banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2010, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Vlada Republike Srspke zabranila je svojim službenicima kao i funkcionerima javnih preduzeća da daju izjave za Federalnu radioteleviziju, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Spoiler:
Predsednica Udruženja “BH novinari” Milkica Milojević izjavila je da „sa formlano-pravnog stanovišta na ovaj način premijer RS krši Zakon o slobodi pristupa informacijama i da će oni ministri i starešine upravnih organa koji ga poslušaju prekršiti Zakon o slobodi pristupa informacijama koji se ima jednako poštovati kao i svaki drugi zakoni.“

http://www.banjalukalive.com/rs-i-bih/dodik-zabranio-izjave-za-ftv.html
Još jedno pretjerivanje našega premijera. Ako on ima probleme sa Bakirom i njegovom emisijom, zašto u očigledno kršenje zakona vuče druge ljude? Zašto generalizuje čitavu Federalnu, ako samo Bakir ne valja?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I treba tako da se ponasa, zasto je preterivanje kada ta TV kuca samo postoji da bi ocrnila premijera NASE drzave i tu istu drzavu... Postoje da bi pljuvali po Republici Srpskoj... Pacovi, zasto da im neko dozvoli tu privilegiju i da komunicira sa njima

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Hertzog je napisao:
I treba tako da se ponasa, zasto je preterivanje kada ta TV kuca samo postoji da bi ocrnila premijera NASE drzave i tu istu drzavu... Postoje da bi pljuvali po Republici Srpskoj... Pacovi, zasto da im neko dozvoli tu privilegiju i da komunicira sa njima

toliko o demokratiji, mislim da je njemu krsenje zakona uslo u naviku :) Herzog mi nemamo drzavu, imamo entitet :) na stranu to sto je FTV politicki instrumentalizovana (kao i RTRS) slazem se sa Filozofom ovo je pretjerivanje od strane premijera i to pokusao cutke nesto ispod tepiha(niej javno objavio vec internim dopisom pa ovima sa FTV neko poslao isti), mislim da je ovo vise rezultat revansizma i personalnog sukoba sa voditeljima. Dodik od kako je dosao na vlast ovaj drugi put stalno pravi neki cirkus i bespotrebne tenzije na relaciji SA-BL racunajuci da ce mu to donjeti glasove biraca u RS, mada sve vise ljudi je procitalo tu njegovu politiku. Postao je nervozan zbog toga sto se opozicija u RS ujedinjuje pa sad na sve nacine nastoji da na neki nacin povrati ugled kod glasaca, a kako drugacije nego na nacionalnu pricu, ali sve manje to prolazi sve vise ljudi gledaju od cega se zivi, a sve teze se zivi pogotovo penzioneri mu nece zaboraviti ovo umanjenje penzija, tako da dzaba se izvlaci ovim jeftinim trikovima :lol: i sta ce biti za par dana kad se slegne prasina nista on ce kao i prvi put kada je pokusao slicno i bojkotovao BHT poceti da najnoramlnije daje izjave za tu medijsku kucu.
http://www.bljesak.info/content/view/48365/155/

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Problem je što on ide skroz u kontra smijeru... Što se više ljuti to je ovaj gori. Pametnije bi mu bilo da nazove Bakira i zatraži TV duel sa njim ali da ide u živo... Drugi problem je što je Dodik sirov i lako ga novinari ispreskaču kao čobanče zmiju...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Pa buduci da na toj televiziji koju dijelom finansiramo i mi iz RS putem pretplate
Entitet koji cini polovinu drzave se otvoreno naziva "Republika Sumska", "Genocidna tvorevina",
a njen premijer bez skrupula dobija epitete "kriminalac iz Bakinaca", "Laktaski vozd" i sl., nije nimalo za cudjenje.
Buduci da takve slobode u normalnoj i civilizovanoj sredini sebi ne smije dopustiti ni zuta stampa, a kamoli drzavna televizija,
nije samo jasno zasto ih nisu na vrijeme utuzivali za neprekidno vrijedjanje i podpirivanje gledalaca iz Federacije prema RS.
Primitivizmu koji dolazi sa talasa FTV-a kraja izgleda nema...

Zamislite da Banja Luka napravi svoj pandan Bakiru, u kome ce recimo Simic imati emisiju
gdje ce u udarnom terminu komforno Federaciju nazivati "Tamni Vilajet", Silajdzica zvati "Balkanski Hitler", Cerica "Donom islamske mafije" i sl....
Ne ide, jel da?

