banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 00:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2010, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Што Сијукса нема на форуму? Да није ишао на ватерполо? 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
Moj prijatelj zamalo nije dobio batina od njih nekoliko samo zato sto je nosio sal Partizana. Presreli ga i trazili sal, jer ovo je kao grad Lesinara.Sto je najzesce, momak uopste i ne prati fudbal i sal je kupio cisto da ima za zimu, pa je eto izabrao onaj Partizana,svidio mu se. Na kraju im ga je dao, bezveze rizikovati frakture i lomove zbog sala koji nista ne znaci, i ovi otisli puni sebe, k'o da su napravili ne znam ni ja sta.

Da,tako su i onom momku cini mi se da ga zovu Batko (btw krupan lik a i cuo sam da se dobro lema)iz borika prosle godine trazili sal samo u ovom slucaju je `delija` u pitanju...izasla 3-4 glupavih mladjih lesinara iz kola pred njega kad su spazili da nosa sal C.Z pa ih je polupao ko zvecke...kazu da je zadnji klinac bjezao od njega i vikao..`ma ostavi sal ne treba mi` :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
LemiGO je napisao:
Samo strogo kaznjavanje moze suzbiti ovakve pojave, ali kod nas se ubice i razbojnici krecu slobodno, sta onda ocekivati za ove idiote. Nedaj boze da mi se nesto ili nekom mom desi, ja ne bi cekao zakon, jer ga ionako nema.

Ovo je rjesenje. Jednom bilo gdje, da ga onesposobis, a onda jos par puta u glavu iz zadovoljstva. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
ferdinand je napisao:
Nije mi jasno kako ne kontaju neke stvari. Pobogu pa otice neko u BG da gleda Srbiju i dobice tamo batine bez potrebe.

Zašto bi neko u BG dobio batine na utakmici Srbije??? Jel' Srbiju gledaju samo Beograđani??? Kako će neko znati da je on iz BL ili nekog drugog grada i kakve to veze uopše ima??? Sad zamisli navijača Napolija, Juventusa, Rome, Lacia,... da se mirno šetka Milanom sa jasno istaknutim obilježjima voljenog mu kluba?! Ako ti je zima, imaš šalova na sve strane i u svim bojama... Ako želiš da nosiš šal rivalskog kluba u "tuđem gradu", budi spreman da se nosiš sa posljedicama... Ako ne shvataš poentu pojma "tuđi grad", bolje skini navijački šal, sramotiš se...

Naravno da sam protiv tih napada, ali ko imalo razmišlja, nikad se neće naći u takvoj situaciji...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sondri je napisao:
ferdinand je napisao:
Nije mi jasno kako ne kontaju neke stvari. Pobogu pa otice neko u BG da gleda Srbiju i dobice tamo batine bez potrebe.

Zašto bi neko u BG dobio batine na utakmici Srbije??? Jel' Srbiju gledaju samo Beograđani??? Kako će neko znati da je on iz BL ili nekog drugog grada i kakve to veze uopše ima??? Sad zamisli navijača Napolija, Juventusa, Rome, Lacia,... da se mirno šetka Milanom sa jasno istaknutim obilježjima voljenog mu kluba?! Ako ti je zima, imaš šalova na sve strane i u svim bojama... Ako želiš da nosiš šal rivalskog kluba u "tuđem gradu", budi spreman da se nosiš sa posljedicama... Ako ne shvataš poentu pojma "tuđi grad", bolje skini navijački šal, sramotiš se...

Naravno da sam protiv tih napada, ali ko imalo razmišlja, nikad se neće naći u takvoj situaciji...

Lupas gluposti...tvoj stav je odraz cistog divljastva. Cuj tudji grad... Ko u normalnom gradu moze nekome nesto da zabrani???? Jes ti pri cistoj svijesti i zdravoj pameti? Ako neko nosi neciji sal..ne znaci da to radi da bi nekog drugog provocirao...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sondri je napisao:
Ako želiš da nosiš šal rivalskog kluba u "tuđem gradu", budi spreman da se nosiš sa posljedicama... Ako ne shvataš poentu pojma "tuđi grad", bolje skini navijački šal, sramotiš se...

Slatko se nasmijah...Ajmo sad svi mi koji imamo windows ići po gradu i tući sve koji imaju iphone od suparničkog nam applea...oni su u "tuđem gradu"...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Sondri je pogodio srž, ali je napravio pogrešno poređenje. Čitava srpska nacija se djeli na Delije i Grobare, neko je jači navijač neko malo skromniji. Ali sam siguran da jedan Lešinar, ne može biti samo Lešinar, mora biti i Delija ili Grobar. U BG je normalno da se marišu Delije i Grobari.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 20:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
insp_CaLLahan je napisao:
Da,tako su i onom momku cini mi se da ga zovu Batko (btw krupan lik a i cuo sam da se dobro lema)iz borika prosle godine trazili sal samo u ovom slucaju je `delija` u pitanju...izasla 3-4 glupavih mladjih lesinara iz kola pred njega kad su spazili da nosa sal C.Z pa ih je polupao ko zvecke...kazu da je zadnji klinac bjezao od njega i vikao..`ma ostavi sal ne treba mi` :lol:

Da je više pameti, a manje budalaštinja ovakve stvari se ne bi ni dešavale.. mada to su moderna djeca, tu roditelji ne trebaju da reaguju, trebaju da budu nemi posmatrači..

