banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 15:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2010, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
U anketi stoji demokratska stranka (pretpostavljam caviceva) a trebalo bi DP, demokratska partija?

A sto se tice prvog i drugog mjesta, tesko da su mjerilo u stvarnosti, forumska posla, snsd naravno ima vise, a socijalisti novi su ovdje drugi, isto tako nerealno.... pred izbore u Srbiji na krstarici je anketa glasila ds i ldp podjednak broj glasova, a ldp osvojio 5-6%. Mozda je ovo indikator da ce osvojiti par postotaka??? :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ovo bi moglo pod temu - prelazni rok, svi prelasci i ulasci u stranke.

Nasa stranka objavila da je u clanstvo usao Damir Miljevic, presjednik saveza poslodavaca RS i Nedeljko Despotovic, nekadasnji ambasador BiH u Njemackoj.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
filozof sa vrbasa je napisao:
Činjenica je da pola stanovništva bojkotuje izbore, to je loše.

SNSD, ekipa za koju će svako glasati, mada se narodu i ne da nešto :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Besparica je napisao:
Heh, ako je na forumaskom uzorku 25% za SNSD, onda mislim da je makar 50% na reprezantivnom uzorku glasackog tjela RS. :lol:
Ja cu isto, skoro sigurno, opet glasati za Dodika. Glavni razlog za to mislim da se on pokazao kao najbolji u smislu cuvanja nadleznosti i pozicije RS. Sjecam se iz perioda pred sto ce on po drugi put doci na vlast, da sam potpuno izgubio nadu u dugorocni opstanak RS. Danas se osjecam puno optimisticnije po tom pitanju. Ima tu jos razloga zasto mislim da je bolji od ponudjene konkurencije, ali da ne davim. :)

Ovakvim razmišljanjem je Dodik neke SDS-ovce namamio u svoj tabor. Jebote jesmo se prepali za RS a ne za krizu, posao, ekonomsko blagostanje, djecu, preživljavanje, odlazak na more... srbuj makar trave jeo.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
goci master je napisao:
U anketi stoji demokratska stranka (pretpostavljam caviceva) a trebalo bi DP, demokratska partija?

Izgleda da je to greška autora ankete.
A nedostaje i jako važna opcija za izbor "neka druga partija/stranka".
Malo mi smušeno djeluje anketa. Nazivi partija, pa onda krene "nemam pojma", pa "razmišljam", pa onda opet uleti par naziva partija.
Možda za one što razmišljaju? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo jedne gotove, instant ko supa.

http://www.youtube.com/watch?v=T8jqqmNS ... ure=digest

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
@ Zozon ili kako ti je god nick
Slika
SHHHHHHHHH!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
@ Zozon ili kako ti je god nick
Slika
SHHHHHHHHH!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fVbeeBur0TY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shhhhh!
Now, I have a whole bag of "Shh!" with your name on it.
MILO, Araone, Boksi, BOSANSKI NOVI, Antik, sumasi.... dosadan si!

P.S.
Shh! Even before you start. That was a preemptive Shh!
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 11:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Shhhhh!
Now, I have a whole bag of "Shh!" with your name on it.
MILO, Araone, Boksi, BOSANSKI NOVI, Antik, sumasi.... dosadan si!

P.S.
Shh! Even before you start. That was a preemptive Shh!
Slika

Ama sad skontah šta ti je. Možda imam dodirnih tačaka sa ti likom čije si nikove spomenuo ali nisam taj za kojeg misliš. No nebitno, ja sam ipak malo južnije(mislim na BL).

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma da, da... :D
Zozon je napisao:
Besparica je napisao:
Heh, ako je na forumaskom uzorku 25% za SNSD, onda mislim da je makar 50% na reprezantivnom uzorku glasackog tjela RS. :lol:
Ja cu isto, skoro sigurno, opet glasati za Dodika. Glavni razlog za to mislim da se on pokazao kao najbolji u smislu cuvanja nadleznosti i pozicije RS. Sjecam se iz perioda pred sto ce on po drugi put doci na vlast, da sam potpuno izgubio nadu u dugorocni opstanak RS. Danas se osjecam puno optimisticnije po tom pitanju. Ima tu jos razloga zasto mislim da je bolji od ponudjene konkurencije, ali da ne davim. :)

Ovakvim razmišljanjem je Dodik neke SDS-ovce namamio u svoj tabor. Jebote jesmo se prepali za RS a ne za krizu, posao, ekonomsko blagostanje, djecu, preživljavanje, odlazak na more... srbuj makar trave jeo.

Nego, da ti kazem da ti ni ovaj post nema nekog smisla, jer nismo nigdje utvrdili (gle cuda) da borba za ocuvanje RS, na cije se postojanje konstantno atakuje, znaci kriza, nezaposlenost, neodlazak na more, glad itd. To je jednostavno tvoja izmisljotina.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 16:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Njegov post itekako ima smisla.Ljudima se mažu oči prijetnjama iz susjednog entiteta,nije bitno na kojoj strani,umjesto da se pažnja obrati na prave probleme i ekonomsko propadanje naroda.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

U suštini kod normalnih naroda to je osnova dobijanja izbora a ne parafraze i demagogija koja nam se servira na isti način već skor 20 godina. Meni kao građaninu je pun kufer priča o Republici Srpskoj, Bosni i da ne nabrajam. Vjerujem da većina stanovništva i dalje pije tu glupu priču oko nečeg na šta su stavili potpis i naše i svjetske vođe i po meni ta je priča gotova još davne 1995. Pa hoćemo li dalje? Ajmo malo ekonomije, biznisa, rada u suštini pa da mi poput Jevreja vidimo ko će čačnuti u RS(Izrael)? Dotad su svaki izbori šuplja priča i borba za stolice i stranačke poslušnike bez obzira koliko je ovaj besparica i te kako parajli pa nam prosipa po forumu. Možeš misliti kakav je tek u životu?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Njegov post itekako ima smisla.Ljudima se mažu oči prijetnjama iz susjednog entiteta,nije bitno na kojoj strani,umjesto da se pažnja obrati na prave probleme i ekonomsko propadanje naroda.

