banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 23 Feb 2010, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Acrobatico je napisao:
Malo sudije pogurase u polufinalu kad je zapelo, ... McCalebu nije sviran cist faul u napadu i to bas kada se rezultat lomio... i tako ... :lol:

nemoj se gubiti ako nemaš pretjerane potrebe!!! marković je bukvalno 4-5 koraka trčao za maccalebom i kad je vidio da od toga nema ništa naprasno je pao ispred njega. nemaš potrebe za takvim izvalama. hemofarm je vodio 18 razlike u 2 navrata i na kraju popušio i tako još jednom dokazao da je ekipa koja nema onu stvar da prelomi utakmicu ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
partizan dovodi raduljicu?

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=413815

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Suska se da ce i Bjelica zavrsiti kod Duleta

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Sutra protiv Marusija.. kakve su prognoze ? :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Blackwood je napisao:

+20 za Partizan

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ipak je to za raduljicu bila novinarska patka...
nevezano za temu, prosto je zadivljujuce koliko znace jedno ljeto rada sa vrhunskim trenerom. eto, teodosic je od razuzdanog talentovanog klinca preko noci postao plejmejker za kojeg i hrvati priznaju da je "najbolji u evropi". raduljica igra odlicnu sezonu u FMP-u i traze ga vrhunski klubovi, velickovic je jedan od najboljih u realu, macvan i stefan markovic igraju odlicno u hemofarmu, bojan popovic je od prosjecnog siledzije dogurao do mvp-a mjeseca u evroligi (bijase u oktobru)...
ko zna, mozda bi i onaj nesretni milicic napravio nesto od svoje karijere kad bi ga ivkovic uzeo pod svoje. no, vjerovatno to nikad necemo saznati.

vezano za temu, IDEMO NA POBJEDU OD 10 RAZLIKE VECERAS!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Blackwood je napisao:
2

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
SIJUKS je napisao:
Suska se da ce i Bjelica zavrsiti kod Duleta

Што би за њега самог било јако добро.
Он је имао прошле сезоне добру сезону уза себе са Пешићем и кулминацију је доживао на ЕП, где је одлично одиграо.
И сад је једну читаву сезону изгубио у Звезди и назадовао.
То је велики проблем за младе играче.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A jbg, neko mora i da ostane u Zvezdi... Ako se bude islo tom politikom da mladi igraci propadaju u svim klubovima sem partizana, onda ne treba ni da postoji niko osim njega na ovim prostorima... Mislim da je glupost da prodaju Bjelicu, ali i ako se to mora desiti onda mu je (nazalost po nas) bolje da ide u komsiluk nego negde vani jer ce ovako bolje da napreduje

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Hertzog je napisao:
A jbg, neko mora i da ostane u Zvezdi... Ako se bude islo tom politikom da mladi igraci propadaju u svim klubovima sem partizana, onda ne treba ni da postoji niko osim njega na ovim prostorima... Mislim da je glupost da prodaju Bjelicu, ali i ako se to mora desiti onda mu je (nazalost po nas) bolje da ide u komsiluk nego negde vani jer ce ovako bolje da napreduje

