lavić je napisao:
Naravno da svako traži opravdanje i izgovor,ali ako dozvolite ja nisam komentarisao stihove ni ljubav već sliku na kojoj se vidi prepotopni svet.
Svaki put kad se kupaš vidiš pretpotopni svijet ili se kupaš obučen? Ili ne daj Bože da praviš djecu, kako? Na pretpotopni ili neki "moralniji" način?

Krpa preko glave?
Citiraj:
To nema nikakve veze sa ljubavlju koju je Bog dao svojim stvorenjima i nije potrebno sliku komemtarisati jer govori sve.
No, to je vaš izbor koji ne savetujem nikom.
Živite i upotrebljavajte svoje telo onako kako ga je Bog osmislio.
Za razliku od pojedinih ja nisam toliki puritanac, ne stidim se svog tijela i ne vidim
kakve veze imaju moji odgovori sa slikom koju s vremena na vrijeme mijenjam?
Takođe, ne spadam u one koji ne znaju sredinu pa idu iz krajnosti u krajnost; ako Vjerujem ne mora da znači da sam fanatik, niti da koristim pretpotopne fraze tipa "mir brate domu tvome", da se posipam pepelom po glavi i hodam kao mumija zamotana od pukog stida što imam polne organe i još pogdjekoje stidne organe?
A pri tom (tako nesavršena) veoma dobro znam šta je odanost, praštanje i ljubav.
Ili to možda uopšte nije bitno??!
Možda je bitnije zamotati se i stavljati neke vjerske slike u avatar i završio si sa svojom obavezom?
A sad stavite ruke preko očiju i virite kroz prste na jedno oko jer ću citirati jedan dio Pjesme nad pjesmama a koja se nalazi u sred Starog Zavjeta:
3 Usne su ti kao vrpca grimizna, milina resi usta tvoja. Kao kriške mogranja sjaju tvoja lica ispod koprene.
4 Vrat ti je kao toranj Davidov zidnim vijencima naoružan, tisuće štitova vise na njemu, štitova od samih junaka.
5 Prsa tvoja: dva blizanca srnčeta, što pasu među ljiljanima.
6 Dok dan zahladi i sjene uteku, htio bih poći k smirnovoj gori, k tamjanovu humu.
7 Sva si lijepa, prijateljice moja, nema ljage na tebi.
...
16 Zaručnica: Sjevere, ustani sad Juže, ovamo! Puhnite po vrtu mojemu! Neka kaplju mirisi njegovi! O, neka bi došao dragi moj u vrt svoj, neka bi uživao plodove svoje, prekrasne! U Novom Zavjetu šta je Isus najviše mrzio?
Licemjere.