Frenki je napisao:
Ubise me braca...nisam stigao ni 5 marinaca napraviti a on sa citavom armijom seta po mojoj bazi
Ja sam odigrao svega 4 partije i u svima su me razbili. Prve tri sam samo ispipavao teren, po jedna partija sa jednom rasom, da vidim na sta lice. Tek 4. partiju sam ganjao da igram sa Terranima (morao sam 5-6 puta startati igru da dobijem Terrane) i tu sam gledao da sto prije izgradim nesto vojske jer sam vidio da me dosta brzo napadaju, i uvijek isti fazon, upadne par njih malo slabijih u bazu pa ako razvale onda razvale, ali to je neka izvidnica. A nakon toga nekih možda 20 minuta kasnije ih dodje puno. Stalno mi je tako.
I tako se ja zadnji put malo brze spremim ali upadne par onih Zelota ili kako se vec zovu i pocnu sve razvaljivati, tek sam tada napravio prvog marinca koji nije imao sanse, i kad sam mislio izaci iz igre kazem sebi da probam da poletim sa Command Centrom i Barakama na drugi dio mape, i uradim to, nisu me pratili, i napravim SCV i krenem polako, i tu se izgradim prilicno, a oni ne napdaju, napravim dosta tih Thora, puno, i dosta ternkova, a Protosa nema, i ja onda krenem prema njima, imao sam i avijaciju, nadjem im bazu, krenem da unistavam, a bazu niko ne brani, ja uletim onako bez taktike u bazu kad ih nema, moji sve unistavaju, milina, rekoh sebi "evo konacnao jedna pobjeda", kad odjednom se nekako sa strane pojavi gomila Protosa, ne znam koji su, neki ima neke munje, neki lice na pauka, i oni su razvalili te moje Thor-ove i tenkove za nekih 20 sekundi, apsolutno su se samo prosetali kroz njih, i od avijacije mi ostao samo jedan načet. Vratim se u bazu i izgradim još par Thor-a i par tenkova, malo njih, odem opet tamo i ukopam tenkove da ne ulećem onako kao prije, kad ovi dođoše i sve razvališe za par sekundi. I onda dođu u moju bazu i krenu rušiti, i ja izađem iz igre

Zar ima podešavanje nivoa težine? Nisam ni gledao

. Ali ako je ovo normal onda...