banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 09 Feb 2010, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
info_elta2 je napisao:
Molio bih da na sva pitanja na koja jos nisam odgovorio copy-paste.
Citiraj:
Poslato: 04 Feb 2010

I bi copy-paste
A od odgovora još uvijek – ništa! :angry4:
Danas je...(9.2. za one koji ne znaju t0čan datum :wink: ) Prošlo je nekoliko dana...

Ili info elta još uvijek traži odgovore, pa da nam detaljno i u više postova odgovori :lol: :lol: :lol: :cat:

B92 izletiJo iz šeme. Jopet. :mad:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ko jos ovog info_elta2 shvata ozbiljno ja bi mu porucio da se mane pametovanja poslije njegovih komentara jos vise mrzim tu kompaniju

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 23:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Ko jos ovog info_elta2 shvata ozbiljno ja bi mu porucio da se mane pametovanja poslije njegovih komentara jos vise mrzim tu kompaniju

Stvarno imaju loš odnos prema korisnicima.
Mogli bi malo razmisliti o tome pogotovo zato što će uskoro dobiti ozbiljnu konkurenciju (IPTV).

Ono što je najsmješnije, svi problemi koji pišu na prethodnoj strani bi se mogli riješiti, ali...

A što se marketinga tiče i tu su malo smiješni.
Sada piči najava za nove internet pakete na servisnom kanalu, a isti su počeli da se nude još 1.2., a o njima se pričalo i prije 1.2. i ranije su najavljeni (čak i na forumu). A o važnim obavještenjima da i ne govorim... izleti po' kanala iz šeme, a na info kanalu ništa.
Stvarno je smiješno da ne znaju iskoristiti potencijal vlastitog info kanala :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 19:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
gdje je Federalna TV nestala??? da nije neki bojkot Elte zbog emitovanog YouTube snimka u Bakirovoj emisiji??? ili je RAK malo ugasio signal FTV???

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 19:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Flashman je napisao:
gdje je Federalna TV nestala??? da nije neki bojkot Elte zbog emitovanog YouTube snimka u Bakirovoj emisiji??? ili je RAK malo ugasio signal FTV???

Na frekvenciji FTV je sada ТВИС :confused2:
IS? Istočno Sarajevo?
Novi kanal u ponudi? :o Ili je to neka greška pa pustili tu TV umjesto FTV-a.

Trenutno "piči" u eteru Olja Karleuša...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
eeee nasao sam... preselili su se na novu frekvenciju S-15...sa boljom slikom....znaci dobili smo jos jedan kanal...samo da opet nije neki folk kanal...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 16:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Flashman je napisao:
znaci dobili smo jos jedan kanal...samo da opet nije neki folk kanal...

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Trenutno "piči" u eteru Olja Karleuša...

:lol:

:lol: :lol:

Kada ce uvesti jedan novi NORMALAN kanal?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 18:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Cuj normalan kanal... lol

Pa elta uvodi samo one kanale za koje ne moraju placati...
Ko zna mozda u i neke pare uzeli od tog TVIS da ga ubace...
A da znaju na sta im lici slika i ton...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4l31R8OzIQE[/youtube]

Ovo je ono što smo svi tražili i čekali... ovo je kanal koji upotpunjuje vašu programsku šemu. Hvala ti, Elta :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kod mene tog kanala nema vec stoji ikonica za regulaciju tona i boje al jeb'ga TV mi nema misa pa nista ne mogu stvoriti sa tim :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 21:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Otkud Kosava na Elti?

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ubacili je umjesto SOS kanal vjerovatno zbog kosarkaskog derbija. I ja sam primjetio al kasno, sto se mene tice moze i ostati umjesto SOS kanala ili onog novog iz Istocnog Sarajeva

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 09:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Brojim dane kad cu se rijesiti Elte...

Moze li se nekako preci na Netkom bar, digitalni, bezicni, bilo sta samo da uteknem sa elte..?

TV IS, eeeeeeeeeeeeeeee.... pored svih normalnih programa... eeeeeeeeeeeee??!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo sad gledam vratili SOS :roll:

Macr0 je napisao:
TV IS, eeeeeeeeeeeeeeee.... pored svih normalnih programa... eeeeeeeeeeeee??!!!!!!!!!!!

Sinoc gledam utakmicu na SOS/Kosava i odjednom pocinju se saltati kanali naravno antena TOTAL i pice nako dobri kanali znaci sa totala mogu ubaciti sta hoce al kakav tu je TV IS samo me interesuje ima li u Istocnom Sarajevu Simic ili Bel.
Nicija nije do zore sijala pa nece ni elta mnoge firme su propale propasce i oni cim se konkrencija pojavi. Lako je sad raditi kad drze monopol i nemaju konkurencije al polako svemu dode kraj.
Malo je ruzno reci ali mi nikad nismo znali odrzati posao pogledajte malo bilo koju firmu sa nasih prostora koja je uspjela nije ni jedna, naprave dobar proizvod i cim se na tome pocne zaradivati lagano se kvalitet kvari tako i Elta moze sa 12KM mjesecno da zivi kao bubreg u loju malo slusati glas naroda i sebi obezbjediti dobar posao prije IPTV (kako se vec pise) i njih natjerati da stave prst na celo ovako elta pojavljivanjem IPTV gubi brat bratu 40% korisnika usluge

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
Elta će ove godine obradovati svoje korisnike mnoštvom noviteta. Od 31. januara 2010-te godine počinju važiti nove brzine kablovskog interneta, gdje će Elta krosnicima ponuditi oko 50% više brzine a zadržati iste cijene koje su važile do sada, dok će kod pojednih paketa cijene biti čak i niže.

