banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 17 Feb 2010, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nije moje da se iskenjavam ili da pišem po ovoj temi, ali moram i ja malo...

Slika

Ah ti grijesi iz mladosti, a vidim i da je na stranici vikipedije, elegantno zaobiđen detalj da je u karijeri trenirao i crvenu Zvezdu.

Citiraj:
U sezoni 1989/90 Vujošević je bio je prvi trener španske Uelve iz Granade, da bi se posle toga vratio u Partizan, koji je vodio u sezoni 1990/91 i stigao do finala plej-ofa, u kom je poražen od ekipe POP 84. Od 1992. do 1998. radio je u Italiji, gde je vodio ekipe Breše, Pistoje i Skavolinija.

U sezoni 1991/92, je izgleda pauzirao. Trudničko bolovanje?

Partizanovac po "nacionalnosti"

prc...

Da ne bude zle namjere, ovo je čisto da izmjerimo reakciju grobara sa foruma...

Šta mislite ko je prvi? contador, SIJUKS, neko treći...
odbrojavamo...

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ja ću biti prvi, ali ne da mi ''mjeriš'' pritisak već da kažem nekoliko stvari, pošto vidim da si sliku postavio samo da sereš onako kao pravi ciganin:

1. kad je vujošević bio trener zvezde, partizan je bio prvak evrope
2. ''navijam za zvezdu'' je klasično izvlačenje djela rečenice iz teksta: čovjek je rekao da navija za nju jer TRENUTNO radi u istoj, dakle čist profesionalizam i ništa više
3. pominješ da se zaobilazi da je 1991/92 trenirao czv...naravno da se zaobilazi, jer je svakome iole normalnom sramota napisati da je vodio tako retardiran klub
4. citiraću velikog Duleta Vujoševića: zvezda je osvajala titule dok se košark igrala na roland garosu.

a sad: briši, uzdiši, poeziju piši...marš marš marš :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

contador naravno

Vjerujem da bi kvota bila otprilike 1,01

Opušteno samo... Na ovo sam slučajno nabasao tražeći nešto o finalu plej-ofa te godine, kad je Vujošević bio trener. Ne zbog njega, već zbog Bobana Jankovića, tako da me živo zabole koga je i šta trenirao, ali moram priznato da mi je simpatično, uvijek bilo ono "Partizanovac po nacionalnosti".

Citiraj:
citiraću velikog Duleta Vujoševića: zvezda je osvajala titule dok se košark igrala na roland garosu.

Zvuči jako dubokoumno. Vjerujem da su pozicije starogrčkih filozofa, kao najvećih mislilaca, ovim prilično uzdrmane. Mada nisam ni očekivao nešto od recimo Andrića ili Ničea. Možda prije od Miše Tumbasa...

:lol: :lol: :lol:

Aj u zdravlje... Sad kad me ovako argumentovano dotuče, ne bi više dirn'o u Šabana, nema Boga...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bobi Janković bješe veliki igrač...jedan od rijetkih ''cigana'' prema kojima sam imao respekt. A kad već pominješ ove filozofe, ne sekiraj se ti za njih...u svoje dvorište bacaj poglede...i vodi analizu stanja u fk czv...čujem da će uzeti u razmatranje tvoje mišljenje ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Auu kakva utakmica protiv Hemofarma :) Ko bi rekao "da će se Partizan poslije očajne igre u prvom djelu igre" vratiti, i čak prvi put povesti i pobjediti na utakmici.. kako je Hemofarm izgledao u prve dvije četvrtine, tako je i Partizan u zadnje dvije. Sve u svemu, veoma dobra utakmica, Hemofarm je dokazao da je pravi i dostojan rival crno-belima.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Blackwood je napisao:
Auu kakva utakmica protiv Hemofarma :) Ko bi rekao "da će se Partizan poslije očajne igre u prvom djelu igre" vratiti, i čak prvi put povesti i pobjediti na utakmici.. kako je Hemofarm izgledao u prve dvije četvrtine, tako je i Partizan u zadnje dvije. Sve u svemu, veoma dobra utakmica, Hemofarm je dokazao da je pravi i dostojan rival crno-belima.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:

evo, i ja cu da komentarisem. sto se mene tice, uopste me ne zanima za koga su navijali i za koga i sad navijaju i maric i vujosevic i svi ostali. sto se mene tice, mogu da nose salove zvezde, idu na sjever na fudbalskim utakmicama, vujosevic moze sutra da preuzme zvezdu, ali rezultati koje su oni postigli u partizanu ih na hijerarhiji "grobarstva" stavljaju daleko iznad svih onih koji se, sa teoretskog aspekta, kunu da im je "partizan sve u zivotu".

