banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 01:13
@ mr no...to znaci da ces otici i stati na tribinu i navijati za zvezdu...time rizikujes da budes napadnut...brate,ako ne zelis probleme...stani ne neutralnu tribinu,raduj se sto gledas zvezdu,uzivaj u fudbalu (ako je to moguce posto danasnji fudbal :cry: )...ili ostani kod kuce zamotaj se u sal otvori pivo i navijaj do mile volje,deri se urlaj,raduj se golu zvezde...tu ti nece niko nista :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
MuskoBre je napisao:
Joj dje ste nam bili .91-e, da ubijete Boga u svakome sa sahovnicom i ljiljanima...

Ma de muskobre citam onako bezze ovdje jebote kao svi su junacine i ne znam sta zato sto idu u grupi od 30 ljudi u svom gradu i lupaju neduzne ljude...sramota!!! Ajde silo dodji negdje drugo sa svojim navijacima u dresu pa da vidim!! Nisam htjeo komentarisati ovu temu al naletio jebi ga ali imao sam prilike biti na veeeelikim stadionima na "pogresnom" mjestu i u "pogresnom" dresu....sreca pa je bilo dovoljno murije...zato znam sta pricam i znam koje navijac a ko budala...ajd sad zdra'o

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ne znam sta ti je cudno, kazem kako zalim sto nismo imali toliko opasnih momaka kad je trebalo, koliko ih je danas. Sve junak do junaka..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
pjanac je napisao:
...gusite temu svojim glupim opaskama...nikom ja ne mogu niti bilo ko ne moze zabraniti sta da nosi niti za koga da navija...pokusajte shvatiti ovo ovako...nosenje obiljezja navijacke grupe je kao nosenje uniforme u nekom ratu,znas kakve to ima prednosti i posljedice...

...inace volio bih da malo pazljivije citate moje postove...znam da su dugi,al probajte.Rekao sam da vam dajem savjet,kako da se ne oblacite da ne bi dolazili u neprijatne situacije...

@ majlili...na koliko je tvoj brat otisao Milanovih utakmica??

http://www.youtube.com/watch?v=ozVt9KoH8m8
...@ nekad sam bio walter...ovim si pokazao da nemas pojma o nicemu i da nisi kompetentan da pricas nesto sto ima veze sa navijanjem..
obrati paznju na tekst i vidi cime se Hijene hvale (inace Delijska podgrupa) :wink:

...za obracun ne mogu puno pisati...al bilo je vise Grobara i bili su stariji...

E mladi majmune...nek si ti kompetentan. Svaki tvoj post je pun vrijedjanja... Ti ces nekom odredjivati sta smije a sta ne da nosi!? Pa koji si ti majke ti? Sta si? Jedinka u nekoj grupi koja samo i postoji kad je dio te grupe...kad je van nje nije niko i nista. Ajde nadji posao ili zavrsi skolu...pocni da zivis pa ces vidjeti onda sta je vaznije, prebiti nekog zbog sala ili zaraditi platu i zivjeti normlan zivot. Ti i takvi kao ti i ne idete na utakmize zbog sporta...vec zbog neko divljanja i dokazivanja. Ti ces meni reci da nemam veze o necemu :lol: :lol: :lol: ...
Aj' napisi mi molim tekoliko godina imas kako bih mogao da se spustim na tvoj nivo.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
@ mr no...to znaci da ces otici i stati na tribinu i navijati za zvezdu...time rizikujes da budes napadnut...brate,ako ne zelis probleme...stani ne neutralnu tribinu,raduj se sto gledas zvezdu,uzivaj u fudbalu (ako je to moguce posto danasnji fudbal :cry: )...ili ostani kod kuce zamotaj se u sal otvori pivo i navijaj do mile volje,deri se urlaj,raduj se golu zvezde...tu ti nece niko nista :lol:

Ti si bas neki opasan...poceo si odredjivati gdje ko smije gledati utakmicu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
pjanac je napisao:

