banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 17:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 08 Mar 2010, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
zerocool je napisao:
E sad protiv brace Hrvata :D

Da ih naguzimo upo Splita :toothy7: :toothy7:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Palcica i dalje pada brzinom svjetlosti
Citiraj:
Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u treće kolo međunarodnog turnira u Indijan Velsu.

Ivanovićevu je u nedelju rano ujutru po našem vremenu u drugom kolu eliminisala Anastasja Sevastova iz Letonije, 63. na svetskoj rang listi, sa 6:2, 6:4 za jedan sat i 13 minuta. Ivanovićeva je na turniru bila 24. nosilac, a u prvom kolu je bila slobodna. Ovim porazom srpska teniserka će po prvi put posle pet godina pasti ispod 50. mesta na WTA listi.

Srpska teniserka je odigrala izuzetno slabo, dozvolivši svojoj protivnici da iskoristi čak pet od ukupno sedam brejk prilika.

Ivanovićeva, koja je angažovala bivšeg trenera Štefi Graf, Hajnca Guntarta neposredno pre Indijan Velsa, očekivala je bolji nastup na turniru.

„Znate da u Njujorku igram veoma dobro. Bila sam veoma uzbuđena povodom toga, ali je on (Gunthart) rekao da dobra igra neće doći preko noći“, rekla je Ivanovićeva.

„Mislila sam da dobro pratim lopticu, ali sam bila veoma spora. Imala sam dosta loših udaraca, a nisam uspevala ni da završim poene. Sve to je bilo frustrirajuće. Borili smo se tamo i razočarana sam što nisam pronašla odgovore. Mislim da sam imala dosta šansi“, zaključila je srpska teniserka.

Ivanovićeva je protekle dve godine dolazila do finala Indijana Velsa, ranom eliminacijom će pasti ispod 50. mesta najboljih teniserki sveta, prvi put posle pet godina. Naredni turnir Ivanovićevu očekuje u Ki Biskejnu, mestu odakle se prvi put probila u Top 50 WTA liste.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=14&nav_id=417574

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gotiva, jos malo pa je necemo ni gledati na Mastersima :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Neverovatno koji rapidan pad i to u zenskom tenisu...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Izgleda da cemo se oprostiti i od Djokovica na Indian Wells-u.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako igra i treba da ispadne, u prva dva seta zajedno je imao PET(5) winnera!!! Znaci oko 0,3 direktna poena po gemu, a u winnere se racunaju i asevi i servis winneri, pa mozete zamisliti kako igra..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sad ce ga Djoka odbiti od zivota..1:3 u trecem setu.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Sad ce ga Djoka odbiti od zivota..1:3 u trecem setu.

Ne bi me cudilo da uzme treci set a da u medjuvremenu napravi jos maksimalno 2 winnera :D

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Vratio brejk...
Zar ne moze ko ostali normalni ljudi iz top 10 da mirno dobije mec.
Od sad ce kvota da Djokovic dobija mec sa 2 : 1 u setovima biti 1.05 :)

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Odavno nase tenisere ne gledam sa nekim zarom kao prije sto sam gledao jednostavno me ne usrecuje ni osvajanje turnira niti me nesto pretjerano rastuzi ispadanje u prvom kolu

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa naravno jer si gledao Noleta dok se od nikoga probijao medju prvih 10, a covek je isto igrao tada i sada, samo sto sada ocekujes od njegga da stalno pobedjuje, a on jednostavno nije takav igrac, nije neki preveliki kvalitet i igra promenljivo... Od kada znam za njega on ima los prvi servis i to se do danas nije promenilo... Tesko i jedva pobedjuje igrace iz vrha, sa srednjim igracima uglavnom gubi set ili dva a sa losim odigra dobro... Ja se ne secam kada je on nekog igraca iz top 20 glatko pobedio, dok Federer i Nadal to bez problema rade, a sa 3-0 u setovima pobedi jednom u 100 godina

