Senna je napisao:
Nemoj zezati da neko siluje dvicu, ja u to ne vjerujem
Ma šta znam, možda bi i prodao ionako stoji više nego što se vozi.
Haj, zovem te, možda, dok ovaj riješi sa sobom...
mirdza je napisao:
Hertzog je napisao:
Rover nikako, stari rover NIKAKO, delova nigde, lakse naci ljudski organ nego deo za auto koje se vise ne proizvodi
Umjesto da lupas hajd' treniraj florball

Vozio nekoliko godina, presao >120.000km, osim redovnog odrzavanja (kocnice, kvacilo, remenje) promijenio sam na samom pocetku alternator i anlaser. Toliko o kvarovima... A dijelovi mogu da se nadju cak i u BL, teze nego za G2 1.6D ali ipak mogu...
Felicia je takodje OK auto

Dobar Jumbas (W123) u BL i okolini - zaboravi! Vecina je vozena na loz ulje i u stanju raspada. A ako neko ima "zdravog" ni ne pomislja o prodaji...
Felicija je skroz ok...
Sve se da naći...
Pa čak i dobar Jumbaš...

mirdza je napisao:
Daleko vise sam se iscimao sa zadnjim desnim prozorom za W126 - nije ga imao niko u citavoj PL, a ne zelis da znas koliko kosta u servisu...
Drug je kod Jajčevića išao da uzme šoferšajbu za Miniku kupea - C114, tražio mu 1.000€...na kraju otišao i kupio čitav auto za maraka...
urkel je napisao:
Yugo - neće dugo.
Kapiraš?
banjalucki_gang je napisao:
E kao sto kolega rece ili kolegica

,audi 80 ili ti popularno jaje,mozes da nadjes u veoma dobrom stanju za 5000-5500 km,pogotovo sto ta auta imaju pocincani lim,a i motori su im dobri,a dijelova ima svaka malo bolje opremljena prodavnica auto dijelova,jos ako ugradis plin,super.pozdrav
5.000KM za rastegnutog Golfa sa Passatovim motorom? Mora da se šalite...