pjanac je napisao:
@ filozofe...lijepota interneta sto jedino mozes tako sa klipovima i sa svojim cyber stanglama da budes kurcevit...brate ako imas nesto reci i to vazi za sve dodji na tekmu i stani u kop i reci nesto ...
pod broj jedan...lesinare cijene kao navijace i u srbiji i u svijetu,drugo ovo je bio navijacki obracun,svi momci koji su bili tu na utakmici su navijali imali su obiljezje GROBARA i cak su imali i svoju zastavu...vidjelo se i culo na tv-u

tako da nisu napadnuti bez razloga...to je bio navijacki obracun,jer realno ja prvi znam da kad bi npr igrali borac-zvezda i kad bi otisao tamo navijati da bi me neko napao...to je ono sto ocekujem,jer takva su "pravila"...i da posto vidim da je na pocetku svuda komentarisano kao lesinari napali djecu...u glasu su izasla imena i godine ljudi....znaci jedan 21,a ostali preko 25...znaci nisu bezmozgasi vec malo ozbiljniji momci koji sigurno znaju u sta su se uvlacili odlaskom i organizovanim navijanjem
...a ovo nas grad i to,sta vam to smeta??...pa Borac je iz Banja Luke...a sad druga je prica sto su ovdje admini grobari i delije,odnosno banjalucki grobari i delije koji ne smiju doci na Istocnu tribinu a ni na Sjeveru ni na Jugu nisu niko i nista,pa jedino ovako preko neta mogu da se kurce i prosipaju neku filozofiju,volim banja luku bla bla lozim se na Beograd,Zvezdu,Delije koji su sve fina djeca,nikog nisu ubili,nikog nisu prebili...
...i jos nesto bratstvo sa firmom nije od juce,to je pravo prijateljstvo izmedju navijaca dva kluba i dva grada...
Ako je ovo vaš grad i smije se navijati samo za Borac, i nositi samo obilježja tog kluba, onda mi na vrijeme reci šta još u "vašem gradu" smijem, a šta ne smijem. Čisto preventivno, da ne bih upao u slične probleme. Kakvu odjeću da nosim, šta da pijem u kafani, smijem li uopšte doći na stadion da pogledam utakmicu ako nisam navijač Borca?
Za razliku od tebe, ja kad odem na utakmicu ne očekujem da će me neko napasti, nego da ću pogledati fudbalsku utakmicu (košarkašku, vaterpolo...).
Smatram se navijačem, ali ne Borčevim (jebiga, znam da puno rizikujem kad izjavim ovakvo nešto u vašem gradu), ali ni jednom nisam otišao na tekmu sa namjerom da se sa nekim potučem.
I ne mora značiti da se ložim na Beograd, ako navijam za klub iz tog grada.
I još nešto. Prilično često idem i na Borčeve utakmice i stvarno mi je drago kad pobijede, nadam se da će ove godine izaći u Evropu, pa samo mi reci smije li se pratiti Borac u vašem gradu, ako nisam Lešinar?