banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2010, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Za Gociasa

http://sportal.rs/news.php?id=20837

http://sportal.rs/news.php?id=20908

Evo linkovi, pa provjeri sam kad je ko otišao. Kosnić kaže da je papire digao u avgustu, a za Kuzmanovića, Sport piše da je potpisao ugovor početkom februara. Na ovu listu onih koji u su dosad razgulili, dodati još Mrkelu, Srećkovića i Vranješa i eto više od pola tima, ako sračunamo samo one za koje je odgovorna sadašnja uprava... Oko Ćosića se vodi "istraga", tako da ne možemo sa sigurnošću reći ko je kriv za njegov odlazak, a ako se doda i Đuričić, eto tima koji bi mogao biti oslonac za narednih 7-8 godina...

Citiraj:
Sta ces druze, kad djeca lete za parama, bas ako si citao jevremov interviju vjerovatno si skontao da ga je menadzer nagovorio da uz abrazlozenje o kasnjenju stipendija primora zvezdu da mu da ispisnicu da bi mogao da ode u inostranstvo i tako svom menadzeru i sebi obezbjesi dobre parice

Razumijem ja potpuno i klince i njihove roditelje i to je ono urušavanje kompletnog temelja, o kome ja stalno pričam. Mi ovdje govorimo o tome kako je Lukić stabilizovao Zvezdu, a ovamo nema novca za stipendije. Da je neko brinuo o tome, menadžeri ne bi imali osnova da zahtjevaju ispisnice od igrača.

Sramota je da Zvezda, kao klub sa najvećim renomeom na ovim prostorima, ne može da uprati par talentovanih klinaca i da ih se na vrijeme dokopa i obezbjedi im uslove za napredak i razvoj, već raznorazni menadžeri prije prokontaju talentovanog klinca i dočepaju ga se... Tako su mnogi bili kratkovidi za Žigića, a onaj Ćalasan ga lijepo uzeo pod svoje, plaćao mu sve živo, dok neko nije shvatio da je u pitanju napadač ekstra klase za naše uslove. Epilog je poznat. Zvezda je na njemu zaradila mizeriju u odnosu na ono što je trebala... Dakle, Stojadinović, Stojić i ostali, mogu bolje i ranije, da prepoznaju talenat kod igrača, nego što je to u stanju kompletan kadar u omladinskoj školi Zvezde. Ako su zbog toga otpustili Krivokuću, svaka čast, ali nešto se ne sjećam da je obrazloženje bilo takvo.

Ma bezveze se ponavljam. Lukić je Zvezdu stabilizovao, postavivši je na veoma klimave noge, a kako stvari stoje sa finansijama, jasno se vidi iz primjera da se djeci ne isplaćuju stipendije.
Mogli su bar za te najtalentovanije da pronađu način da ih plaćaju, pa makar bi sa te strane, mogli sebi da nađui opravdanje. Ovako ga sigurno nema...
Može sad narednih pet godina da se vadi na taj naslijeđeni dug, da je to glavni razlog nedostatka sredstava i tu svaka diskusija gubi na smislu. Sponzora i dalje nema, nema ni novca, a ja kako vidim, klub i dalje živi od rata koje pristižu za prethodne transfere.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
koje je rjesenje po tvom misljenju?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
skeva je napisao:

po ugledu na KK Partizan istjerati politicare i tajkune iz kluba i krenuti iz početka sa klincima iz vlastitog pogona. milion puta dokazano kao uspješna metoda ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
contador je napisao:
skeva je napisao:

po ugledu na KK Partizan istjerati politicare i tajkune iz kluba i krenuti iz početka sa klincima iz vlastitog pogona. milion puta dokazano kao uspješna metoda ;)

Da je to tako lako to bi uradio i FK Partizan.. Izgleda da su stvari malo drugacije u fudbalu..

