banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 17:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Garena DotA team
PostPoslato: 16 Mar 2010, 01:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2009, 01:50
Hehhe :) samo sabijaj :)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 16:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Apr 2010, 16:19
nea ige ima svuda

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 18:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Apr 2010, 16:52
nik na Gareni mi je JackCarver, pa ko hoće nek me doda...

p.s. Riblja Čorba tebe sam susretao u par partija ali nisam obraćao pažnju :D , sad ću malo bolje da te osmotrim :D

I Am The War Chief

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 13:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
BSE je napisao:
heheh HoN je otisao miljama ispred Dote, a LoL se zakucao cak ispod Dote
stanje na toj sceni je sasvim jasno - Dota ce se i dalje gusiti u losem WC3 kalkulatoru, dok ce HoN (kako stvari stoje) "otimati" sve veci broj dotera

Zar ne mislis da se HON od silne grafike udaljio malo od igrivosti i jednostavnosti dote?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
BoG je napisao:
BSE je napisao:
stanje na toj sceni je sasvim jasno - Dota ce se i dalje gusiti u losem WC3 kalkulatoru, dok ce HoN (kako stvari stoje) "otimati" sve veci broj dotera

Zar ne mislis da se HON od silne grafike udaljio malo od igrivosti i jednostavnosti dote?

nije grafika jedino poboljsanje
najvece i najvaznije je sto nema zastarjelog i ogranicenog kalkulatora iz WC3 cim je napravljen korak od nekoliko kilometara
dalje igra je dinamicnija od dota i brze se razvija, a i graficki je bolja od dote
za sad ostaju problemi oko balansa i nekih bugova ali se ubrzano radi na ispravljanju doticnih
i na kraju ako cemo gledati sa legalne strane jeftinije je uzeti HoN od kombinacije WC3+TFT da bi se igrala dota

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 22:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2010, 14:03
HON je jos u beta verziji kolko ja znam a verovatno ce se placati kad izadje pa cemo vidjeti na cemu je :) a sto se tice igrivosti i popularnosti,tu MILJAMA zaostaje za dotom

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 07:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cago je napisao:
HON je jos u beta verziji kolko ja znam a verovatno ce se placati kad izadje pa cemo vidjeti na cemu je :) a sto se tice igrivosti i popularnosti,tu MILJAMA zaostaje za dotom

vidim i ti imas probleme sa citanjem, pa cu da ponovim:
HoN je u beti do srijede, tad zavrsava beta i pocinje retail
naravno da ce se placati, ali je njegova cijena jeftinija od WC3+TFT kombinacije potrebne za igranje dote (ne pocinji sad kako se dota moze igrati besplatno krekovanim igrama, moze i HoN isto, tako da to nema smisla navoditi)
a sto se tice igrivosti i popularnosti dovoljno govori podatak o plakanju beta testera pirlikom najave retaila i njihovoj tuznoj konstataciji kako se moraju vratiti na dotu ;)
jos 2 dana i dovidjenja open beta noobovima, pa da se moze opet normalno igrati
btw danas i u srijedu ubacuju po jednog novog heroja

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
BSE je napisao:
BoG je napisao:
BSE je napisao:

nije grafika jedino poboljsanje
najvece i najvaznije je sto nema zastarjelog i ogranicenog kalkulatora iz WC3 cim je napravljen korak od nekoliko kilometara
dalje igra je dinamicnija od dota i brze se razvija, a i graficki je bolja od dote
za sad ostaju problemi oko balansa i nekih bugova ali se ubrzano radi na ispravljanju doticnih
i na kraju ako cemo gledati sa legalne strane jeftinije je uzeti HoN od kombinacije WC3+TFT da bi se igrala dota

