banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 00:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 134 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2010, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Vuk_samotnjak je napisao:
Svako gura nos gdje mu nije mjesto

:lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 15:42 
Ja nema boga da pjeske ujutru da idem na pos'o, ako dodjem pjeske a Goga skuvala proljevushu...ubio bi nekog...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Ja kad god mogu idem bez auta. :D Stvarno, pokušavam ga koristiti što manje. Pogotovo kad trebam nešto raditi u centru po danu. Prije ću stići pješke nego dok uganjam parkig (naravno dalje od mjesta do kojeg trebam ići, pa ću opet morati preći dio pješke :lol: i na kraju duže ću "putovati" nego pješke).
Kad je kijamet k'o ovaj danas radije ću busom, ako izlazim naveče volim da se vratim taksijem (ne moram kočiti sa pićem ;) ) il' čak nekad pješke. I, stvarno, manje se nerviram i ne gubim žiFce oko parkinga i ljud'na koji ostavljaju auta svuda. ;)
Ali, i pored toga nekad jednostavo trebam ići autom, ali stvarno, kad god mogu, gledam da idem pješke.

Ja kad god mogu idem autom. :D Stvarno, pokušavam ga koristiti što više. Pogotovo kad trebam nešto raditi u centru po danu. Prije ću stići autom nego pješke (naravno dalje od mjesta do kojeg trebam ići, pa ću opet morati čekati da neko oslobodi parking mjesto).
Kad je kijamet k'o ovaj danas radije ću autom, ako izlazim naveče volim da se vratim autom (ne moram kočiti sa pićem, jer ne pijem ;) ).
Ali, i pored toga nekad jednostavno treba ići pješke, ali stvarno, kad god mogu, gledam da idem autom.

:D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 15:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Najgora je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Ja kad god mogu idem bez auta. :D Stvarno, pokušavam ga koristiti što manje. Pogotovo kad trebam nešto raditi u centru po danu. Prije ću stići pješke nego dok uganjam parkig (naravno dalje od mjesta do kojeg trebam ići, pa ću opet morati preći dio pješke :lol: i na kraju duže ću "putovati" nego pješke).
Kad je kijamet k'o ovaj danas radije ću busom, ako izlazim naveče volim da se vratim taksijem (ne moram kočiti sa pićem ;) ) il' čak nekad pješke. I, stvarno, manje se nerviram i ne gubim žiFce oko parkinga i ljud'na koji ostavljaju auta svuda. ;)
Ali, i pored toga nekad jednostavo trebam ići autom, ali stvarno, kad god mogu, gledam da idem pješke.

Ja kad god mogu idem autom. :D Stvarno, pokušavam ga koristiti što više. Pogotovo kad trebam nešto raditi u centru po danu. Prije ću stići autom nego pješke (naravno dalje od mjesta do kojeg trebam ići, pa ću opet morati čekati da neko oslobodi parking mjesto).
Kad je kijamet k'o ovaj danas radije ću autom, ako izlazim naveče volim da se vratim autom (ne moram kočiti sa pićem, jer ne pijem ;) ).
Ali, i pored toga nekad jednostavno treba ići pješke, ali stvarno, kad god mogu, gledam da idem autom.

:D

Znači Najgora je:
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CLJnTPy55Oo[/youtube]

Šalim se :wink:

Hebi ga, centar mi blizu pa mi laHko pjehare :D
A lafo dobro za zdravlje

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Citiraj:
ti ces meni pricati o gradjanima i dosljacima. jel treba da te pitam gdje su tvoji roditelji ili djedovi rodjeni????? a jel treba da ti kazem gdje su moji??????
Citiraj:
Ne znas ni ko sam ni sta sam

'Alo znaš ti ko sam ja??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kao mala deca..
Jbg, nije lako živeti u centru i biti "graCka raja" :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Znači Najgora je:
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CLJnTPy55Oo[/youtube]

To se kaže žena i po :D

Elem, na temu, parkiram uvijek jednako od desne i lijeve linije (prednje/zadnje kako gdje); gledam da ostavim mjesta da vozač pored mene može nesmetano ući u auto (suvozač može i sačekati da se izađe ako je guravo); ne pada mi na pamet da parkiram tako da nekoga zagradim, niti na ulaze, prolaze, kapije, garaže, mostove i sl.
Kad otvaram vrata pazim da ne obilježim susjedna i najčešće plaćam parking uredno.

Et', pa ako bi me gradska raja pustila da i dalje tako nastupam, bila bih zahvalna :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 01:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Time trek je napisao:
sudoku je napisao:
kad su ljudi nabili ruke u guzicu i ne mogu bez automobila!
dodjite sebi, zivite u gradicu kojeg s kraja na kraj (od budzaka do sehera) mozete preci za 45 min pjesice.
sve gospoda, zive u centru ili blizu centra, rade negdje blizu, ali ne dao Bog bez auta do posla ili grada! malogradjanstina.
posto svaki seljak mora automobil imati, cudite se sto nema parking mjesta, sto je guzva u saobracaju, a niko ne bi pjesice na posao, od oktobra do aprila vam je prehladno za ici pjeske, od aprila do oktobra vam je prevruce, k'o da ste svjeza nedonoscad pa cete poumirati...
fuj

Bitno da si se ti nasao govoriti svakom cime i gdje da ide. Ti slobodno triciklom na posao ako hoces, svako ide onim cime mu je najlakse.Sad su kao seljaci i malogradjanstina krivi sto u BL nema dovoljno parkinga.

