josipa je napisao:
na natu se i ne pisu velika slova, dragi moji...ako je banja luka to sto smatrate gramatickom greskom, svejedno je da li cete napisati banja luka ili banjaluka, po pravopisu je oboje pravilno...
U jebote, nisam znao da se na net-u, pardon nAt-u

ne pišu velika slova.
Po čijoj je to gramatici, NETovićevoj možda?
odsadaćudapišemmalimslovimaibezrazmakaaliibezznakovainterpunkcije

pakoskontaoskontao
Više nije "Filozofski", već je fax "Političkih nauka", mada je u istoj zgradi, dole, u "Vrbasu".
Šef odjska je Tanja Duronjić, ako se dobro sjećam, pa odeš tamo i vidiš kada imaju konsultacije i baš se raspitaš. A možeš i u studenskoj službi pitati. Ne jedu dole malu djecu
A ako nisi iz BL, dođeš na izlet u BL i raspitaš se
Kol'ko sam skont'o, prošle godine je malo ljudi bilo na prijemnom i svi su upali na tom prvom prijemnom, što unaprijed govori nešto, ali možda i ništa...
sudoku je napisao:
Po 4 pravopisne greske u samom naslovu, sjajno ce ti leci njihov ultra-niski kriterij.
Čuo sam da su "bolonjcima" na tom odsjeku baš spustili kriterije, pogotovo kod upisa... al' i nekim drugim odsjecima dole
Bolonja je čudo!
Đe je Bolonja bila kd sOm Ya Studir'O, ccc
PS Josipa, nisu samo vel'ka slova problem, tebe i razmak malo Hebe, pogotovo iza jednog znaka interpunkcije (čitaj: zarez, zapeta), nije samo vel'ko slovo u pitanju

Al nećemo sitničarit'

Ono, k'o da su novinari pismeni, pogotovo domaTJi novinari

A i popravila si se malo u drugom postu