banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 12:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 07 Mar 2010, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jesmo seljaci :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bravo majstore!!!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Uf, na 'rvate u Split za 4 mjeseca...
Bice svega!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ko igra za hrvate u dublu?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 20:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Uh..Jedva..
Srbija se, ocekivano, odlucila za sljaku. Takodje, ocekivano, odlucila se da tu sljaku dodatno uspori, medjutim pretjerali su, i pomogli Amerikancima, da imaju vise vremena da se namjestaju na udarce, a nasim igracima otezava winnere, a oba nasa igraca su prilicno ofanzivni. Plus, kad se sljaka uspori preko neke mjere, to utice i na sam kvalitet terena, nemoguce ga je izravnati, i mnogo loptica je imalo nepravilan odskok. Iako su prije meceva govorili da je teren fantastican, ja to ne vidjeh, naprotiv.

Mislim da je Obradovic pogrijesio sto nije stavio Vemica u dubl, koji to mnogo bolje i cesce igra od Janka, a i sa Zimonjicem je odigrao vise meceva. Ne znam, moguce je da grijesim, ali ja to tako vidim.

Bilo bi mnogo bolje da je Djokovic bio planiran za eventualni peti mec, da je ovaj izgubio, veliko je pitanje da li bi se Troicki izborio sa pritiskom. Novaku bi takva situacija lakse pala.

Sa Hrvatskom...Srbija je specificna, jer joj obe podloge skoro identicno odgovaraju, i bilo koji protivnik odabirom podloge skoro da ne moze da obezbjedi nikakvu prednost, mislim da je to veliki plus. Takodje, mec se igra odmah poslije Wimbledona, tako da nece biti problema sa prelaskom na drugu podlogu, jer ce Hrvati, sasvim izvjesno, izabrati brzu podlogu. Optimista sam :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 21:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Federer ovom Isneru ne bi dao 8 gemova na šljaci...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 21:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:
U tenisu to nije obavezno

Sve to stoji sve ja to znam ali zasto ti moras biti crna ovca reprezentacije pa ne nosis ime drzave na ledima e jedino ako ST nije rekao ne smijes reklamirati drzavu u kojoj si roden i koja ti daje sve sto ti se svidi.
Mogao je bar zastavu Srbije na rukav zihericom zakaciti.

Znam da smaram al me to nervira jedini se on nesto kao distanciramo od imena Srbija a krsti se poslije svakog poena malo glupo

TashkoBL je napisao:
Hertzog je napisao:

pa nema veze.... zalijepi sinju 'ticu orla dvoglavoga na ledja majka mu stara...

Jevreji donesu svoju zastavu na utakmici Chelsea-West Ham, rodjenim ocima sam gledao...
ni jednog Jevreja u timu a oni opet...
moj kont barem

Vidim da necete moci nocas spavati koliko ste uznemireni nedostatkom natpisa Srbija, pa da vam otkrijem jednu malu finesu. Novak ima na svim svojim ST majicama mali stilizovani grb/zastavu Srbije. Necu vam reci gdje se nalazi, pogledajte cesce tenis pa mozda vidite ili cujete od komentatora gdje se on nalazi.

A ako ne gledate tenis otidjite na stranice pomenutog proizvodjaca i tamo cete odmah na prvoj slici u galeriji vidjeti o cemu pricam.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

digitalija je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:

Sve to stoji sve ja to znam ali zasto ti moras biti crna ovca reprezentacije pa ne nosis ime drzave na ledima e jedino ako ST nije rekao ne smijes reklamirati drzavu u kojoj si roden i koja ti daje sve sto ti se svidi.
Mogao je bar zastavu Srbije na rukav zihericom zakaciti.

Znam da smaram al me to nervira jedini se on nesto kao distanciramo od imena Srbija a krsti se poslije svakog poena malo glupo

TashkoBL je napisao:
Hertzog je napisao:

pa nema veze.... zalijepi sinju 'ticu orla dvoglavoga na ledja majka mu stara...

Jevreji donesu svoju zastavu na utakmici Chelsea-West Ham, rodjenim ocima sam gledao...
ni jednog Jevreja u timu a oni opet...
moj kont barem

Vidim da necete moci nocas spavati koliko ste uznemireni nedostatkom natpisa Srbija, pa da vam otkrijem jednu malu finesu. Novak ima na svim svojim ST majicama mali stilizovani grb/zastavu Srbije. Necu vam reci gdje se nalazi, pogledajte cesce tenis pa mozda vidite ili cujete od komentatora gdje se on nalazi.