Covjek je dobro rekao! Sta se natrci kog vraga u auto, a ide po kifle do sljedeceg coska, ili do posla ima nekih 15 min pjesice?!?! A ako ga vec mora voziti za tih par metara, neka se onda drzi prokletih saobracajnih pravila, u koja ukljucujem i propisno parkiranje! Za takve i jeste trocikl, ali onaj djeciji bez pedala, gdje se nogama moras odbacivati. Po mogucnosti na sklapanje, kako bi ga ponjeli sa sobom, a ne da ga ostave pred tudjom garazom, kapijom...
Pa hajd ostani normalan kad ti stoka seljacka parkira pred po garaze, ili na most Venecije kad ide u K4...
A sto se tice parkinga: bio sam u Frankfurtu, Gracu, Beogradu, Becu... Niti jedan od navedenih gradova nema dovoljno kapaciteta kada su parkinzi u pitanju, a imaju daleko vise sredstava za to nego BL. Samo, tu ljudi ne pate od kompleksa da koriste gradski prevoz, ili da idu pjesice, bez obzira kog su socijalnog ili obrazovnog statusa. A ovdje baja mastan od zderanja cevapa bureka mora sjesti u Pasat ili Peticu, pa prvo par krugova po carsiji, nakon cega ce kola ostaviti na banderu ako treba, ili pred po hrama, pa ce tek onda na kafu u Dionis-aleju.
E, zbog toga u BL nema mjesta za parking!

Poslednji put menjao wlladdo dana 11 Mar 2010, 01:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 01:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Bice malo daleko od venecije do krune:)

A generalno nije tako strasna situacija s nacinom parkiranja, pauk i komunalna su to relativno doveli u red. Uvijek ce biti neko ko ce se parkirati pred neciju garazu ili na trotoar, ali je to dosta smanjena pojava nego sto je bila prije nekoliko godina.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 01:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
U pravu si. Za neke je to od Zemlje do Marsa, kada bi morali pjehe:-) Mislio sam K4, naravno.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 01:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pred garazom vec unazad par mjeseci stalno parkiran jedan Tiguan .. i ja mu par puta zvao komunalce iako mogu izaci iz garaze bez problema uz malko manevrisanja .. al' covjek ne odustaje .. i pre neki dan odem ja do bake (posto je garaza u njenoj zgradi) i tako pocnem pricati kako me nervira taj koji parkira .. a ona ce .. "aaa to je komsijina mala, ona je mene zamolila da parkira pred garazom" ..

Ja: Kad te bako zamolila da parkira?
Baka: "prije par mjeseci"

SRECA pa je komunalci nisu kaznjavali .. inace bi zbog bakine senilnosti komsinica ostala bez ohoho para

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 09:31 
Veteran
Veteran

Ma pusti komunalce, kakva je komsinica :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 10:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Meni su u Milana Tepića redovno parkirali pred garazom, ali ne pred samim ulazom nego nekih 3-4m dalje. I onda, kao: "Pa sta hoces, mozes komotno da izadjes!" :angry4:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
smucek je napisao:
Ma pusti komunalce, kakva je komsinica :lol:

Udata

Oko moje zgrade, u periodu od 12 do 5, pronaci parking je misaona imenica. Valjda je narodu skupo dati 0.5-1KM za parking kada krenu na pijacu pa onda samo sto ne uvezu auto na prvi sprat kod mene u ulaz :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja mislim da bi sve kafane u gradtu trebali prilagoditi tako da graCke baje mogu sa autom u njih da udju, tako bi manje parkirali po zelenim povrsinama, a i svako bi ih zapazio u njihovom kul limenom ljubimcu

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 12:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Birtija drive-in :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 12:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Okt 2008, 13:24
Hertzog je napisao:
Ja mislim da bi sve kafane u gradtu trebali prilagoditi tako da graCke baje mogu sa autom u njih da udju, tako bi manje parkirali po zelenim povrsinama, a i svako bi ih zapazio u njihovom kul limenom ljubimcu

Posebno Marčelo... Da ga ućera do šanka!!! :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 13:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Evo sad kod mene u dvoristu nema gdje igla pasti pun parking ko sipak a pola nasih (stanara zgrade) auta nema

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
tako je i kod mene
kralja petra II( kod bonus kantuna, preko puta Dmarketa ulicica )
od telekoma radnici,carine...
uvjek patnja za parking
nedjeljom prazno....

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 13:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
:D Tu i ja znam nekad parkirat kad idem na faks (P.M.F.)

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 15:17 
Veteran
Veteran

Meni je tu neko zakacio retrovizor, sreca iz dobroh smijera pa se samo zaklopio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 134 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]