banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pucnjava
PostPoslato: 07 Feb 2010, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Hashishari...sve vas pozatvarat' treba...il' se lijepo pucajte po nosu kao sav normalan svijet ili nista... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
.. paradoks! :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 22:02 
I to kakav... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
V@nja je napisao:
Pitanje:
zLo_krme je napisao:
Šta fali dfk?!

Odgovor:
zLo_krme je napisao:
Ja idem tamo

:lol:

Znači kad ti dođem u teretanu i ošinem te rozom rukavicom.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
ja sam cuo da su se nozevi potezali

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 01:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
Željko Marić (34) iz Banjaluke, vozač u Ministarstvu industrije, energetike i rudarstva RS, izboden je nožem u subotu uveče nedaleko od mosta u banjalučkom prigradskom naselju Karanovac, potvrđeno je juče u policiji.

Banjalučanina je, kako saznaju "Nezavisne", izbo autostoper, odnosno njegov imenjak Željko Marić (38) iz Imljana kod Kneževa.

Čitav slučaj policiji je prijavljen u subotu oko 19.30.

"Policiji je dojavljeno da su nedaleko od mosta u naselju Karanovac u autu ford fokus pronađeni Željko Marić iz Banjaluke, koji je imao vidne ubodne rane u predjelu grudnog koša i lijeve ruke, te njegov imenjak, koji je imao vidne povrede u predjelu glave", ispričao je juče izvor "Nezavisnih" blizak policiji.

Nakon istrage policija je utvrdila da je teško povrijeđeni Marić u subotu uveče povezao svog napadača nedaleko od autobuskog stajališta u naselju Karanovac.

"Tačne okolnosti ipak će biti poznate nakon detaljne istrage, ali ono što se zna jeste to da je Marić, koji inače radi kao vozač u Vladi RS, stao u Karanovcu kako bi povezao čovjeka koji ga je kasnije izbo nožem", ispričao je izvor "Nezavisnih". Međutim, i napadač je imao povrede po glavi, vjerovatno u borbi sa Banjalučaninom, ali se još ne zna šta se tačno dogodilo.

Nada Jokanović, portparol banjalučkog Kliničkog centra, saopštila je juče da je Banjalučanin Marić u subotu uveče primljen na prijemnu hiruršku ambulantu, gdje su mu konstatovane povrede u predjelu grudnog koša, te lijeve podlaktice.

"Nakon svega, pacijent je smješten na Kliniku za za torokalnu hirurgiju, gdje nastavlja liječenje", kazala je Jokanovićeva, dodavši da je zdravstveno stanje Marića trenutno stabilno.

Drugi pacijent, prema riječima portparola banjalučkog KC, primljen je s povredama na glavi i smješten je na Kliniku za neurohirurgiju.

Gospa Arsenović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je juče da je policija protiv obojice Marića podnijela izvještaj banjalučkom Okružnom tužilaštvu zbog nanošenja tjelesnih povreda.

Mještani Karanovca ispričali su juče da nisu vidjeli šta se tačno dogodilo na zaustavnom traku nedaleko od drvenog mosta u Karanovcu, ali da su čuli kako su dva čovjeka pronađena u autu bila oblivena krvlju.

"Radila sam drugu smjenu u lokalu i oko 19.30 u subotu je došao komšija i ispričao da je u neposrednoj blizini mosta vidio parkiran ford i u njemu dva momka koja su imala krvavu odjeću. Znam da je nedaleko od mjesta na kojem su bili povrijeđeni stajao i policajac koji je kasnije obavijestio i Hitnu pomoć", ispričala je radnica lokala u Karanovcu, koja je željela ostati anonimna.

Šokirane radne kolege ispričale su juče da Marić već duži niz godina radi kao vozač u Vladi RS, te da nikada nije imao problema sa zakonom.

"Koliko ja znam Marića, on je tih i povučen momak i ovo što se dogodilo šokiralo je sve nas, posebno jer je Marić imao namjeru da učini uslugu tom napadaču koji ga je nekoliko trenutaka nakon što je ušao u Marićev auto izbo nožem", ispričao je Marićev kolega iz Vlade RS, koji je želio ostati anoniman.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 02:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ccc, koncesije su zlo....

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
o banjalukoo.... neki dan detektivi sa pistoljima u rukama furaju se oko merkatora, ne znam sta im bi

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
CSI Banja Luka........

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 20:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Frenki je napisao:
o banjalukoo.... neki dan detektivi sa pistoljima u rukama furaju se oko merkatora, ne znam sta im bi

Ganjali onog momka sto je opljackao kiosk, a potom pucao po njima ispred Dzonija. Pisali smo negdje na forumu o tome, ali sam zaboravio gdje :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 01:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Cuo sam da je bila nekakva pucnjava u Karanovcu valjda i da ima vise ranjenih. Zna iko ista vise?

ignjholio je napisao:
svasta, gore se obicno bodu nozevima.

Citiraj:
Željko Marić (34) iz Banjaluke, vozač u Ministarstvu industrije, energetike i rudarstva RS, izboden je nožem u subotu uveče nedaleko od mosta u banjalučkom prigradskom naselju Karanovac

Znači... Smijati se il plakati?!

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 06:58 
V@nja je napisao:
Frenki je napisao:

Ganjali onog momka sto je opljackao kiosk, a potom pucao po njima ispred Dzonija. Pisali smo negdje na forumu o tome, ali sam zaboravio gdje :oops:

viewtopic.php?f=68&t=17325&start=440

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Ah, Stone Age revisited.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
zLo_krme je napisao:
Cuo sam da je bila nekakva pucnjava u Karanovcu valjda i da ima vise ranjenih. Zna iko ista vise?

ignjholio je napisao:

Citiraj:
Željko Marić (34) iz Banjaluke, vozač u Ministarstvu industrije, energetike i rudarstva RS, izboden je nožem u subotu uveče nedaleko od mosta u banjalučkom prigradskom naselju Karanovac

Ahahah, plakati od smijeha.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
zLo_krme je napisao:

ignjholio je napisao:

Citiraj:

tensSa je napisao:
I sjeku sikirama...

dobro je i prosao 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šuti i čekaj kraj izvještaja... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]