Ena je napisao:
Dragi forumovci, sve citam ove vase komentare i ne mogu da vjerujem kako mozete da pisete o necemu o cemu nemate pojma! Sto se tice agencije Sol Azur o njima mogu da kazem samo najbolje jer oni to zaista i zasluzuju, isla sam sa njima na matursku exkurziju, a zatim na Apsloventsku, i ljudi su extra, pocevsi od organizacije putovanja, zatim prevoznika ( Lasta i Centrotrans) koji zaista imaju najbolje autobuse, zatim vodici, hoteli, zurke, ma sve je extra...! A sto se tice toga sto kazete da su korumpirani ljudi sa Univerziteta, e pa dragi moji kazite mi samo ko vas moze natjerati da glasate za nekoga za koga ne zelite, glasanje je javno i svako ima pravo da se izjasni, a to sto vecina odluci se naravno prihvata, a ako svi Univerziteti u BIH putuju sa njima, pa cak i Univerziteti iz Srbije i Hrvatske, to dovoljno govori o njihovoj profesionalnosti! A zatim uzimajuci u obzir sponzore koji stoje iza njih, pa zar mislite da jedan Red Bull stoji iza nekoga ko ne ostvaruje extra profit, a takodje i Pink TV, Sony i ostali sponzori! Sto se tice ostalih agencija, neka svojim radom i profesionalizmom dokazu da vrijede, a ne da na prezentacijama vrijedjaju nekoga na osnovu vjerske pripadnosti, e stvarno zalim takve primitivce koji na taj nacin pokusavaju da pridobiju klijantelu koja je takodje primitivna, bas kao i oni! Takodje, sto se tice licence, pa to da nije zalosno bilo bi smjesno, pa ako neko posjeduje licencu na nivou cijele BIH, zar je potrebno tu istu licencu traziti i od Ministarstva RS, a zatim od Ministarstva Federacije, pa izgleda po vasem da bi oni trebali da pocnu tu licencu da traze i po opstinama u RS i kantonima u Federaciji. Veliki pozdrav od Ene i raspitajte se malo o necemu prije nego sto pocnete o tome da diskutujete!
Ja sam čuo da Sol azuru zavide i čuveni
TUI i Thomas Cook. Isto tako čuo sam da radnici dva velika regionalna turoperatora,
Kon tikija i
Adriatica.net-a, ‘oće da crknu od ljubomore pri pomenu na ovu prejebenu profesionalnu agenciju.