Nema smisla jer implicira da cemo jesti travu ako zelimo da sacuvamo RS. Ako je to tako, onda ne znam.
Zozon je napisao:
ovaj besparica i te kako parajli pa nam prosipa po forumu. Možeš misliti kakav je tek u životu?

:lol: :lol: :lol:
Parali sam. :lol: :lol: :lol:
I kakav sam to u zivotu?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vidiš, da ti kažem koju. Ja sam od jednih koji je gradio RS i potpisom u Dejtonu je verifikovana RS. Republici sam dao sve. Mladost, zdravlje, drugove, djetinjstvo, uspomene i da ne nabrajam, uglavnom dao sam sve sem života(pitam se šta si dao ti osim glasa za demagoge?) pa sam zahvaljujući tome postao novokomponovani banjalučanin. Sve ove priče oko opstanka su demagogija i izborni marketing. Nadam se da imaš i neke škole da to možeš shvatiti, naravno ako želiš shvatiti. Znači, posao je napravljen, ajmo dalje. A to dalje je da ekonomski budemo jaki, da se uključimo u razne fore, da budemo malo mudriji i pametniji. Prošlo je vrijeme kad se silom moglo nešto. Pomenuo sam Izrael i Jevreje. Možemo dosta od njih naučiti. Ali daleko smo mi od njih jer naše vođe bi rođenu mater prodali za novac i nisam dosad primjetio da se nešto brinu za narod, natalitet, demografsku sliku i ostale parametre jedne mlade države koja treba ići naprijed. O ekonomiji neću da pišem, sam sam sebi dosadan. To treba da budu ciljevi. Jebem ja tu državu koju je Dodik odbranio. Nije je on ni pravio. Netreba meni njegova odbrana, treba mi briga za narod, djecu, da ojačamo u svakom smislu onda RS je neupitna. Ovako teško..., ustvari lako dok je budala.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
_zoka je napisao:

Nema smisla jer implicira da cemo jesti travu ako zelimo da sacuvamo RS. Ako je to tako, onda ne znam.

Ma od koga to naši političari brane RS?Od svojih jarana i ahbaba iz federacije?Pa oni zajedno rade,na istom cilju,drćanju naroda kao taoca svoje kriminalne politike...Može Hare kukati koliko god hoće da RS treba ukinuti,niko je ukinuti neće.Ne zbog toga što je Dodik brani,nego zbog toga što svijetu nije više u interesu da se mi koljemo ovde.Ko hoće da brani RS neka stvori uslove da mlad čovjek smije da su upusti u brak,stvaranje porodice jer to je nacionalni interes,a ne očuvanje privatne kriminalističke tvorevine u šta se pretvara RS svakim danom sve više.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada ste tako mudri, dajte neku preporuku za koga da glasam! Ko su ti ljudi koji ce nam donjeti te pozitivne stvari o kojima pricate?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:08 
Administrator
Korisnikov avatar

E to i mene muči.Valjda će isplivati neko do izbora.Neko ko neće nastup bazirati na strahu od muslimana.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znao sam da neces navesti nikoga. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 07:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vidiš besparica, ni ja ti neću reći za koga da glasaš. Zato je ova država u problemu što je skrojena od par volja a ne nas ponaosob. To je tvoje građansko pravo, tvoja tajna i tvoja volja. Kakav si ti to čovjek kad mogu uticati na tvoju volju? Znaš kako ljekari vele: Dijagnoza je uspostavljena a sad idemo na liječenje kad nismo mogli spriječiti. Kao što ti je Zoka rekao, ni ja nevidim konkretno nekoga ko će svoju politiku i svoje djelovanje usmjeriti ka normalnim ciljevima. Bitno je početi od samog sebe, bitno je da se tvoje okruženje počme mjenjati da neduljim bitno je izgraditi građansku svijest. E sad tu dolazimo do momenta kad i opravdavamo političare je velimo da ih je narod izabrao. Da i to 30% naroda dok je ostatak inertan i nezainteresovan. Ipak misli da je moguć izlaz iz ovoga svega a to je pozivanje na odgovornost. Isto kao što mene i stotine drugih ako neuradimo nešto dobro u svom poslu odmah nam šefovi skačuza vrat tako treba i političari. 20 godina gledamo kako vuk jede magarca i niko ništa. Sjećate se koliki je cirkus Mile izvodio sa Stojčićem, koje su to svađe bile, prijetnje i koješta? Mile čim je došao na vlast on je svog protivnika nagradio sa funkcijom da provjerava dotadašnju privatizaciju, znači verifikovao njihov kriminal ili kako bi naš narod rekao; duno mu u prkno. Tad sam shvatio da od socijaldemokratije u RS nema ništa i na kraju krajeva SNSD čini ološ iz SDS-a pa prije komunista itd.
Sad se vraćam na građansku svijest a puni smisao tih riječi potraži u vikipediji da ja sad netupim. Pročitajte usput i o francuskoj revoluciji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]