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

znam...u fudbalu se obrće mnogo više novca...fudbal je ekonomski isplatljiviji od kosarke i bilo kojeg drugog sporta...treba da se odradi privatizacija a tu mnoge ribe grizu (miskovici, kostici, matici i njima slicni). politicke partije na poziciji zele da uguraju svoje ljude u upravne, nadzorne, izvrsne i ostale odbore kako bi sto vise dobile keša ''ispod stola''...sve je to meni jasno, ali na te stvari je trebalo misliti ranije, još pre 15-20 godina...sad je definitivno kasno za to. KK Partizan sam pomenuo kao primjer kluba koji je na vrijeme uočio šta će se dešavati i na sva bitnija mjesta postavio svoje bivše asove, igrače (šilobad, danilović, todorić, pa ranije kićanović, savović, žeravica...). posledica svega toga (ako se moze nazvati posledicom) je nedostatak para da se parira moćnim evroligaškim klubovima, ali zato ima drugih milion pozitivnih stvari. ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ако је зајебанција, онда је добра зајебанција! Ако је истина, онда је јако тужно!

Нови првотимац ФКЦЗ, нови лијеви бек кога су довели из Пљеваља (битно за ову причу), а због кога је Срећковић отишао у Млади Радник... и његов профил на Фејсбуку:

Slika

Члан је једне групе и то оне која даје подршку овом наркобосу Шарићу. Млађи од браће Шарић је и предсједник Рудара из Пљеваља из којих је у Звезду и дошао Рељић. А и наш вајни спортски директор Аџић је на тренутну функцију дошао с мјеста шефа стручног штаба тог клуба.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma nema Zvezda šta da brine, dok je skautske službe u kojoj su Aca Lukas, braća Šarić i braća Bambalić... Imaćemo polovnjaka koliko nam duša želi... Adžić izgleda ne samo da nema pojma o poslu koji obavlja, već je izgleda pajac i u kriminalnim krugovima - onaj potrčko koji obavlja prljave poslove.

Citiraj:

Rješenje za šta? Odliv mladih igrača ili krizu u Zvezdi? Mislim da je za prvo prilično jasno. Ako redovno plaćaju obaveze iz ugovora, ti klinci neće imati osnova da traže ispisnice. Daleko bi bilo bolje da su umjesto 2-3 mediokriteta u zrelim igračkim godinama, koje su dovukli u prvi tim, platili stipendije za 4-5 klinaca iz omladinske škole. Objektivno mislim da je taj odnos negdje približan... Nema šanse da me neko ubijedi da su ovaj Trifunović i Stevan Reljić, bolji igrači od recimo Srećkovića koji je odj..an ili Lazovića, koji rijetko dobija priliku. Inače taj Reljić nije bio standardan ni u Rudaru iz Pljevalja...

Dakle plati djeci stipendije i obezbjedi profi ugovore na vrijeme i nema problema... Evo recimo skoro sam čitao intervju sa Zdravkom Mamićem, koji je meni degutantan i odbojan lik, ali njemu se ne može osporiti da je u posljednjih 4-5 godina realizovao ogroman broj višemilionskih transfera iz Dinama. Dok Zvezda prošle godine proda najboljeg igrača za 3 miliona, a ove zime, najboljeg ne može da uvalja ni za 2, on mladog Dejana Lovrena, proda Lionu za 10-ak miliona, Dečka koji je za Dinamo bio odigrao tek 30-ak utakmica.

I šta je njegovo objašnjenje? Jednostavno kaže da ima ogromnu mrežu skauta, koji su dobro plaćeni i koji love mlade igrače po Hrvatskoj. Sad ima u timu i Badelja i mladog Marija Šituma, za koje postoji interes evropskih klubova, ali je ugovor sa njima već ranije osiguran i nema šanse da ih Dinamo olako pusti. Jednostavno da jednostavnije ne može biti, ali mora postojati hijerarhija i strategija razvoja mladih igrača i omladinske škole i njihovog uključivanja u rad sa prvim timom. To u Zvezdi trenutno ne može da funkcioniše, jer je u dva prelazna roka, dovedeno bar 15 igrača, sa već popriličnim isksutvom iza sebe, ali ne i adekvatnim kvalitetom. Uz to, nema Boga da me ubijedi, da u Zvezdi sad ne igraju menadžerski igrači... Blažić je maltene najkonstantniji igrač u timu, a nije dosad pokazao ništa, čak se nije potrudio ni da skine kilograme i dovede se u pristojnu fizičku spremu...

