banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 09:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
dobro sad, nije ih malo ocekivalo laku pobjedu, ali ne zato sto je partizan bolji od panatinaikosa - jer nije, naravno - nego zato sto je ova utakmica za panatinaikos bila potpuno nebitna.
jos kad bi ovi zeljkovi bili ovakvi sportsmeni i ovako dosljedni i protiv marusija, ne bi bilo problema. al nesto sam skeptican po tom pitanju

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
nama je drazi poraz zvijezde? ti si puko definitivno! nije nama drag vaš poraz nego nam je smiješno kad vas puni boranija iz češke, slovačke, rumunije, ukranije i ostalih vukojebina a vi (uprava, igrači...) i dalje pričate o osvajanju NLB-a, domaćeg kupa, prvenstva, final four-u evrokupa itd itd...to je poenta, a ne hoćete li vi izgubiti od azovmaša, nimburka, telekoma, radničkog ili barselone, reala, makabija i nekog drugo kluba iz vrha evropske košarke. jel treba jos objasniti nešto? :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Od tebe pametnice nikad dosta samo nastavi

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
dobro sad, nije ih malo ocekivalo laku pobjedu, ali ne zato sto je partizan bolji od panatinaikosa - jer nije, naravno - nego zato sto je ova utakmica za panatinaikos bila potpuno nebitna.
jos kad bi ovi zeljkovi bili ovakvi sportsmeni i ovako dosljedni i protiv marusija, ne bi bilo problema. al nesto sam skeptican po tom pitanju

i ja se toga bojim...sjebali smo ih nekoliko puta, i kontam da nam to sad ne vrate...šta ćeš, višak samopouzdanja i po sistemu lako ćemo su nas doveli do poraza...i još ona pobjeda od samo 3 razlike protiv marusija...da samo to odradili kako treba sad bi ladili jajca do top 8...ovako nam ostaje borba za život u poslednjem kolu...a da zajeb bude veći barsa mora pobijediti ako misli biti prva, bez obzira na naš večerašnji poraz.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Vuk_samotnjak je napisao:
Od tebe pametnice nikad dosta samo nastavi
Polako sa njim,zar ne vidiš da polemišeš sa Dudom Ivkovićem :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
PAO se trebao ranije sjetiti da znaju igrati odlicnu kosarku a ne da cekaju da ispadnu pa da onda pokazu sta i koliko znaju.Sama cinjenica da je klub kao sto je PAO ispao iz daljeg takmicenja,ponavljam,nije mi jasna kad imaju vrhunski kvalitet,a jos nisu veceras bili ni kompletni.Dobro,pogadjali su zaista neke nevjerovatne stvari veceras ali nije to bas slucajno kad se zna da imaju vrsne sutere.Kod Partizana grč,neodlučnost i večeras loša odbrana.Gubio je Partizan i od Barse 9 razlike ali tada nije falila borbenost i zelja kao veceras.Mozda protiv vecerasnje igre gostiju nije ni moglo bolje.PAO je jak ko zemlja jednostavno,ali nema bas opravdanja za Partizan zbog ovakvog poraza.I opet na kraju mora se strepiti,sta ce biti ako ono bude vako ili ovo nako.Hajd,bumo videli ali nece me iznenaditi ni loš rasplet stvari za Partizan na kraju.Nista nije isljučeno ali ako Marusi nadigra PAO,to ce biti više nego smiješno.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
contador je napisao:
:D ne bi da dalje polemisemo i idemo u OFF dosta je bilo tvog pametovanja.

poslije bitke, svi generali postadoše :roll:

Nisam ja nikakav general vec samo hocu da tebe malo spustim na zemlju i pokazem ti neke stvari u realnom svjetlu. Opet cu reci nisam kompleksas volio bi da Partizan moze osvoiti EL ali neke stvari treba gledati realno i staviti ruku na srce da je svaki uspjeh partizana velicanstven. Dok ti takve stvari nikad za Zvezdu ne bi mogao reci ali i nemoras vama je drazi poraz Zvezde nego usjeh Partizana a to je velika stvar u vasim glavama.

Nije vama nego contadoru, ali contador je isto sto i live kod nas :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Znam ja njih malo vise koji ma je drazi poraz Zvezde nego uspeh Partizana

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
znaci sami su sebi krivi,onako los marusi se morao dobiti u gostima i sad bi bili mirni.

ali sto je ove srao sut veceras pa to je bruka.

znaci ovaj rasic je katastrofa,jebes igraca koji ce proraditi svaku petu utakmicu,proslu je cini mi se sutao tricu 1/5 a danas 0/2

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja zaista ne razumijem ove Zvezdase,toliko prisustvo na temama o Partizanu pogotovo kad izgubi ravna je bunilu :lol: Te nas pustio ovaj da pobijedimo te onaj,pusti je PAO i Marusija da ih pobjede i Barselonu isto :roll: Ma sve je namjesteno :lol:
Evo na primjer ja sam dobio info od nekih zvezdasa koje poznajem,da su dva vezana poraza od Turk Telekoma i Nymburka,papreno naplaceni :lol: ili ih je zvezda pustila :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

contador je napisao:
mi ćemo proći u top8 a ti lupaj glavom o zid i gledaj gran kanariju, telekom, azovmas...