Ја сад нисам причао о продаји играча и звезди већ о чињеници да је он у свом развитку изгубио једну читаву годину јер је остао сада у звезди (не због звезде, већ због начина рада у истој). Мени је несхватиљиво да дечко који је одлично одиграо ЕП не буде стартер у екипи звезде већ је док је онај лик био тренер добијао неку смешну минутажу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa dobro to stoji da je nazadovao, ali mislim da ovaj kostur igraca Zvezda ne treba da prodaje... Sve u svemu liga je smesna i jedino navijaci partizana mogu da uzivaju u kosarci na ovom prostoru...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja mislim da ovo oko Raduljice nije novinarska patka. Naime, tokom prenosa finala Kupa Radivoja Koraća, komentator rts-a je nekoliko puno pomenuo da Raduljici u junu ističe ugovor i 100% ide u Partizan...zato ga valjda i nije htjeo produziti jer bi FMP trazio veliko obestecenje. Neće vani da ide jer nije siguran da li bi igrao 30-ak minuta po meču kao sada u FMP-u. E sad, ako on dođe Vraneš vjerovatno leti jer debeli lagano ali sigurno gubi živce oko njega. Takođe, Markoviću i Marjanoviću ističu ugovori sad na leto i jedan od njih dvojice bi trebao u Partizan. Ovo oko Bjelice je do sada ponovoljeno bar 100 puta i ne bi me čudilo da i on pređe u Partizan pošto je S. Milošević vjerovatno pred izlaznim vratima. Ako bi Partizan to sve realizovao (Raduljica, Marković ili Marjanović i Bjelica) lagano bi mogao na F4 sledeće godine.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Raduljica, Marković ili Marjanović i Bjelica

to sveukupno zvuci kao SF...ja bi bio zadovoljan da jedan od njih dodje, ali ako bi potpisao ugovor na tri godine, tj. ako bi sigurno ostao u klubu makar dvije sezone. mada je tako nesto vrlo tesko ostvarivo.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 16:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2010, 16:38
nocas gazimo grkeeee...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Raduljica, Marković ili Marjanović i Bjelica

to sveukupno zvuci kao SF...ja bi bio zadovoljan da jedan od njih dodje, ali ako bi potpisao ugovor na tri godine, tj. ako bi sigurno ostao u klubu makar dvije sezone. mada je tako nesto vrlo tesko ostvarivo.

nisam siguran kako bjelica stoji sa ugovorom, ali ostaloj trojici sigurno ističu u junu. cena im je u međuvremenu porasla i teško da će hemofarm i fmp imati pare da ih zadrže. e sad, da li će baš svi doći u partizan ostaje nam da vidimo. jedino znam da vraneš i strahinja milošević ozbiljno konkurišu da završe svoju priču u partizanu. dakle, jedna petica i jedan bek-krilo sigurno dolaze. jutros čitam da se pominje i dolazak milosavljevića iz radničkog. biće vruć prelazni rok. većini igrača se ne isplati da ide vani jer neće svi završiti u klubovima koji igraju evroligu, a evrocup nije taj nivo. bilo kako bilo, dvojica novih igrača nam ne ginu. ja tipujem na raduljicu (slobodan igrač) i milosavljevića (odličan šuter a to partizanu treba).

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 22:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Једва. :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kad smo poveli 6 razlike trebali smo prelomiti do kraja i onda bi mogli ići na onih famoznih 9 razlike, ali dobro je, barsa je uzela u gostima i realno je očekivati da će tući marusi u gostima...a mi po starom dobrom običaju PAO u pioniru ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 23:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
E jebiga opet nam sudije pomogle :D
Nego momci su zasluzili da prodju dalje zaista,vidjet cemo sta ce biti do kraja.Nadam se da Obradovic sa svojom ekipom koja nema vise sanse nece zadavati velike muke Partizanu i BG,nadam se...Da li je pobjeda ostvarena jedva ili ne,pa ko da je to bitno u Euroleague.Nije ni prva ni poslednja koja se tako zavrsila.Nismo mi njih uzeli toliko jedva koliko su njih srale trojke.Ekipa Marusi nije nikako za zajebanciju a to su dokazali svojim rezultatima,tako da je ova pobjeda itekako velika :)

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 23:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Jah,umalo zaboravih :D Neko je prognozirao 2.Pogodak ko prstom u vnogo :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja sam rekao da će Barsa uzeti grke na strani...PAO ove godine nije dominantan kao ranije, sve derbije su izgubili (oba protiv Ciganijakosa, oba protiv Reala, sad 2 puta protiv Barselone i naravno od nas :D :D :D ) i bilo je realno očekivati da i večeras roknu...pritisak je bio prevelik, očigledno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]