I još da dodam da je Zvezda pukla u posljednjoj provjeri protiv Leha iz Poznanja, treće ekipe u poljskoj ligi. 3:1, mada je po izvještajima imala dosta prilika, ali ih nije realizovala. Sa druge strane i Poljaci su pored tri gola, imali još prilika, što bi moralo da zabrine. Leh istina nije neka naivna ekipa, ali nisu baš ni krem evropskog fudbala. Brine to što Zvezda ni u jednoj utakmici protiv jačih ekipa, ove sezone nije uspjela da pokaže apsolutno ništa i uglavnom je gubila sve te mečeve...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ma nema Zvezda šta da brine, dok je skautske službe u kojoj su Aca Lukas, braća Šarić i braća Bambalić... Imaćemo polovnjaka koliko nam duša želi... Adžić izgleda ne samo da nema pojma o poslu koji obavlja, već je izgleda pajac i u kriminalnim krugovima - onaj potrčko koji obavlja prljave poslove.

Citiraj:

Rješenje za šta? Odliv mladih igrača ili krizu u Zvezdi? Mislim da je za prvo prilično jasno. Ako redovno plaćaju obaveze iz ugovora, ti klinci neće imati osnova da traže ispisnice. Daleko bi bilo bolje da su umjesto 2-3 mediokriteta u zrelim igračkim godinama, koje su dovukli u prvi tim, platili stipendije za 4-5 klinaca iz omladinske škole. Objektivno mislim da je taj odnos negdje približan... Nema šanse da me neko ubijedi da su ovaj Trifunović i Stevan Reljić, bolji igrači od recimo Srećkovića koji je odj..an ili Lazovića, koji rijetko dobija priliku. Inače taj Reljić nije bio standardan ni u Rudaru iz Pljevalja...

Dakle plati djeci stipendije i obezbjedi profi ugovore na vrijeme i nema problema... Evo recimo skoro sam čitao intervju sa Zdravkom Mamićem, koji je meni degutantan i odbojan lik, ali njemu se ne može osporiti da je u posljednjih 4-5 godina realizovao ogroman broj višemilionskih transfera iz Dinama. Dok Zvezda prošle godine proda najboljeg igrača za 3 miliona, a ove zime, najboljeg ne može da uvalja ni za 2, on mladog Dejana Lovrena, proda Lionu za 10-ak miliona, Dečka koji je za Dinamo bio odigrao tek 30-ak utakmica.

I šta je njegovo objašnjenje? Jednostavno kaže da ima ogromnu mrežu skauta, koji su dobro plaćeni i koji love mlade igrače po Hrvatskoj. Sad ima u timu i Badelja i mladog Marija Šituma, za koje postoji interes evropskih klubova, ali je ugovor sa njima već ranije osiguran i nema šanse da ih Dinamo olako pusti. Jednostavno da jednostavnije ne može biti, ali mora postojati hijerarhija i strategija razvoja mladih igrača i omladinske škole i njihovog uključivanja u rad sa prvim timom. To u Zvezdi trenutno ne može da funkcioniše, jer je u dva prelazna roka, dovedeno bar 15 igrača, sa već popriličnim isksutvom iza sebe, ali ne i adekvatnim kvalitetom. Uz to, nema Boga da me ubijedi, da u Zvezdi sad ne igraju menadžerski igrači... Blažić je maltene najkonstantniji igrač u timu, a nije dosad pokazao ništa, čak se nije potrudio ni da skine kilograme i dovede se u pristojnu fizičku spremu...

I još da dodam da je Zvezda pukla u posljednjoj provjeri protiv Leha iz Poznanja, treće ekipe u poljskoj ligi. 3:1, mada je po izvještajima imala dosta prilika, ali ih nije realizovala. Sa druge strane i Poljaci su pored tri gola, imali još prilika, što bi moralo da zabrine. Leh istina nije neka naivna ekipa, ali nisu baš ni krem evropskog fudbala. Brine to što Zvezda ni u jednoj utakmici protiv jačih ekipa, ove sezone nije uspjela da pokaže apsolutno ništa i uglavnom je gubila sve te mečeve...

I po tvom misljenju, koliko je vremena potrebno da zvezda uradi to sto je dinamo uradio?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva za predsednika fk crvena zvezda

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pižon o protivnicima na pripremama

Pretpostavljam da su ovakve stvari normalne...

Citiraj:
I po tvom misljenju, koliko je vremena potrebno da zvezda uradi to sto je dinamo uradio?