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2010, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sudije su u prvom poluvremenu bukvalno sahranile partizan...a ponašanje igrača hemofarma neću ni pominjati: skakanje u teren rezervnih igrača, ponašanje lukajića, unošenje u lice sudijama mačvana, borisova, krstovića...i nijedna tehnička??? sramota !!!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2010, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
contador je napisao:
sudije su u prvom poluvremenu bukvalno sahranile partizan...a ponašanje igrača hemofarma neću ni pominjati: skakanje u teren rezervnih igrača, ponašanje lukajića, unošenje u lice sudijama mačvana, borisova, krstovića...i nijedna tehnička??? sramota !!!

Jel sramota zadnji napad franjevaca i onaj faul u napadu(20-tak sekundi prije kraja) ?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2010, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

live je napisao:
contador je napisao:

Jel sramota zadnji napad franjevaca i onaj faul u napadu(20-tak sekundi prije kraja) ?

dečko imaš prenos finala kupa Radivoja Koraća 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2010, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Da ne bude publici dosadno,neizvjeznost do zadnje cetvrtine a onda...gas,gas :D
Onaj Dule je bas satanista :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2010, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Jedan je Partizan i 3 put zaredom Kup Radivoja Koraća je tu :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2010, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
http://euroleaguequiz.euroleague.net/decadeVoting/
ne znam gde da stavim, u svakom slucaju, glasajte za bodirogu u izboru za igraca decenije u euroligi. za sad jasikevicijus ima 15ak glasova vise, a kasnije ce se glasovima publike dodati jos glasovi novinara, ako sam dobro procitao.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2010, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

šaras trenutno vodi sa 110 glasova razlike :( ... gledam ovu listu, kakvih sve likova ima u izboru bože ti sačuvaj :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2010, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jos jedna u nizu titula,crno-bela dominacija se nastavlja i po svemu sudeci trajace jos dugo, vekovima zahvaljujuci najvise jednom coveku a on se zove DULE VUJOSEVIC

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j2dqdu62orQ[/youtube]

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2010, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ово више није занимљиво. Пера Божић је постао професионални дизач трофеја, а ја се више не радујем тим трофејима као прије... Некако је постало нормално да стално освајамо... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2010, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

evo, i ja cu da komentarisem. sto se mene tice, uopste me ne zanima za koga su navijali i za koga i sad navijaju i maric i vujosevic i svi ostali. sto se mene tice, mogu da nose salove zvezde, idu na sjever na fudbalskim utakmicama, vujosevic moze sutra da preuzme zvezdu, ali rezultati koje su oni postigli u partizanu ih na hijerarhiji "grobarstva" stavljaju daleko iznad svih onih koji se, sa teoretskog aspekta, kunu da im je "partizan sve u zivotu".

Ma opušteno samo... Ovo je bila šega na račun ovih lako zapaljivih. Smiješno mi je samo kad se pokušavaju negirati takve stvari ili se predstavljati kao neke brutalne greške. Vujošević je vodio Zvezdu - jeste i kleo se u nju. Gurović je igrao za Partizan i kleo se u njega - jeste. I tako bi čovjek mogao iz cuga da pobroji desetak igrača koji su recimo igrali za Zvezdu, a navijali za Partizan i obratno. Suština je da bi takve stvari trebale normalno da se prihvataju, samo što je u našem sistemu vrjednovanja, često daleko korisnije za pojedinca da se deklariše kao veliki Grobar ili Delija, ne bi li se tako dodvorio navijačima, kao bitnom faktoru njegovog opstanka u tom klubu. Zanimljiv fenomen zaista...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pomeni usput da se gurović dodvoravao delijama svojevremeno...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Malo sudije pogurase u polufinalu kad je zapelo, ... McCalebu nije sviran cist faul u napadu i to bas kada se rezultat lomio... i tako ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:
Malo sudije pogurase u polufinalu kad je zapelo, ... McCalebu nije sviran cist faul u napadu i to bas kada se rezultat lomio... i tako ... :lol:

Naravno,sudije nas guraju vec godinama unazad i ti ne samo kada igramo protiv "KK SLEDECA SEZONA" ili Hemofarma vec i protiv Barselone,Panatanaikosa,Olimpijakosa,Reala,Unikahe,Efesa,CSK-a... Sudije su nas pogurale da nas trener bude proglasen za najboljeg trenera Evrolige,takodje su nam pomogle da dobijemo pozivnicu za turneju u SAD i da igramo protiv NBA timova. :lol: :lol: :lol:

KOMLEKSI su cudo,ali nije ni zameriti,kada postis 10 godina ovakve stvari su sasvim normalne :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]