Kako kome, ali meni je ona grafika 10 puta gore od W3 grafike, dosta je jednostavnije, pregledije i igrivije. Kad sam vidio u HoN-u sve nesto svijetli, milion nekih efekata, ne mozes normalno ni hodati sa herojem da ne izlece milion nekih tukija.. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 09:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2010, 14:03
Citiraj:
HON je jos u beta verziji kolko ja znam a verovatno ce se placati kad izadje pa cemo vidjeti na cemu je a sto se tice igrivosti i popularnosti,tu MILJAMA zaostaje za dotom

vidim i ti imas probleme sa citanjem, pa cu da ponovim:
HoN je u beti do srijede, tad zavrsava beta i pocinje retail
naravno da ce se placati, ali je njegova cijena jeftinija od WC3+TFT kombinacije potrebne za igranje dote (ne pocinji sad kako se dota moze igrati besplatno krekovanim igrama, moze i HoN isto, tako da to nema smisla navoditi)
a sto se tice igrivosti i popularnosti dovoljno govori podatak o plakanju beta testera pirlikom najave retaila i njihovoj tuznoj konstataciji kako se moraju vratiti na dotu
jos 2 dana i dovidjenja open beta noobovima, pa da se moze opet normalno igrati
btw danas i u srijedu ubacuju po jednog novog heroja

O matero..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 09:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Kako kome, ali meni je ona grafika 10 puta gore od W3 grafike, dosta je jednostavnije, pregledije i igrivije. Kad sam vidio u HoN-u sve nesto svijetli, milion nekih efekata, ne mozes normalno ni hodati sa herojem da ne izlece milion nekih tukija.. :)

e sad ga i ti pretjera
cak i kad oboris sve efekte i detalje grafika se spusti na nivo WC3 (u stvari i tad je bolja)
veca rezolucija omogucava vece vidno polje, tako da je veca i preglednost
e sad sto tebi smetaju neki efekti to je sasvim drugi par opanaka :)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nije sto smetaju, nego su jednostavno bespotrebni.. Ubaceni su samo da bi izgledalo "ljepse" ali nije.. Hom je jednostavno dota na steroidima..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
sta ti znaci to LOSE kalkulisanje u doti?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 12:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2009, 01:50
HoN igraju "gameri" koji se loze na grafiku, u glavnom se neka djecurlija loze na grafiku, tako da nikad ne bi igrao HoN da me tamo banuje neki klinja 96. godiste, pa locirao bi mu IP xD.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 14:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nije sto smetaju, nego su jednostavno bespotrebni.. Ubaceni su samo da bi izgledalo "ljepse" ali nije.. Hom je jednostavno dota na steroidima..

upravo tako, zato je igra brza i fluidnija

BoG je napisao:
sta ti znaci to LOSE kalkulisanje u doti?

ako si ikad citao dotine changelogove znao bi da postoje ogranicenja, (npr. stackovanje magic armora) koje WC3 kalkulator ne moze da odradi kako treba

RoS-G.Riblj4 je napisao:
HoN igraju "gameri" koji se loze na grafiku, u glavnom se neka djecurlija loze na grafiku, tako da nikad ne bi igrao HoN da me tamo banuje neki klinja 96. godiste, pa locirao bi mu IP xD.

vidi se da nisi HoN ni igrao, jer tamo ne postoji host, vec su sve partije na dedicated serverima, tako kad host (u ovom slucaju samo osoba koja je pokrenula igru) ispadne igra nastavlja da se izvrsava, a isto tako da bi bio kickovan trebaju svi glasati za kick sto automatski obezbjedjuje da ne mozes biti izbacen od nekog napaljenog klinca kao u doti
sto se tice "djecurlije"...pored ostalih vecih klanova iz Dote nedavno je MYM dao podrsku HoNu, tako da ti konstatacija bas ne pije vode
i po x-ti put nije prednost HoNa samo grafika, vec sto je igra dinamicnija

poz svima

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 15:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2003, 09:23
haha MYM dao podrsku jer su im dali para, bas zato vidim da su se MYM i svi ostali pro klanovi prebacili na HON, samo oni koji nisu nista postigli u doti, poceli su da igraju hon.

btw grafika mi je previse djecija, od onih animacija me glava zaboli, konfuzna je igrica, igrivost je 50% slabija nego u doti.

uostalom samom neorginalnoscu, ta igrica ne zasluzuje moje slobodno vrijeme...

po pitanju cijene, za hon samo placas recimo 20eura, a za w3, milion custom mapa i dotu platis 40 eura (mada svi znamo da se igra bez orginala na gareni, sto znaci da teorija o parama pada u vodu).

sa hon ce se desiti isto ono sto i sa "d2" klonovima, pricace se 5-6 mjeseci o njemu, i onda ce se svi vratiti na dotu ;)

