O, Ena, informisana

, ti koja braniš "profesionalni i uspješni tim Sol azura i Buena viste", malčice si se zaHebala

Prvo si tvrdila da Sol azur ima licencu za BiH

i da nijedna druga ne treba, pa onda si napisala da im je licenca za R. Srpsku istekla...
Ajd malo skontaj štas' sve napisala.
A u medijima pisalo da nije imala licencu za vrijeme konkursa za izbor agencija...
Ena je napisao:
o odredjenoj temi prvo dobro informisete, a sto se tice BUENA VISTE i SOL AZURA da na stranici
http://www.lloretguide.com pogledate ko je JEDINI ZVANICNO PRIZNATI tour operator sa podrucja BIH i SRBIJE za SPANSKO turisticko trziste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ahahahahaha
O, Ena, informisana

, nisam znao da je Španija promijenila ime u Lloret, po Lloret de mar-u
Pa ta stranica što si je navela nije ni zvanična stranica Ljoreta, a kamoli neka oficijelna turistička stranica Španije. To je komercijalni web posvećen lloret de mar-u…
Uostalom, uvjerite se sami. Zvanična prezentacija turizma Ljoreta je
http://www.lloretdemar.org, a ne ta adresa što navodiš

Al’, ajde, ti si upućenija

od nas!
Ena je napisao:
KON TIKI TRAVEL je osnovan prije 25 god. i ne mozete da poredite agenciju koja je osnovana prije 6 god. i prije 25 god.!
Pa ako su toliko profesonalni onda se mogu porediti sa Kon tikijem. Uostalom, adriatica.net postoji oko 10 godina, pa se Sol azur može porediti sa njom. Ili ne može… ipak je adriatica.net za kratko vrijeme postala najveći turoperater u Hrvata. To sigurno ne bi postali da su se nonšalantno i neprofesionalno ponašali.
Mada, Ena, upućena, niko nije poredio Sol azur sa tim turoperatorima!

balkanski špijun je napisao:
Ena je napisao:
pa ti ljudi koji sire takve glasine po gradu i po ovom forumu su upravo neki od vas, koji vjerujete svojim ocima

joj moram i ovo
bravo maestro!
Koja izvala
Da padneš sa stolice...
:smajlikojisevaljapopoduodsmijeha:
anoniman je napisao:
Ena je napisao:
za moje putovanje se vi nista ne brinite, jer ja imam dovoljno novca da putujem gdje zelim
Putuj igumane!
Ena, informisana

, ona koja brani "profesionalce iz uspješnog tima Sol azura i Buena viste", mora da je puno putovala. Više od svih nas zajedno...
Al' u qrcu...