HugoLina je napisao:
google lazarević je napisao:
HugoLina je napisao:
Mene zanima, sa kakvom namerom je google lazarevic postavila ovu temu?
da se o njoj raspravlja, kao na svim temama svih foruma na svijetu.
Ma de?!
Ja sam se pitala jel to promovises bratstvo i jedinstvo ili samo ne podnosis cetnike?
Ili hoces okupiti istomisljenike, da zajedno pohodite na Grofov nastup u DFK, da cupkate, svi t'gedr, u transu, prava banjalucka raja?

Pa vidis da grof ne voli cetnike.
Ako grof ne voli cetnike i u cetnike svrstava sportske klubove onda ce ti njegovi fanovi ce da trpaju svasta u cetnike i da ih mrze!Jasno ko dan.I partizane ce da stave u cetnike.i bratstvo i jedninsvo mozdda ako im dosadi jer su to takvi ljudi.Sta kaze grof oni sve podrzavaju...
Kada grof svira u dfk onda svi idu u dfk
Jer je to urbano.Ja necu u dfk jer mislim da je grof prosecan muzicar a oni ako ga vole slobodno ali to preterivanje sa tim urbanim je smesno.
Block out je napisao:
Grof prica gluposti, koristi svaku priliku da se jeftino promovise! (spjesno to radi)
Stvarno si u pravu!
Prosli put je napao crkvu zbog lcd a sta ce sledeci put?
Smesno!
MuskoBre je napisao:
Ako sam na nesto alergican, onda su to kvazi multi-talentovani likovi, kojima je jedini problem ova zabit, da zasijaju na Urbanom Nebu. Sve kvalitet imaju, samo im Provincija ne da. Da zive npr u GBR, bili bi odmah do Kraljice.
Mosh mislit.
+1
ozna je napisao:
ajd da vidimo ko finansira to udruzenje 6uka,ovaj trifunovic izgleda da ima namjeru da postane Natasa Kandic RS
Treba videti!
Da li je iko primetio tekstove u magazinu buka?Na toj internet stranici?
Ima jedan u kome hvale Jasmilu i njezine filmice.Samo sto je nisu za Spilberga proglasili...
Boze sacuvaj kakvi su!