Lucifer himself

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Lucifer of Hellscream je napisao:
btw grafika mi je previse djecija, od onih animacija me glava zaboli, konfuzna je igrica, igrivost je 50% slabija nego u doti.

uostalom samom neorginalnoscu, ta igrica ne zasluzuje moje slobodno vrijeme...

po pitanju cijene, za hon samo placas recimo 20eura, a za w3, milion custom mapa i dotu platis 40 eura (mada svi znamo da se igra bez orginala na gareni, sto znaci da teorija o parama pada u vodu).

sa hon ce se desiti isto ono sto i sa "d2" klonovima, pricace se 5-6 mjeseci o njemu, i onda ce se svi vratiti na dotu ;)

da je grafika djecija mozes reci za LoL, za HoN nikako
za to sto si naveo covjek samo moze da zakljuci da je u pitanju klasicni inat, jer nista od navedenog ti ne pije vode
sto se tice cijene HoN je jeftiniji jer dobijes novu stvar za 20 EUR, dok za igru staru skoro 10 godina trebas da puknes dupli iznos, a obe mozes da igras 4free na vec nama dobro poznat nacin (uskoro ce i HoN da bude na Gareni) sto ce reci da ti i tu "argumenti" padaju u vodu
niko nije ni tvrdio da je igra originalna, nastala je tako sto je S2 dobio odobrenje od IceFroga da mogu da rade kopiju
a sad ako tvoje prognoze budu tacne (u sta cisto sumnjam) onda se vidimo opet na Doti :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 18:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Apr 2010, 16:52
a pije li pivo ijedna od tih igrica :D
šalu na stranu :)

pošto ja nisam do sad čuo za HoN, i sad sam malo pogledao gameplay-ove na youtubu

interesuje me preko čega se igra ova igra ima li nešto slično Gareni...

probaću ovu igru pa ću da je uporedim sa dotom :wink:

I Am The War Chief

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mislim da je vec ubacena na Garenu (bar tako pricaju ljudi, ja se nisam logovao na Garenu vec skoro godinu dana)
sve sto ti treba je instaler i spreman si
ne kazem da je igra savrsena, ali bar su ispravljene najvece djecije bolesti sa dote (engine, nema nadrndanih hostova, mogucnost reconnecta od 5 min.,...)
za pocetak bih preporucio da igras no stats igre, dok se ne uhodas, mada svi koji su vec igrali dotu ce se brzo uklopiti
posto u srijedu prestaje open beta, obrati paznju na http://www.hon-extreme.com/ - tu mozes da nadjes info kako da igras 4free (nisam probavao, ali ako je podatak sa sajta tacan, koristi se malo starija verzija beta clijenta, ali moze posluziti za vjezbanje :D )

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 20:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2003, 09:23
teorija je da su ljudi prvo igrali w3 pa tek onda dotu ;) (koga briga za ove klince sto su poceli igrati pre mjesec dana pa sad trebaju nesto kupovati )

uostalom, meni se ne svidja, ko voli, neka igra

(neogrinalnost,cijena,konfuznost,previse efekata i dalje stoji, takodje nijedan od boljih dota igraca nije presao na hon koliko ja znam, mozda 2-3 osrednja, ali su se na kraju vratili doti, i upravo se testira reconnect tool za dotu koji je napravio icefrog )

u w3 se ne moze povecati rezolucija ? :)

moje misljenje, dota i hon = cs 1.6 i neka nova fps igrica

sretno sa hon-om (bez glavobolje ^^ ), i nadam se da cemo se vidjeti na doti ;)

edit:

slagali su te za hon na gareni, bar koliko ja vidim ^^

Lucifer himself

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 21:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

tvoj licni stav, cijenim i postujem to :)
mada mi i dalje nije jasno sta ti je u HoNu konfuzno :)
dobra ti je usporedba, cs mi se isto ne svidja (isto najvise zbog community-a)
nisu me slagali, jer nisam ni tvrdio da je HoN na Gareni, samo da ce biti, a nisam dobro procitao komentare da li je vec ubacen ili nije.
uglavnom ili se vidimo u HoNu ili u Doti2 ^^ (ne vjerujem da cu se vracati doti, ponajvise zbog host pubertetlija koji se izbiju kad odradis first kill na njima i livaju)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]