Sa sadašnjeg aspekta, jako puno. Prosto jer je u proteklih 7-8 mjeseci, na tom planu urađeno jako malo. U principu se vraćamo na isto - odsustvo dugoročne strategije.
Hipotetički - sutra u klub dođe vrhunski stručnjak i kaže da traži pet godina da oformi omladinski pogon iz koga će godišnje garantovano izlaziti po 2-3 igrača, vrhunskih karakteristika. Tokom tog perioda od pet godina, ne može da garantuje nikakve rezultate. Da li bi ga sadašnji ljudi na čelu kluba primili i dali odriješene ruke ili bi rekli da se tornja u tri lijepe, jer Zvezda mora da bude prva po svaku cijenu? Ja mislim da bi uradili ovo drugo, ali isto tako mislim da bi debelo pogriješili...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

''...nisam znao da je Leh tako jak...'' :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И ово је дио наше историје.

И ово је сјајан начин како се односити према том неславном дијелу наше историје. И у томе требамо бити велики. За разлику од неких.

Citiraj:
17.02.2010 16:14
Извињење жртвама
Битне ствари у животу...

Slika

Данас је у Црвеној звезди одржан комеморативни скуп поводом смрти Николе Бугарчића, бившег успешног председника Црвене звезде. Председник клуба је био од 1968. до 1977. године. Смењен је након утакмице са Ференцварошом зато што није желео да превари гледаоце који су дошли на стадион. Пре утакмице изнет је став клуба да неће бити преноса, али је партијски врх државе захтевао да њега ипак буде. Бугарчић је секиром пресекао све каблове и на тај начин спречио пренос.

У време његово председниковања Црвена звезда је довршила стадион, постављени су рефлектори, освојено је 5 титула, 3 купа и створено 17 репрезентативаца. Никола Бугарчиић био је председник у једном од најуспешнијих периода Звездине историје.

На комеморацији поводом његове смрти могло се чути како је био поштен и частан, тих и одмерен, као и да је живео дуг и честит живот.

Никола Бугарчић био је и иследник на Голом отоку. Пре него што је постао председник у једном од најуспешнијих периода Звездине историје. И на Голом отоку је запамћен.

Овом приликом, у име редакције нашег сајта, желим да се извиним свима који су прошли кроз пакао Голог отока, преживели или не, њиховим породицама и пријатељима јер је клуб за који навијамо и живимо одржао комеморацију поводом смрти Бугарчића.

Јер господо, у животу има и битнијих ствари него што су стадион, рефлектори, титуле, купови и репрезентативци.

Бити човек. Никола Бугарчић је на том испиту, најтежем од свих, пао. Пао је зверски и свирепо.

http://www.redstarbelgrade.com/newscont ... &News=2522

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Луди Милојко и "Шта би урадио Никола Бугарчић?":

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8d1GExrgq9k[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Pižon o protivnicima na pripremama

Pretpostavljam da su ovakve stvari normalne...

Citiraj:

Sa sadašnjeg aspekta, jako puno. Prosto jer je u proteklih 7-8 mjeseci, na tom planu urađeno jako malo. U principu se vraćamo na isto - odsustvo dugoročne strategije.
Hipotetički - sutra u klub dođe vrhunski stručnjak i kaže da traži pet godina da oformi omladinski pogon iz koga će godišnje garantovano izlaziti po 2-3 igrača, vrhunskih karakteristika. Tokom tog perioda od pet godina, ne može da garantuje nikakve rezultate. Da li bi ga sadašnji ljudi na čelu kluba primili i dali odriješene ruke ili bi rekli da se tornja u tri lijepe, jer Zvezda mora da bude prva po svaku cijenu? Ja mislim da bi uradili ovo drugo, ali isto tako mislim da bi debelo pogriješili...