A vi cete na sebe preuzeti da rasporedjujete ko ce gdje da sjedi dok gleda utakmicu?...Koliko god ti ne mogao vjerovati, ima ljudi koji idu da gledaju utakmicu i navijaju za neki klub ne racunajuci da bi u sve to trebalo ukljuciti i odredjenu kolicinu nasilja....Presretanje nekoga sa obiljezjem nekog drugog kluba od strane nekoliko momaka i ubijanje Boga u istom zbog toga po tvojim "pravilima" je normalno? I spada pod navijacki obracun? Nisi ti normalan. A sutra ces i sam otici gledati Zvjezdu ako ti se pruzi sansa i navijati k'o da gledas Borac. A onda ces doci ovdje i sa par drugova razbiti nekoga zbog podrske tom istom klubu. Iako je jedan od dva srpska kluba koji podrzava cijeli entitet, ukljucujuci i te Lesinare kojima pripadas.
Mada je meni fudbalsko nasilje samo po sebi idiotizam, kad vec mora tako, sto se ne dogovorite sa protivnickim navijacima da se nadjete negdje na livadi, u jednakom broju, pa se lemajte?

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
MuskoBre je napisao:
Ne znam sta ti je cudno, kazem kako zalim sto nismo imali toliko opasnih momaka kad je trebalo, koliko ih je danas. Sve junak do junaka..

Nista mi nije cudno, nego se slazem sa tobom...steta sto su takvi samo na rjecima i na ulici samo ako ih je 10 na 1 i to u svom gradu!!
To sto oni rade nema nikakve veze sa sportim!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
MuskoBre je napisao:

ja mislim da bi prosli i onu granicu kavobag-oguvin-kavovac-vivotica :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...waltere :lol: :lol: :lol:

...nikom ja ne branim,samo mu kazem sta moze ocekivati ako tako nesto uradi...to je bio savjet ako ne zeli da upada u neprilike...inace licno znam nekoliko grobara i delija koji odu ponekad na tekme u bg,niko ih ne dira,osim ako to oni ne traze... :wink: nek navija boli me k...

...a da inace smatram da nisi kompetentan posto vidis i sam da nemas pojma sto se tice navijanja...ne boj se to nije smrtni grijeh :lol: ...meni bas ne ide od ruke razumjevanje apstraktne umjetnosti pa nikom nista...ne idem i serem tamo nekom o tome.. 8)

...a inace stvarno me iznenadjujete koliko ste ograniceni!...molim vas procitajte pazljivo ono sto napisem...jer ja vase postove pazljivo procitam...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
...waltere :lol: :lol: :lol:

...nikom ja ne branim,samo mu kazem sta moze ocekivati ako tako nesto uradi...to je bio savjet ako ne zeli da upada u neprilike...inace licno znam nekoliko grobara i delija koji odu ponekad na tekme u bg,niko ih ne dira,osim ako to oni ne traze... :wink: nek navija boli me k...

...a da inace smatram da nisi kompetentan posto vidis i sam da nemas pojma sto se tice navijanja...ne boj se to nije smrtni grijeh :lol: ...meni bas ne ide od ruke razumjevanje apstraktne umjetnosti pa nikom nista...ne idem i serem tamo nekom o tome.. 8)

...a inace stvarno me iznenadjujete koliko ste ograniceni!...molim vas procitajte pazljivo ono sto napisem...jer ja vase postove pazljivo procitam...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sine koliko godina imas molim te reci...evo molim te!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Има пар момака који никада неће скинути обиљежје звезде, са једног су покушали да скину па их је побацао ко мачиће ,а било их је 4 а он сам и шта рећи друго за њих него да су пичкетине највеће које нападају појединце и могу ладно да га повуку за рацку сви до једног . За такве дебиле не битно да ли су малољетни треба да су оправдана сва средства одбране па док неко не остане сакат и ли не погине неће се смирити.
Што се едукације тиче зна се гдје се нормални људи едукују , а дивљаке и хулигане треба у кавез па их едуковати тољагом пошто су толико малоумни и заостали да не постоји други начин.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A kad sam rekao da bi se trebali zvati HIJENE...imao sam razlog za to. Da si malo pazljiviji bio u skoli ili da si bar "Opstanak" nekad pogledao umjesto gluvarenja po cesti, znao bi sta je jedna od osnovnih karakteristika hijene... Al' dobro, necu te ja obrazovati i vaspitavati.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

..@ romeo...brate ja jedino volim borac i za njega navijam...drago mi je kad bilo koji srpski klub nesto uradi na bilo kom polju,al znam gdje me srce vuce...

@ mandrak...pa brate ako nemas sta pametno,nemoj ni napisati...shvatam da pokusavas biti smjesan,al ima podforum humor pa tamo..ovo je ipak malo ozbiljnija tema..