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 20:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
filozof sa vrbasa je napisao:
Sondri je pogodio srž, ali je napravio pogrešno poređenje. Čitava srpska nacija se djeli na Delije i Grobare, neko je jači navijač neko malo skromniji. Ali sam siguran da jedan Lešinar, ne može biti samo Lešinar, mora biti i Delija ili Grobar. U BG je normalno da se marišu Delije i Grobari.

Slazem se.Svaki od njih kad dobije priliku otici ce u Beograd da gleda Zvjezdu ili Partizan uzivo.Poznajem momka koji prilicno redovno ide u Srbiju na utakmice reprezentacije i Zvjezde a sutra bi ti razbio glavu zbog Zvjezdinog sala.
A i samo ubacivanje Lesinara u rang sa Delijama ili Grobarima mi je smijesno. Razumijem da su se pobratili sa "Firmom" iz Novog Sada, ali je i dalje smijesno.

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U ovom konkretnom slučaju lokal patriotizam je bez osnova. Kada FK Borac izađe na međunarodnu scenu, to će biti druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Sondri je napisao:
ferdinand je napisao:

O cemu ti pricas? Kkav tudji grad??? Oces ti nekome da zabranis nesto? Djecak pa Borac uopste nije u istom takmicenju sa Zvezdom ili Partizanom. Ajde da, uz ogroman trud, shvatim da napadnu nekog sa obiljezjem nekog drugog BH kluba.
Jesi li ti modni macak da odredjujes ko ce kakav sal da nosi. Znaci ja volim adidas a ti nike...cuvaj se kada se sretnemo.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2hvZQHt9_K0[/youtube]

I ja ću ovo jednom pokušati, samo mi recite gdje se ovi "Lešinari" skupljaju?

Respect za prave Lešinare.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sondri je napisao:
Ako želiš da nosiš šal rivalskog kluba u "tuđem gradu", budi spreman da se nosiš sa posljedicama...

Ne znam sta ste svi skocili na covjeka kad je u pravu. Dzaba sto vi ovdje laprdate kako ne moze meni neko da zabrani, cuj tudji grad kad to jeste tako. Tako to ova djecurlija posmatra. Ovo je "moj grad" i bilo ko ko nema sal Borca vec Partizana, Zvezde ili Uniree ce biti nalupan.
Zato ako bas hoces da nosis sal svog kluba u drugom gradu moras biti spreman na posljedice, moras shvatiti da bi mogao dobiti batina od nafuranih klinaca zbog toga.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Elvis Presley je napisao:
Sondri je napisao:
Ako želiš da nosiš šal rivalskog kluba u "tuđem gradu", budi spreman da se nosiš sa posljedicama...

Ne znam sta ste svi skocili na covjeka kad je u pravu. Dzaba sto vi ovdje laprdate kako ne moze meni neko da zabrani, cuj tudji grad kad to jeste tako. Tako to ova djecurlija posmatra. Ovo je "moj grad" i bilo ko ko nema sal Borca vec Partizana, Zvezde ili Uniree ce biti nalupan.
Zato ako bas hoces da nosis sal svog kluba u drugom gradu moras biti spreman na posljedice, moras shvatiti da bi mogao dobiti batina od nafuranih klinaca zbog toga.

Problem je sto budale tako i misle.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Da smo '91. imali ovoliko raspolozenih frajera, ne bi se do Nice zaustavili. Sedmicno se poteze 4 pistolja, 2 noza, jedna bomba, i desetak saka.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
najsretniji bi bio kad bi se i ovo sto se sad desava okoncalo kakvom trgedijom sa sto vise mrtvih 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 01:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 01:13
@ filozofe...lijepota interneta sto jedino mozes tako sa klipovima i sa svojim cyber stanglama da budes kurcevit...brate ako imas nesto reci i to vazi za sve dodji na tekmu i stani u kop i reci nesto ...