To je nemoguce, jer zvezda je veliki klub i ne moze sebi da dozvoli da ostane bez titule 3-4 godine za redom.... Ovo sto pokusava sadasnja uprava je dobro(ne kazem da ne moze mnogo bolje), moraju se osvajati titule, nema bez toga nista, zamisli kako bi bilo jadno da onakav tuzni partizan uzme 3 ili 4 titule za redom.... Zajedno sa tim mora se poboljsati omladinska skola, izbaciti nove igrace, dovoditi djecu od 12-13 godina koja pokazuju talenat.... Moze se to ukombinovati, ne bi bili ni prvi ni poslednji koji su to uspjeli.... Vec sam sto puta ponovio, najvise ste se okomili na lukica a covjek je za dzabe napravio sampionsku ekipu...svako moze dovesti dobre igrace ako ima para, ali ako nema..e to je vec problem...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vec sam sto puta ponovio, najvise ste se okomili na lukica a covjek je za dzabe napravio sampionsku ekipu...svako moze dovesti dobre igrace ako ima para, ali ako nema..e to je vec problem...

Bojim se da se tu najviše varaš? Prvo, titula još nije osvojena...
Ova ekipa nije napravljena za džabe i tek će da se vidi koliko je Zvezda izgubila angažovanjem ovolikog broja igrača. Nema šanse da su se klubovi poput Napretka, Javora i ostalih, odrekli svojih igrača za siću. Prosto jer njima egzistencija i više nego Zvezdi, zavisi od prodaje igrača.
Dakle tu moraju postojati dilovi, po kojima će im biti isplaćen dio od budućeg obeštećenja. E sad, opet ću se vratit ina priču o jako maloj vrijednsoti igrača. Ako Ninkov, koji je prošl jeseni bio ubjedljivo najbolj igrač, ne vrijedi više od 2 miliona na tržištu, koliko se može očekivati za ostale, koji su daleko ispod tog rejtinga. Ako se dakle na te niske cifre, doda dio koji sigurno uzimaju menadžeri, potom dio za bivše klubove, koliko može da ostane Zvezdi. Zvezda je od Žigića, najboljeg igrača u posljednjih 6-7 godina, zaradila svega oko 3 miliona, jer je morala da isplati polovinu njegovom menadžru... Eto zašto ja mislim da je to niz pogrešnih poteza. Jedino ako neko od sadašnjih igrača dostigne neku vrijednsot od preko 5 miliona evra, do kraja sezone, pa se njegovom prodajom dobro zaradi i pokrije polovina budžeta za predstojeću sezonu. Takvog igrača, ja trenutno ne vidim u timu...
Jedini razlog zbog koga ja kritikujem Lukića je to što je uradio jako malo od onog što je obećao i što se propisno ispišao po prethodnicima, a klub i dalje živi od rata koje stižu za transfere igrača, koje je ugovorila prethodna uprava.

Citiraj:
Zajedno sa tim mora se poboljsati omladinska skola, izbaciti nove igrace, dovoditi djecu od 12-13 godina koja pokazuju talenat....

Teško da će to funkcionisati paralelno, jedno sa drugim. Evo ti najindikativniji primjer predstojeće polusezone. Pojedini igrači moraju da igraju, jer su menadžerski igrači. Drugi će morati da igraju da ne bi izgubili na vrijednosti, a treći jer su pojačanja dovedena a određenim rejtingom, koja moraju da opravdaju uloženo. Dakle jako malo prostora za mlade igrače i priliku da igraju. Druga stvar je što se na planu poboljšanja omladinske škole i dalje ništa ne radi, jer je ova uprava i sama olako dopustila da odu bar još tri talentovana klinca, a o omladincima poslatim na pozajmicu, izlišno je i govoriti (Vranješ, Srećković, Mrkela i ostali).
Žao mi je, ali ja jednostavno ne vidim to što vide svi ostali, u radu ove uprave, a najviše me plaši upravo evidentna nesposobnost Ivana Adžića, kao jednog od najbitnijih elemenata u selektiranju igrača. On kao SD, imaće i veliku odgovornost da selektuje mlade igrače za prvi tim i procijeni njihove vrijednosti, a dosad se nije baš pokazao kao neko dostojan te zadaće...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
http://www.zvezdafondacija.rs/

Покренута је фондација. Ово смо, наводно, дуго очекивали.