Naravno da ne. RTRS se kaznjava i ako voditelj kihne u sred emisije,
Evropa prijeti da ce nas iskljuciti iz opstih protokola o TV saradnji buduci da smo jos analogni,
a RAK naplacuje uredno kaznu RTRS zasto je presla na digitalni signal;
to vam je isto kao da vas saobracajac kazni zasto vozite automobil sa EURO 4 standardom
umjesto da idete na loz ulje, a pricamo o nekakvim famoznim EU integracijama.
Nebuloza. Kao i vecina informacija koje dolaze iz Vilajeta.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Problem je što on ide skroz u kontra smijeru... Što se više ljuti to je ovaj gori. Pametnije bi mu bilo da nazove Bakira i zatraži TV duel sa njim ali da ide u živo... Drugi problem je što je Dodik sirov i lako ga novinari ispreskaču kao čobanče zmiju...

Dodikova politika ti je "uvijek kontra Sarajeva" samo pucaj kontru Sarajlijama i ne moze biti lose, a sto nema dogovora i sto tapkamo u mjestu koga briga njemu je dobro. To ti je njegov rezon i onda se cudi sto ga ovi nazivaju ovakvim ili onakvim. Kakav crni duel kad ovaj ne smije da dodje jer mu ej zaprijetio da ce ga "prebiti" :lol: bio je jedan tv duel, pa se neslavno zavrsio po Dodika ispreskakao ga je onaj voditelj na HTV.

Poslednji put menjao BL Boy dana 13 Mar 2010, 01:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jamesdin Kurtovic je napisao:
Pa buduci da na toj televiziji koju dijelom finansiramo i mi iz RS putem pretplate
Entitet koji cini polovinu drzave se otvoreno naziva "Republika Sumska", "Genocidna tvorevina",
a njen premijer bez skrupula dobija epitete "kriminalac iz Bakinaca", "Laktaski vozd" i sl., nije nimalo za cudjenje.
Buduci da takve slobode u normalnoj i civilizovanoj sredini sebi ne smije dopustiti ni zuta stampa, a kamoli drzavna televizija,
nije samo jasno zasto ih nisu na vrijeme utuzivali za neprekidno vrijedjanje i podpirivanje gledalaca iz Federacije prema RS.
Primitivizmu koji dolazi sa talasa FTV-a kraja izgleda nema...

Zamislite da Banja Luka napravi svoj pandan Bakiru, u kome ce recimo Simic imati emisiju
gdje ce u udarnom terminu komforno Federaciju nazivati "Tamni Vilajet", Silajdzica zvati "Balkanski Hitler", Cerica "Donom islamske mafije" i sl....
Ne ide, jel da?

Naravno da ne. RTRS se kaznjava i ako voditelj kihne u sred emisije,
Evropa prijeti da ce nas iskljuciti iz opstih protokola o TV saradnji buduci da smo jos analogni,
a RAK naplacuje uredno kaznu RTRS zasto je presla na digitalni signal;
to vam je isto kao da vas saobracajac kazni zasto vozite automobil sa EURO 4 standardom
umjesto da idete na loz ulje, a pricamo o nekakvim famoznim EU integracijama.
Nebuloza. Kao i vecina informacija koje dolaze iz Vilajeta.

RTRS je bez dozvole tj.licence krenula emitovati signal i na taj nacin prekrsila zakon to se svuda u svijetu kaznjava, ne moze se nelegalno emitovati signal na nekoj frekvenciji. Sto se tice kod kaznajvanja FTV je u nekoliko navrata do sada bila kaznjavana od strane RAK, tako da ne stoji ta konstatacija da se samo RTRS kaznjava.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne ide, jel da?

A ovo?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne ide, jel da?

A ovo?

neka ih tuzi za klevetu i sl. stvari(problem je sto ih je vec par puta tuzio pa je gubio na sudu), nisam ja rekao da se slazem sa svim sto se emituje u toj emisiji, ali dobar dio ima i istine pogotovo onog sto se tice oko kriminala i o tome se govorilo i u medijima u RS(npr.Blic).

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa to sam i rekao, bolje da su ih tuzili na vrijeme.

A sto se tice price o kriminalnim radnjama, lijepo skupe dokaze, predaju tuziocu i lljepota, kriminalce u zatvor.
U suprotnom sve price ispadaju suplje.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kad je taj bakir tolika postenjacina i borac protiv kriminala zasto nije napravio nekakvu reportazu o kriminalu svoje mame,koja je optuzena za nekavu vrstu kriminala ali sam zaboravio zbog cega.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa to sam i rekao, bolje da su ih tuzili na vrijeme.