pod broj jedan...lesinare cijene kao navijace i u srbiji i u svijetu,drugo ovo je bio navijacki obracun,svi momci koji su bili tu na utakmici su navijali imali su obiljezje GROBARA i cak su imali i svoju zastavu...vidjelo se i culo na tv-u :wink: tako da nisu napadnuti bez razloga...to je bio navijacki obracun,jer realno ja prvi znam da kad bi npr igrali borac-zvezda i kad bi otisao tamo navijati da bi me neko napao...to je ono sto ocekujem,jer takva su "pravila"...i da posto vidim da je na pocetku svuda komentarisano kao lesinari napali djecu...u glasu su izasla imena i godine ljudi....znaci jedan 21,a ostali preko 25...znaci nisu bezmozgasi vec malo ozbiljniji momci koji sigurno znaju u sta su se uvlacili odlaskom i organizovanim navijanjem :wink:

...a ovo nas grad i to,sta vam to smeta??...pa Borac je iz Banja Luke...a sad druga je prica sto su ovdje admini grobari i delije,odnosno banjalucki grobari i delije koji ne smiju doci na Istocnu tribinu a ni na Sjeveru ni na Jugu nisu niko i nista,pa jedino ovako preko neta mogu da se kurce i prosipaju neku filozofiju,volim banja luku bla bla lozim se na Beograd,Zvezdu,Delije koji su sve fina djeca,nikog nisu ubili,nikog nisu prebili...

...i jos nesto bratstvo sa firmom nije od juce,to je pravo prijateljstvo izmedju navijaca dva kluba i dva grada...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 01:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
@ filozofe...lijepota interneta sto jedino mozes tako sa klipovima i sa svojim cyber stanglama da budes kurcevit...brate ako imas nesto reci i to vazi za sve dodji na tekmu i stani u kop i reci nesto ...

pod broj jedan...lesinare cijene kao navijace i u srbiji i u svijetu,drugo ovo je bio navijacki obracun,svi momci koji su bili tu na utakmici su navijali imali su obiljezje GROBARA i cak su imali i svoju zastavu...vidjelo se i culo na tv-u :wink: tako da nisu napadnuti bez razloga...to je bio navijacki obracun,jer realno ja prvi znam da kad bi npr igrali borac-zvezda i kad bi otisao tamo navijati da bi me neko napao...to je ono sto ocekujem,jer takva su "pravila"...i da posto vidim da je na pocetku svuda komentarisano kao lesinari napali djecu...u glasu su izasla imena i godine ljudi....znaci jedan 21,a ostali preko 25...znaci nisu bezmozgasi vec malo ozbiljniji momci koji sigurno znaju u sta su se uvlacili odlaskom i organizovanim navijanjem :wink:

...a ovo nas grad i to,sta vam to smeta??...pa Borac je iz Banja Luke...a sad druga je prica sto su ovdje admini grobari i delije,odnosno banjalucki grobari i delije koji ne smiju doci na Istocnu tribinu a ni na Sjeveru ni na Jugu nisu niko i nista,pa jedino ovako preko neta mogu da se kurce i prosipaju neku filozofiju,volim banja luku bla bla lozim se na Beograd,Zvezdu,Delije koji su sve fina djeca,nikog nisu ubili,nikog nisu prebili...

...i jos nesto bratstvo sa firmom nije od juce,to je pravo prijateljstvo izmedju navijaca dva kluba i dva grada...

:lol: :lol: :lol:

Ne tako davno ovde na ovom Forumu se diskutovalo o huliganima koji se predstavljaju kao Lešinari, napadaju ljude starije od 70 godina, terorišu ljude koji nemaju veze sa fudbalom.

A ovo je još jedan dokaz da se radi o huliganima, utakmica na kojoj nije bilo ni B od Borca, odjednom našli se "Lešinari".

Ova ti je dobra, Delije i Grobari na utakmici na kojoj igra Borac. :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 02:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
ferdinand je napisao:
Oces ti nekome da zabranis nesto? Djecak pa Borac uopste nije u istom takmicenju sa Zvezdom ili Partizanom.

Ja nikom ništa ne branim, samo pokušavam pajserima poput tebe da objasnim rizik kojem se izlažu... Decenijama postoji bratstvo navijača Borca i Vojvodine, a BG klubovi su ljuti rivali Vojvodine, što automatski povlači da će se neki novi klinci htjeti dokazati na toj "navijačkoj sceni" napadom na nekog sa obilježjima protivničkog kluba... Veoma si plitak, ako si negdje iz mog teksta izvukao zaključak da ja nekom nešto branim ili sl. samo sam upozoravao na činjenicu da se takvo nešto može desiti, a u poslednje vrijeme i očekivati...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 03:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
pjanac je napisao:
pod broj jedan...lesinare cijene kao navijace i u srbiji i u svijetu

Da se vi navijaci medjusobno cijenite ne bi se marisali ko kreteni na utakmicama.
:roll: :roll:

Navijacki obracun...
Definisi mi navijacki obracun... on je grobar ja lesinar ajmo se potuci.
Potukoste se i sta sad? Postigli ste nesto? Vas klub ce igrati bolje? Sto vise ljudi natucete vas klub ce dati vise golova?
Kretenizam...socijalno dno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]