Ma znas sta kolega,i nemoramo ali smo zato svake bogove godine tu,da ima raja sta gledat :D
Nacuo sam da oni spremaju veliko iznenadjenje i velike promjene u klubu pa ce sledece sezone oni biti ti koji ce se plasirati u Euroligu i predstavljati nasu košarku u najboljem svjetlu.Final-four je najmanje sto ce postici,kako kažu....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
znaci sami su sebi krivi,onako los marusi se morao dobiti u gostima i sad bi bili mirni.

znaci ovaj rasic je katastrofa,jebes igraca koji ce proraditi svaku petu utakmicu,proslu je cini mi se sutao tricu 1/5 a danas 0/2

rašiću ne gine šut karta na kraju sezone...čovjek dobro lupa slobodnjake i umjesto da ide na ulaz i iznuđuje faulove i tako nabija (sebi) poene, indexe...on se vrzma oko trice bez ikakve ideje...gubi vrijeme, gubi lopte i napravi po koji nelogičan faul bez ikakve potrebe...jest da nas je izvukao protiv olimpijakosa i efesa...ali ako mu treba 5 utakmica da bi 6-u odigrao kako treba jebaji ga :(

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 23:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

contador je napisao:
mandrak je napisao:

rašiću ne gine šut karta na kraju sezone...čovjek dobro lupa slobodnjake i umjesto da ide na ulaz i iznuđuje faulove i tako nabija (sebi) poene, indexe...on se vrzma oko trice bez ikakve ideje...gubi vrijeme, gubi lopte i napravi po koji nelogičan faul bez ikakve potrebe...jest da nas je izvukao protiv olimpijakosa i efesa...ali ako mu treba 5 utakmica da bi 6-u odigrao kako treba jebaji ga :(

u pravu si

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Пораз свакако лежи и у чињеници да су зелени имали јако шутерско вече а да ми осим галеба нисмо имали расположеног играча.
Сада смо опет у ситуацији да овисимо о ПАО уместо да смо сами решили своју судбину (али то је Партизан, само на тесно може). Верујем да ће ПАО да узме Маруси и да ћемо даље.
Иначе тренутно јако велики проблем за ККП је и тај шут са полудистанце који је прошле године одликвао екипу. Сада тога нема већ се иде на центра (Марић) и ако то не пролази на тројке а ако не пролази ни једно ни друго онда смо доњи (синоћњи случај).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma mislim da cete proci, ali sve je to moglo mnogo ranije da se resi

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Inace, bilo je logicno da PAO proradi jednu utakmicu, pa sad se treba nadati da ce proraditi i protiv marusija, sto je diskutabilno, al mislim ipak da ce PAO pobijediti... Problem partizana je konstantan pad u igri, vec eto nekih mjesec dana... Za nadati se da ce poceti da dizu formu u narednom periodu, i ako prodju dalje da pokusaju napraviti cudo(ne bi im bilo prvi put), i ako Bog da da naprave ponosne sve Srbe koji vole kosarku...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 17:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Након утакмице:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jdOX_UUGeoQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Након утакмице:

Bravo za clip!Ovo je vrh,zaista.Navijaci su odusevili :)
Nego,htjedoh postaviti malo statistike koja i nije sad toliko bitna,ali samo mali osvrt.
Dakle,sinoc su Partizan zgazili Nikolas i Perperoglu.Sinoc je Nikolas proveo u igri 26:42 min.Za to vrijeme covjek je zabiljezio 22 poena,trojke 6/6 :roll: Perperoglu proveo u igri 23:51 min,16 poena,trojke 4/6.Proslu utakmicu,prije samo 7 dana, protiv Barse ova dva igraca su zajedno napravili 9 poena hljebe i boze :roll: i to uz vecu minutazu.Nikolas igrao 30:43 min,5 poena,trojke 1/4,za dva poena covjek je sutao 1/6.To je sve sto je napravio.Perperoglu igrao 25:52 min,poena 4,trojke 0/1,za dva poena 2/4.
Yebo sve ako nisu sinoc bili il naduvani il nasmrkani :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Након утакмице:

auuu kakav klip,najezio sam se sav

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
skypostman je napisao:
Након утакмице:

Izjava Danka Cvjeticanina posle utakmice:"Navijači Partizana su ušli u turističku ponudu grada Beograda!"

Pustio Dule Zeljka :lol: ostaje samo zal sto prolazak u cetvrtfinale nismo proslavili pred najboljim navijacima na svetu vec cemo to morati uraditi u Barseloni.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]