amadeus je napisao:
Sve razumijem, ali...
Svrha mog angazmana na forumu je da pomognem korisnicima s tehnicke strane oko problema digitalizacije,a ujedno mi dodje dobar povratni info od korisnika ukoliko se pojavi neki problem, a ja ga ne mogu simulirati na opremi koju posjedujem.Pri tome nisam zaduzen za tehnicku podrsku korisnicima, ali kao sto rekoh i meni nekada koristi povratni info. Velike su varijacije na implementaciji DVB standarda u prijemnicima kako TV sa ugradjenim tunerom, tako i na samim STB-ovima i bukvalno je nemoguce predvidjeti ponasanja svih prijemnika prilikom setovanja sistema. Sjetimo se samo problema u pocetku sa skeniranjem kanala...
Ne bavim se prognozama i napisem samo ono sto uradim na sistemu. Nadam se da me mozete razumjeti, zasto ne mogu napisati nista vise.
Moze li nekoliko lakih pitanja
1. Dali ti nama odgovaras iz kancelarije ili od kuce
2. Ako odgovaras iz kancelarije mozes li nekom predpostavljenom za obicnu kablovsku proslijediti nasa "jednostavna" pitanja ili ga zamoliti da se i on registruje na forum i sam odgovori.
3. Kakva je to firma ili kakav si ti to radnik ako neces da se boris za komplet firmu kako za digitalnu tako i za obicnu kablovsku.
Ja ti ladno mogu odgovoriti na sva tri pitanja
1. Kancelarija
2. Mi postavimo pitanje tebi ti ga preneses Peri Pero ti odgovori a ti preneses odgovor nama / jos jednostavnije Pero se registruje na forum.
3 Naravno da je to moj cilj ali kolege iz obicne kablovske su nezainteresovani za saradnju a i neki su vas vec zajebavali po forumu.
Moguc odgovor
1. Kuca
2.
3.
Hvala na tvom velikom trudu
Nadam se da nisam bio strog

a pitanja su klasicna i vrlo lako se ovaj problem moze rijesiti samo ako ima neko razuman kao ti ali u sektoru obicne kablovske.