizor? Ja sam svoj frkno kroz prozor. Filmove odavno gledam na laptopu. Prestao sam sa preplatom. Na redu su još neke stvari. Samo Bog dao ovog vajrlesa pa se pričičam onako lagano. Skajp je u opticaju do jaja. Fiksni telefon sam isključio isto. Još mi tebaju solarne ćelije i akumolatori da budem stroža ilegala i da nezavisim od ovih majmuna koji prestavljaju državu. Jesi li tako ikad razmišljao a kamoli da preduzmeš ovako nešto?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
СДС, без иједног гласа. Ма ајде...

Ова анкета није валидна дефинтивно.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Besparica je napisao:
Znao sam da neces navesti nikoga. :D

Šta sad očekuješ?Da ti ja kažem imenom i prezimenom za koga ćeš glasati? Bezze....Glasaj za nekoga ko će u svome programu umjesto otcjepljenja RS (koje je realno kao i slanje ekspedicije na Mjesec sastavljene od ljudi iz RS) i nekakvog šupljeg referenduma imati nekakvu ekonomsku priču.Za nekoga ko će ponuditi plan za poboljšanje standarda života,ukidanje kolektivnih izbjegličkih centara,za nekoga ko neće svoje krađe prikrivati otimanjem od sirotinjskih penzija.....Za nekoga ko nudi bolje,umjesto stajanja u žabokrečini.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
_zoka je napisao:
Besparica je napisao:

Šta sad očekuješ?Da ti ja kažem imenom i prezimenom za koga ćeš glasati? Bezze....Glasaj za nekoga ko će u svome programu umjesto otcjepljenja RS (koje je realno kao i slanje ekspedicije na Mjesec sastavljene od ljudi iz RS) i nekakvog šupljeg referenduma imati nekakvu ekonomsku priču.Za nekoga ko će ponuditi plan za poboljšanje standarda života,ukidanje kolektivnih izbjegličkih centara,za nekoga ko neće svoje krađe prikrivati otimanjem od sirotinjskih penzija.....Za nekoga ko nudi bolje,umjesto stajanja u žabokrečini.

koliko ja vidim takvih nema.
ima li ijedna stranka, ijedan nezavisni kandidat, ista, sto nudi gore navedeno?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Besparica je napisao:

Šta sad očekuješ?Da ti ja kažem imenom i prezimenom za koga ćeš glasati? Bezze....

Управо то, Зока! За кога гласати, за коју странку и зашто.

Слажем се да не треба гласати за некога ко прича о референдуму, слажем се да треба гласати за странку која нуди бољи живот. И сад иде логично питање, ко је то?

Слично, ако те питам које ауто да купим, ти ми можеш рећи: "Купи добро ауто, економично, нешто што је сигурно на путу, не робуј великим аутима". Супер, али ми ти тиме ниси ништа помогао. Реци ми које ауто да купим конкретно.

Идеја ове теме није да људи пишу фразе. Наравно да сви желе више пара, више посла и бољи живот. Наравно да политичари лажу и краду. Дај да причамо о томе ко од понуђених странака може нешто да уради да би људима било боље. На основу којих идеја, планова, са којим људима?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Besparica je napisao:

Malo se vrtimo u krug. :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
_zoka je napisao:
Besparica je napisao:

Pa ovo sto si naveo obecavaju SVE stranke! Doduse, neko manje a neko vise laprda o referendumu. Ipak, na kraju se sve svede na isto...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 11:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Mislim da je i pticama na grani jasno da je BIH opstala kao država i da će kao država nastaviti svoj put kroz euroatlanstke integracije.
Isto tako od ukidanja entiteta RS-a nema ništa i svaka priča na tu temu je gubitak vremena.
Prema tome, treba podržati one političke snage koje će se istinski potruditi da nam svima bude bolje.Da ljudi imaju posao i da mogu normalno živjeti od svog rada.
Lično bih volio kad bi fuzijom SDP-a, Naše stranke i Nove socijalističke partije nastala jedna progresivna politička snaga socijaldemokratske orjentacije.

Usput neka tužilaštvo i sudstvo završi posao sa zločinima i zločincima kako nebi imali trovače društva na ulici slobodne !
I podrazumjeva se da naši susjedi i sa istoka i sa zapada ne treba da guraju nos u naše g..... i da nas već jednom puste na miru jer je to osnovni preduvjet da bude MIRNA BOSNA!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

amidža je napisao:
Isto tako od ukidanja entiteta RS-a nema ništa

Super, mene si ubjedio. Sada samo ubjedi Hareta, Sulju, Zlaju i ostale popularne muslimanske politicare i mirna Bosna.
Naravno da od ukidanja entiteta i smanjenja njihovih nadleznosti nema nista, ali to nije tako sto muslimanski politicari zele tako, nego je to tako zato sto cemo mi opet izabrati nekoga ko nece dozvoliti da se to desi.
Vidili bi kako bi se ti procesi ponovo pokrenuli kada bi izabrali sto kakve Cavice i Krsmanovice.
Jos jednom ponavljam. Ako je neko bolji za cuvanje pozicije RS, ne mora znaci da je losiji za druge probleme.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 11:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Besparica je napisao:
amidža je napisao:
Isto tako od ukidanja entiteta RS-a nema ništa

Super, mene si ubjedio. Sada samo ubjedi Hareta, Sulju, Zlaju i ostale popularne muslimanske politicare i mirna Bosna.
Naravno da od ukidanja entiteta i smanjenja njihovih nadleznosti nema nista, ali to nije tako sto muslimanski politicari zele tako, nego je to tako zato sto cemo mi opet izabrati nekoga ko nece dozvoliti da se to desi.
Vidili bi kako bi se ti procesi ponovo pokrenuli kada bi izabrali sto kakve Cavice i Krsmanovice.
Jos jednom ponavljam. Ako je neko bolji za cuvanje pozicije RS, ne mora znaci da je losiji za druge probleme.

Poznati mi nešto slični komentari od prije par godina od nekih ultranacionalista u Srbiji i kasnije poginu Đinđić.

Umjesto da se uštedilo par godina i da je progres ubrzan,,,,znamo šta se desilo.

Isto bih i ja sad mogao reći da ti objasniš Dodiku da svako malo ne izbacuje neke nebulozne prijedloge jer ću se ugušiti od smijeha:

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... dikom-i-rs

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nevezane gluposti, kao i uvjek...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]