..inace ako mislite da se lesinari boje otici negdje,pa slobodno pogledajte da se nije propustilo ni jedno gostovanje ovih sezona....a bilo je tu svega... :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
pjanac je napisao:
...a inace stvarno me iznenadjujete koliko ste ograniceni!

Ne razumijevanje bespotrebnog nasilja je ogranicenost? Nema sta. A tebi je sasvim normalno da vas nekoliko zaskoci nekog momka koji nosi obiljezje srpskog kluba, cak i ako nemas pojma da li se stvarno radi o istinskom navijacu tog kluba ili osobi koja je htjela da pronosa obiljezje jednog od dva najveca srpska kluba, u srpskom gradu, za koje navija i vecina Lesinara?...Ili je mozda obiljezje dobio kao poklon od nekoga i htio da to pronosa...Tebi je to sasvim razumno?...Koliko-toliko mogu da razumijem da se navijaci dva suparnicka kluba potuku s vremena na vrijeme, ali presretanje obicnih gradjana na ulicama?...Treba svi da budemo zrtve vaseg primitivizma?..

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
A kad sam rekao da bi se trebali zvati HIJENE...imao sam razlog za to. Da si malo pazljiviji bio u skoli ili da si bar "Opstanak" nekad pogledao umjesto gluvarenja po cesti, znao bi sta je jedna od osnovnih karakteristika hijene... Al' dobro, necu te ja obrazovati i vaspitavati.

...znam ja sta si ti meni htio reci...al ja sam tebi htio skrenuti paznju na to da ti pricas o navijacima,navijackim grupama...a pri tom svaki post napad na lesinare,a branite delije i grobare...i kazes bolje da se zovete hijene...sto govori o tvom nepoznavanju tematike...nego jesi li poslusao pjesmu?? jel vidis sa cime se oni hvale,a vi se svi lozite na nenasilje,a gotivite delije i grobare... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
pjanac je napisao:

Koliko god da je zalosno ovo sto si napisao, na zalost uglavnom je istina. Ja sam i prestao ici na navijacke tribine zbog toga i sada sam uglavnom na neutralnim. Ali iako nikoga ne provociram, ne vrijedjam, nego navijam za svoj klub i zelim da pjevam 90 minuta, ne smijem otici na navijacku tribinu jer bi mogao biti napadnut??? To mi je suludo. A kazes da vi na tribinama vaspitavate mlade navijace, ako ih tako vaspitavate, onda svaka cast.
Ali ajde, to nekako i mogu shvatiti, i sam sam se lozio na te navijacke price kad sam bio u pubertetu. :D Ali sad ne smijem ni prosetati gradom sa Zvezdinim salom? Nije li to malo previse?
Kako je krenulo, uskoro cete mi upadati i u stan (ako je stan u vasem gradu) i isprebijati me ako ne navijam za Borac. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:

...znam ja sta si ti meni htio reci...al ja sam tebi htio skrenuti paznju na to da ti pricas o navijacima,navijackim grupama...a pri tom svaki post napad na lesinare,a branite delije i grobare...i kazes bolje da se zovete hijene...sto govori o tvom nepoznavanju tematike...nego jesi li poslusao pjesmu?? jel vidis sa cime se oni hvale,a vi se svi lozite na nenasilje,a gotivite delije i grobare... :lol:

Mozda napadam njih zato sto se radi o Banja Luci...zato sto cete danas-sutra napasti nekod od meni bliskih ljudi... Zato sto je do skora ovaj grad bio miran bar tog sto se tice a sad se javljaju divljaci koji napadaju normalne ljude. Nije ti to palo na pamet?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...@ romeo ogranicenost se odnosila na to da vi tako svi nacitani ne mozete posteno ni jedan post da procitate..a vidim da ti sam sebe bas dobro ukopavas...vrtis pricu u krug a sve sam ti objasnio kako i sta..nisu napadnuti neki debili vec navijaci...brate ti ih branis ko da si ti dobio batine... :lol: ti momci znaju sta i kako i oni sigurno se nece zaliti ko neke tetke...vise vas bole te batine nego njih :lol:

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I da...RECI MI MOLIM TE KOLIKO IMAS GODINA.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pjanac, evo jedno pitanje od mene. http://www.nezavisne.com/hronika/vijest ... aluke.html

Jel i ovaj momak trazio batine kad se vracao kuci sa drugom? Jel ih na tribini vaspitavate da tuku nekog zato sto ima dugu kosu, i to njih desetorica na dvojicu, pravi junaci, nema sta ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]