Citiraj:
Mislio sam se malo aktivirati po pitanju ličnog izgleda i naravno palo mi je par puta na pamet da krenem u teretanu (prvi put u životu).
Ali kad vidim ove vaše rasprave, izgubim volju za životom, a ne za teretanom. Sve kontam, kako ću se osjećati pored tolikih atleta i sportskih experata. Garant ko krme u Maoči... A baš sam imao volju.
Bolje da budem debeo i zapušten, nego da me sutra neko pljuje po forumu kako se ne znam ponašati u hramu sporta ili još gore da mi iza leđa prevrću očima ili se snebivaju
Vidimo se na nekom drugom mjestu... Možda u kinu....
Joj suplje
Nit' je ko od nas vrhunski atleta niti postavlja neka pravila ponasanja. Bilo ko ko dodje u teretanu sa zeljom da trenira moze dobiti samo podrsku ili eventualno savjet (ako je u pitanju nesto o cemu imam pojma). Medjutim, kada se desi situacija od pre neko vece gdje njih 4 su u teretanu usli masuci rukama, galameci kao kakve harambase "braaaaaate mi bi neke hemije", a potom za
3 sata uradili 3 ili 4 vjezbe i na kraju trening zavrsili 20minutnim fotosessionom njihovog nabildanog tijela, ja se samo mogu nasmijati. Sta treba da se uradi? Da im se stisne ruka i kaze : bravo momci, tako se radi. Na taj nacin mogu samo spickati novac i ostetiti zdravlje :S
Bilo ko iole stariji i ozbiljniji ti se nikad nece podsmjevati, ako ti nece pomoci da postignes zeljeni rezultat. Opet ponavljam, ako je u pitanju neko ko kao june zapne da izgura svoje, a bez neke osnove, onda tu nema puno mjesta diskusiji.
A sta reci na tu tvoju da ces od treninga odustati samo zato jer se bojis kako ce te neko drugi gledati? :S
Citiraj:
Ove badaze sto se kod nas prodaju su prekratke
Koliko su dugacke?
Ja imam one 5-metarske.