A sto se tice price o kriminalnim radnjama, lijepo skupe dokaze, predaju tuziocu i lljepota, kriminalce u zatvor.
U suprotnom sve price ispadaju suplje.

pa i tuzili su ih ali su dosad sve izgubili na sudu i jos morali platiti troskove suda FTV.

u pocetku kada je sva ta tenzija na relaciji Dodik-Bakir i pocela tj.kada su poceli objavljivati to o kriminalu vlade RS na izgradnji zgrade i sl. Dodik nije na to uopste ni reagovao cak ni demantijem sto je meni bilo nezamislivo, ni u medijima RS vjerovatno misleci da to niko u RS tj. od njegovog birackog tijela i ne gleda, no medjutim kasnije da li po dojavi ili sta je vec osuo paljbu po FTV i po sudu i tuzilastvu BiH.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Ovo je Dodin pogresan potez i tu nema dileme.
Medjutim, Jamesdin dobro rece da je problem u tome sto Bakir i ostala Alijina stoka Republici Srpskoj lijepe epitete kako im se cefne. A posto dio nasih para ide i za tu Alijinu, Haretovu, Suljinu i Zlatkovu TV zadrzavam pravo da im se na.ebem mile majcice! Nije problem sto govore o Dodinom kriminalu vec u toj konstantnoj pljuvacini po RS-u. Ne bih se libio da takve posaljem na onaj svijet.

Dodik uglavnom povlaci lose poteze, ali u jednom cu se sloziti. A to je da bih Bakira, kada bih ga sreo, prvom prilikom nokautirao! :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
Medjutim, Jamesdin dobro rece da je problem u tome sto Bakir i ostala Alijina stoka Republici Srpskoj lijepe epitete kako im se cefne. A posto dio nasih para ide i za tu Alijinu, Haretovu, Suljinu i Zlatkovu TV zadrzavam pravo da im se na.ebem mile majcice! Nije problem sto govore o Dodinom kriminalu vec u toj konstantnoj pljuvacini po RS-u. Ne bih se libio da takve posaljem na onaj svijet.

Dodik uglavnom povlaci lose poteze, ali u jednom cu se sloziti. A to je da bih Bakira, kada bih ga sreo, prvom prilikom nokautirao! :D

Ne pare koje mi dajemo idu za RTRS i djelom za BHT, a FTV finasiraju ljudi iz federacije po istom principu dio novca za BHT i dio za FTV.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Ne pare koje mi dajemo idu za RTRS i djelom za BHT, a FTV finasiraju ljudi iz federacije po istom principu dio novca za BHT i dio za FTV.

Jok. Pare idu na jednu gomilu u kojoj otprilike pola ide za BHT (koja je isto sto i FTV, al ajd sad...),
a druga polovina se dijeli izmedju FTV i RTS, dakle nema lazi nema prevare, samo frtalj love koju placam
ide za sterilnu, dosadnu i beskicmenjancku RTRS.

vb87 je napisao:
A posto dio nasih para ide i za tu Alijinu, Haretovu, Suljinu i Zlatkovu TV zadrzavam pravo da im se na.ebem mile majcice!

Samo o tome i pricam - ajd sto su losa televizija, sto imaju ocajne voditelje,
sto svi pricaju k'o rahmetli nena, sto podjecaju na program TV Kirgistan sa sredine 80ih,
sve, sve mogu da nekako otrpim, ali samo cinjenica da ih ja placam, a oni da mi seru po glavi?

E pa to vec nije u redu.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
vb87 je napisao:

Ovo sto sam napisao za FTV vazi i za BHT. Razlike nema!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
BL Boy je napisao:
vb87 je napisao:

Ovo sto sam napisao za FTV vazi i za BHT. Razlike nema!

pa nije bas da razlike nema, ako nista nema Bakira :) a i informativni program nije bas toliko pljuvacki nastrojen prema RS bar ja koliko gledam i pratim nisam u zadnje vrijeme cuo nesto tog tipa na BHT1.

Poslednji put menjao BL Boy dana 13 Mar 2010, 01:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dobro, nijanse su u pitanju. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi nije valjda da pored Europsporta, Discoverya, VH1 itd,
vi i dalje stvarno gledate ova smeca od domacih kanala? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 01:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ljudi nije valjda da pored Europsporta, Discoverya, VH1 itd,
vi i dalje stvarno gledate ova smeca od domacih kanala? :confused3:

Na tim kanalima nema domacih politickih aktuelnosti. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]