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma jebes tenis,i ja se vise ne nerviram kao prije,pa ovaj djokovic je najnestabilniji igrac poslije youzhni mihaela.
ja u zadnje vrijeme ne mogu da se sjetim meca u kome on nije pravio padove u igri,sto vise vrijeme prolazi ja vise mislim da on nije za No.1

a ove dvije ne treba ni komentarisati,pahuljice su se uhvatile onoga za cim su oskudjevale u mladosti.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa naravno jer si gledao Noleta dok se od nikoga probijao medju prvih 10, a covek je isto igrao tada i sada, samo sto sada ocekujes od njegga da stalno pobedjuje, a on jednostavno nije takav igrac, nije neki preveliki kvalitet i igra promenljivo... Od kada znam za njega on ima los prvi servis i to se do danas nije promenilo... Tesko i jedva pobedjuje igrace iz vrha, sa srednjim igracima uglavnom gubi set ili dva a sa losim odigra dobro... Ja se ne secam kada je on nekog igraca iz top 20 glatko pobedio, dok Federer i Nadal to bez problema rade, a sa 3-0 u setovima pobedi jednom u 100 godina

E sad ga i ti pretjera, hoces da ti prebacim neki mec, tipa vs Ferrera u 1/2 USO 2007, ili bilo koji sa AO 2008, dok je igrao kako treba da igra, agresivno, napadacki, a ne kao sad, u 2 seta PET winnera, pa i Nadal ima vise na betonu... Od Wimbledona 2008 je totalno promjenio stil, i igra sve defanzivnije i defanzivnije, jedino sto igra ofanzivno je protiv Nadala, zato sto mu odgovara njegov stil sa dosta top spina i loptica mu pada tacno gdje treba da puca winnere na sve strane protiv njega..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Igra defanzivnije jer "cuva" mec i bodove... jednostavno meni nikada nije bio neki ekstra igrac... Made eto i nisam neki teniski strucnjak, ali u vecini slucajeva greske koje radi su iste kao pre, samo je sada promenio (kao sto ti kazes) stil igre u defanzivni, greske ostale iste i sa tim nema sanse da se ide na vrh i na krupne pobede... Odbranio sada zadnji turnir bez jednog pravog meca (ne bukvalno, ali eto)... Osvojio jedan Grand Slam i to je to otprilike... Uzme jedan turnir u USA, na drugom otrese dmah na pocetku, dodje sledece godine, gde brani turnir, a on ispadne u prvom kolu

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma sta ima cuvati kad je u trecem set zaostajao break, i opet je nastavio igrati defanzivno, sreca pa je Kohlschreiber krenuo igrati jos gore pa je uzeo.. Njega je tacno Nadal i sjebao, oni silni porazi na sljaci su ga natjerali da promjeni stil da bi ga mogao uzeti na sljaci, i prosle godine je bio nevjerovatno blizu, imao i 3-4 mec lopte u Madridu? ali opet izgubio, eb ga, valjda ce se vratiti starom stilu, sa ovim nema sanse da osvoji ni jedan jaci turnir(masters i gs)..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Skim Novak igra sledeci mec?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam mislio da brani poene u tom mecu, nego poene na listi, ne igra agresivno jer nece da rizikuje da izgubi zbog nepotrebnih gresaka i naravno stavio sam brani pod navodnike... Ne znam, ja samo kazem da covek nije neka ekstra klasa, i da je ovo maksimum... Moze mu se posreciti da dodje na vrh i da tu bude par nedelja i to je to... O necemu vecem moze da sanja jer nije ni blizu federera da drzi prvo mesto neko duze vreme... Uz to mislim da bi u igri od 10 meceva imao negativan skor sa svim igracima iz top5 pa mozda i iz top10

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da nije ni blizu Federera, sto se talenta tice ni jedan od danasnjih igraca nije ni do koljena Federera(koliko god ga ne volio to se mora priznati), ali nije nista slabiji od Nadala(osim sljake)Murraya ili Del Potra, u zadnje vrijeme jeste, ali ako opet kojim cudom krene igrati kao sto je igrao skoro godinu i po ne bih se kladio protiv njega kad bude igrao sa ovim igracima. A sto se tice top10, mislim da trenutno ima negativan skor samo vs Federera i Nadala(zahvaljujuci sljaci gdje je skor 9:0 za Nadala ja mislim), dok protiv ostalih ima pozitivan, mozda je -1 vs Davydenka, nisam siguran a ne da mi se sad gledati :D A sledeci mec igra vs Ljubicica koji mu je stara musterija tako da bi trebao u 1/4 finale doci..

Edit: Ima +1 i protiv Davydenka..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ko sta brani na ovom turniru od top5 igraca?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Ko sta brani na ovom turniru od top5 igraca?

Nadal titulu, Murray finale, Federer polufinale, Del Potro i Djokovic 1/4 finale.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]