Citiraj:
* Пројекти Фондације
o 1. Помоћ Ветеранима
o 2. Стипендије за таленте
o 3. Школовање и усавршавање
o 4. Помоћ члановима ФК Црвена звезда
o 5. Очување традиције
o 6. Обележавање јубилеја

Зар је могуће да је неко овако планирао да прикупи новац. Каква обиљежја, ветерани, очуванје традиције? Чуј помоћ члановима ФК Црвена звезда? Ко су чланови?
Како ће се то распоређивати? Како да имамо увид?
Клуб је у дуговима, немају за плату, за функционисање, а они траже паре за неке ТРЕНУТНО мање битне ствари. Овде све пројекте тренутно прекрижити, оставити само "омладинска школа" и додати конкретне ствари.
Идеја уопште није лоша и на трагу је нечег доброг, али ово треба мијењати.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
http://www.zvezdafondacija.rs/

Покренута је фондација. Ово смо, наводно, дуго очекивали.

Citiraj:
* Пројекти Фондације
o 1. Помоћ Ветеранима
o 2. Стипендије за таленте
o 3. Школовање и усавршавање
o 4. Помоћ члановима ФК Црвена звезда
o 5. Очување традиције
o 6. Обележавање јубилеја

Зар је могуће да је неко овако планирао да прикупи новац. Каква обиљежја, ветерани, очуванје традиције? Чуј помоћ члановима ФК Црвена звезда? Ко су чланови?
Како ће се то распоређивати? Како да имамо увид?
Клуб је у дуговима, немају за плату, за функционисање, а они траже паре за неке ТРЕНУТНО мање битне ствари. Овде све пројекте тренутно прекрижити, оставити само "омладинска школа" и додати конкретне ствари.
Идеја уопште није лоша и на трагу је нечег доброг, али ово треба мијењати.

Ovo je super, jer stvari obiljezavanja jubileja, pomoc clanovima i sl. su vec postojale kod bivsih uprava, al skolovanje i usavrsavanje kao i stipendije talentima, su bile malo manje zastupljene :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Што се мене тиче, могли су ладно да напишу, помоћ у враћању дуга.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne bih da ispadne da serem po svemu što ova uprava uradi, ali ovo je u najmanju ruku neozbiljno i brzopleto. Sklepan sajt bez ozbiljnog koncepta i programa, kao i objašnjenja o tim stavkama na koje će se trošiti novac.

Citiraj:
5. Očuvanje tradicije

FK Crvena zvezda

- Očuvanje imena i dela, tradicije i istorija Fudbalskog kluba „Crvena zvezda".

Mislim ovo je smiješno... Objašnjenja poput Grunfovih parola na majicama u Alan Fordu. A to je kao detaljnije objašnjenje projekta.
Lično, jednom kad sam imao priliku da radim projekat za nevladinu organizaciju, morao si da predstaviš projekat, ideju, koncept, razradu, rješenja i sve moguće najsitnije detalje, samo da bi te uzeli u razmatranje za donaciju. Sad uprava razmišlja da će u sveopštoj krizi i neimaštini, neko olako da uplaćuje sredstva, samo na lijepe oči.

Mislim, ideja je odlična, ali realizaciji se pristupilo neozbiljno, a sajt ne nudi ni minimum informacija. Mogli su bar za početak da stave detalje o jednoj akciji, za koju se na početku ciljano prikuplja novac i da predstave detalje o tom projektu. Ovako ljudi treba da daju novac, a ni sami ne znaju za šta...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Директор Фондације: Ђорђе Стефановић, оснивач и до недавно власник таблоида Прес.
Предсједник Управног одборa: Шекуларац који реално није капацитет за неки озбиљни посао.
У Управном одбору и Клеут, генерални секретар ФКЦЗ, Лукићев савјетник Лабус и Горан Голе, власник ресторана Шуматовац.

Једини плус је то што је Шестић у Управном одбору. 8)

Реално, ово је бесмислено. Мени није јасно шта су хтјели. У ствари, јасно ми је да желе да прикупе паре. Ко? Па Лукић и екипа. Ова екипа људи води ФКЦЗ у овом тренутку.

Али ми није јасно шта са тим прикупљеним парама. Ко одлучује о тим парама? На који начин, по којим критеријумима?

Набројани циљеви су бесмислени. Пружа се помоћ, афирмише се, информише се јавност. А суштина је да та иста екипа води клуб и не може да нађе паре за клуб (ни спонзора ни преко продаје играча), па су дошли на идеју да прикупљају паре да се помаже ветеранима. Мазање очију.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]