kim deal je napisao:
vidio sam jednom tog degenerika što sebe zove grof.
najjači su mi ovi što su šatro urbani, kul i tolerantni oni bi uvjek da drugima određuju šta i kako, oni bi svima da određuju čak i ukus pa i muzički iako ga ni sami nemaju, oni bi uvjek da nešto zabranjuju, njima uvjek drugi smetaju, čak i ljude procjenjuju po njihovom modnom stilu ...
daj odjebite više, volite koga hoćete, slušajte šta hoćete, oblačite šta hoćete, prodajite na stanicama šta hoćete ali pustite i druge da to isto rade i odjebite.
najjači su mi šatro rokeri što sa majcama če gevare idu gradom pognute glave, oko ramena torba koja visi do koljena i oko vrata šal, više liče na bezlične sjenke nego na neke rokere, buntovne i pune uzavrele krvi, pa seka aleksić je rokerka na kvadrat za takve likove
najjači su oni kul, urbani koji nose majicu sa likom čegevare a žale se jer im je grad za ime boga prljav ili im autobus ne dolazi na vrijema, tako isto i urbani likovi sa slovom a na majici polude jer službenik u opštini nije dovoljno ljubazan ili ne rade pokretne stepenice.
svi ti šatro urbani likovi su ustvari iskompleksirane seljačine koje o sebi imaju visoko mišljenje i samo da nije drugih i drugačijih sve bi bilo idealno

Što ga nasra u 1 postu u pm... Aj ne seri! Ne seri, matere ti! Eto i sama sam krenula psovat jer ne mogu ovakve fekalije čitat. Ti sve govoriš šta koga boli kurac, a ti određuješ kakav je neko po njegovoj "majici Che Guevare"... De.. Aj sad malo... Chill out...
Prvo, sve ovo nabrojano bi svakog normalnog iznerviralo. To što si ti mazohista i voliš da ti kasni bus i to nećeš prokomentarisat je tvoj problem. Naravno - ovo je samo primjer, jer ćeš vjerovatno sve da izdvojiš iz konteksta. Ne funkcioniše ništa u ovom gradu. Ništa što u normalnim gradovima funkcioniše. Ne žalim se, al to ne znači da je sve super. Kad onda vidiš kako je negdje drugo sve normalno da radi, da ljudi poštuju jedni druge, da te ne guraju u redu u banci/opštini/autobusu onda poslije se vratiš u stvarnost i vidiš kako kod nas u stvari vladaju oni što su sišli s brda.
Očekujem drvlje i kamenje nadalje...
P.S. Jebala vas EU. Sve se očito gleda crno na bijelo. Niko nije rekao da je u EU sve savršeno da se ona uzima za primjer. Sad ako neko napiše da ga nervira seljakluk odma je EU pobornik. Pa svakog normalnog bi trebao nervirat krkanluk, drotovi koje moraš potplaćivat s 20 km i da ne nabrajam.. Uf..