mangia je napisao:
Ima i toga ali neko moje mišljenje je da su poučeni iskustvom Elte (10 televizora radi a 11-ti ne radi, pa sutradan obrnuto) su odlučili da skrate taj posao i uopšte i ne ponude opciju da korisnik posjeduje svoju opremu.
Ovako im je puno lakše nego da su pustili ljude da kupuju svašta nešto (pa čak i uređaje kod kojih samo na kutiji piše DIGITAL a vidjeli nisu digitale). U protivnom bi im trebao jedan Mirko MIočić u tehničkoj podršci da pohvata sve moguće probleme.
То се рјешава тако да за вријеме пробног рада одвоје једног или два човјека који ће обилазити локације на којима се инсталира опрема и уочавати и рјешавати проблеме, тако да се на крају тог периода сними ситуација и донесе коначно рјешење. А поготово је то овдје потребно када гомила модела телевизора има Т и С тјунере и мјесто или два за CI(+).
Даље, мени је непотребан још један уређај у стану који морам негдје физички смјестити. Не треба ми још један даљински. Нећу да размишљам колико имам слободних утичница за струју и да ли ће ми требати продужни кабл или Т сплитер итд.
Све што они треба да ураде је да кориснику понуде избор: "Ако имате уређај који задовољава техничке услове можете, а не морате да узмете нашу опрему и тада имате, а не морате имати и нашу техничку подршку. Ако уређај не задовољава потребне услове, онда морате узети нашу опрему". И то је све. Али, не, они хоће паре без да их зараде. Тужно је што им се то може...
Да ја будем јасан, ако имам 22 марке да им дајем мјесечно за телевизију (ови пакети који ме занимају), тада имам и тих додатних 5 марака. Али, мене вријеђа тај став да сам ја овца која служи само за шишање. Зато не дам паре за њихов топ-сет. Не дам паре ни за картицу: ако хоће да им плаћам ову услугу, онда ће ми дати картицу на кориштење док год редовно измирујем рачун. И ту се сва прича завршава...