A ako ne gledate tenis otidjite na stranice pomenutog proizvodjaca i tamo cete odmah na prvoj slici u galeriji vidjeti o cemu pricam.

nevezano za ovo sto djokovic ne nosi znak srbija,ali mogli su ga staviti negdje sa unutrasnje strane majice :lol:

sala mala,nisam primjetio da se nalazi iznad lijevog kuka malo srce sa trobojkom

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 22:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
digitalija je napisao:

Ja cu fino da spavam boli me ona stvar oce li Novak nositi grb kraj srca ili kraj slijepog crijeva ja sam samo napisao da je trebao kao svaki reprezentativac nositi ime drzave za koju igra.
Znam da ce kao veliki Srbin garant u Splitu nositi ime drzave na ledima ili bar grb na prsima kraj srca

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
MuskoBre je napisao:
Uh..Jedva..
Srbija se, ocekivano, odlucila za sljaku. Takodje, ocekivano, odlucila se da tu sljaku dodatno uspori, medjutim pretjerali su, i pomogli Amerikancima, da imaju vise vremena da se namjestaju na udarce, a nasim igracima otezava winnere, a oba nasa igraca su prilicno ofanzivni. Plus, kad se sljaka uspori preko neke mjere, to utice i na sam kvalitet terena, nemoguce ga je izravnati, i mnogo loptica je imalo nepravilan odskok. Iako su prije meceva govorili da je teren fantastican, ja to ne vidjeh, naprotiv.

Mislim da je Obradovic pogrijesio sto nije stavio Vemica u dubl, koji to mnogo bolje i cesce igra od Janka, a i sa Zimonjicem je odigrao vise meceva. Ne znam, moguce je da grijesim, ali ja to tako vidim.

Bilo bi mnogo bolje da je Djokovic bio planiran za eventualni peti mec, da je ovaj izgubio, veliko je pitanje da li bi se Troicki izborio sa pritiskom. Novaku bi takva situacija lakse pala.

Sa Hrvatskom...Srbija je specificna, jer joj obe podloge skoro identicno odgovaraju, i bilo koji protivnik odabirom podloge skoro da ne moze da obezbjedi nikakvu prednost, mislim da je to veliki plus. Takodje, mec se igra odmah poslije Wimbledona, tako da nece biti problema sa prelaskom na drugu podlogu, jer ce Hrvati, sasvim izvjesno, izabrati brzu podlogu. Optimista sam :D

I kad smo igrali protiv Australije prosle godine isto su totalno usrali teren zato sto su previse sljake stavili ;> A nije bas da ce se lako prilagoditi, ipak je kretanje na travi puno drugacije od betona npr, a Hrvati ce izabrati indoor najbrzu podlogu mogucu, cisto radi sto vecih sansi za njihove igrace kojima je servis najjace oruzje, ali ima do tog meca jos vremena :)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 23:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Znate kako.. Jedan je Nole i jedna je teniska Srbija :) :)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 23:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Људи у арени је бииилооооо предоброоо :D
Након Нолетовог меча синоћ срце као Русија, а јест'нам и живаца покид'о уххх :lol:

Само како смо некултурна тениска публика па то је чудо :( Колико год му је публика помогла па једно десет пута више су га с*ебали добацивањем у сред поена :confused1:

Али све у свему узели смо Амере :D :D :D а то је најбитније :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E sad protiv brace Hrvata :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Nicole je napisao:

A ti si se skrivala ispod zastave gde pise Banja Luka :cat:

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa i ne baš :lol: Ali blizu sam bila, tu negde u areni :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 13:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Nicole je napisao:
Након Нолетовог меча синоћ срце као Русија, а јест'нам и живаца покид'о уххх :lol:

Само како смо некултурна тениска публика па то је чудо :( Колико год му је публика помогла па једно десет пута више су га с*ебали добацивањем у сред поена :confused1:

e da slazem se sa ovim...ja sam gledao preko tv-a ali onakvo navijanje nije bas za teniske meceve...vise je za kosarkaske utakmice jer u tom sportu koncentracija je naaaj vaznija a sa onim preglasnim navijanjem ne znam koliko mogu pomoci nasim teniserima al ajd....u svakom slucaju ameri zdra'o... 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

crni_bl je napisao:
u svakom slucaju ameri zdra'o...

SporCki pozdrav Zdra'o!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
crni_bl je napisao:
Nicole je napisao:

e da slazem se sa ovim...ja sam gledao preko tv-a ali onakvo navijanje nije bas za teniske meceve...vise je za kosarkaske utakmice jer u tom sportu koncentracija je naaaj vaznija a sa onim preglasnim navijanjem ne znam koliko mogu pomoci nasim teniserima al ajd....u svakom slucaju ameri zdra'o... 8) 8) 8)

Sad su i u karlingu poceli sa tisinom tokom ceranja onog kamicka :)
Koncentracija ovo-ono.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 15:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Elvis Presley je napisao:
crni_bl je napisao:
Nicole je napisao:

Sad su i u karlingu poceli sa tisinom tokom ceranja onog kamicka :)
Koncentracija ovo-ono.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....ako je to sport onda sam ja kinez!!! :D
Pa gdje to ljudi sport?? Uzmu onu metlu i ciste...cccc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]