-Jedan smo od rijetkih internet provajdera koji misli i na stare korisnike, jer ćemo i njima automatski promijeniti pakete, a dodatna novost je i akcija “Vjernost se isplati“. U ovoj akciji omogućit ćemo svojim korisnicima interneta koji koriste IP više od 12 meseci poseban paket interneta pod imenom “Loyalty bonus“ gdje brzinu od 1536/128 Kbits/s samo njima nudimo po cijeni od 29 KM mjesečno. Ovim smo željeli pokazati, da ne izlazimo u susret samo novim korisnicima, nego da stari korisnici kod nas i dalje imaju najbolje uslove, kazao je menadžer Elta-Kabela Aco Kabanica.

Novi kanali

-Digitalna televizija će kod nas u 2010-toj doživeti veliki bum. Pored postojećih 40 kanala spremamo se da u februara pustimo u rad dodatnih 40 digitalnih kanala, kazao je Kabanica i dodao da Eltu čekaju ugovori za autorska prava.

- Na tom broju se nećemo zaustaviti već ćemo vrlo brzo izvršiti novo proširenje digitalne televizije. Paralelno uz digitalnu televiziju širit ćemo i ponuda u bežičnoj kablovskoj televiziji, tj. MMDS-u koji je uglavnom namijenjen privatnim kućama gdje Elta nema izgrađen sistem kablovske televizije. Ovim korisnicima ćemo u februaru proširiti sadašnju ponudu za 15 novih kanala, kazao je Kabanica.

Elta će korisnike također obradovati IP telefonijom u kablovskoj mreži i to vrlo brzo, a sam datum ralizacije bit će prijatno iznanađenje za korisnike.

-Spremamo još neke novosti vezane za dodatne usluge pa koristim ovu priliku da poručim svim dosadašnjim korisnicima i onima koji će to tek postati da je u Elti korisnik uvijek na prvom mjestu, naglasio je naš sagovornik.

WEEKEND.BA 1.2.2010

Nadam se tome :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 13:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
akermon je napisao:
-Spremamo još neke novosti vezane za dodatne usluge pa koristim ovu priliku da poručim svim dosadašnjim korisnicima i onima koji će to tek postati da je u Elti korisnik uvijek na prvom mjestu, naglasio je naš sagovornik.

Šuškavac je tu u pravu, Eltin korisnik je uvijek na prvom mjestu, ali po problemima koje ima sa Eltom i broju beskorisnih tv kanala.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 15:13 
Pripravnik
Pripravnik

Macr0 je napisao:
Brojim dane kad cu se rijesiti Elte...

Moze li se nekako preci na Netkom bar, digitalni, bezicni, bilo sta samo da uteknem sa elte..?

E problem je što na Blic imaju isto neke lošeeeeeee kanale, pogledaj samo Hema tv :lol: :lol:

Imaš eltin MMDS :wink:

TV IS jadno jadno, neznam stvarno zašto se nalazi taj kanal u prog. semi.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

akermon je napisao:
E problem je što na Blic imaju isto neke lošeeeeeee kanale, pogledaj samo Hema tv :lol: :lol:

Ali na Blicu imaju programski paketi kao npr. sportski, HBO, pa čak i HD.

Elta najavljuje povećanje broja kanala u digitalnoj šemi već godinu i po, a Blic u startu na digitalnoj nudi više kanala od trenutnog broja na Elti i pakete programa.

I, naravno, manje folk kanala u analognoj šemi od Elte :lol: :lol: :lol: :cat:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 15:47 
Pripravnik
Pripravnik

akermon je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
akermon je napisao:

Ali na Blicu imaju programski paketi kao npr. sportski, HBO, pa čak i HD.

Elta najavljuje povećanje broja kanala u digitalnoj šemi već godinu i po, a Blic u startu na digitalnoj nudi više kanala od trenutnog broja na Elti i pakete programa.

Pa odgovori ajde, šta sad jel hema tv loš kanal ili nije?

Svaka pohvala blic-u za programske pakete tu nemam šta reći. Ali na elti 40 kanala gledam besplatno i ako povećaju sada još za dodatne kanale onda će biti bar tamo oko 70,80 kanala besplatnih , dok na blicu isto to naplaćuju i još veliki minus za blic što nema mogućnosti pratiti digitalnu putem dvb-c, a kod elte ima ta mogućnost.
I da napomenem da se dosta ljudi na forumu blic-a, ono malo što ima digitalu stalno žale na digitalu da fale kanali i slićno :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 16:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

akermon je napisao:
Pa odgovori ajde, šta sad jel hema tv loš kanal ili nije?

Nema ga u šemi Elte, pa ga ne gledam :wink:

Ali zato Elta obiluje lošim kanalima: Televizija Istočno Sarajevo, Alfa, NTV101, Zone romantica, Melos...

Ili si mislio sa lošim kvalitetom slike? Ima i tkavih. Neko je prije okačio fotografije na kojima se vidi "kvalitet slike" nekih kanala...

akermon je napisao:
Svaka pohvala blic-u za programske pakete tu nemam šta reći. Ali na elti 40 kanala gledam besplatno i ako povećaju sada još za dodatne kanale onda će biti bar tamo oko 70,80 kanala besplatnih , dok na blicu isto to naplaćuju i još veliki minus za blic što nema mogućnosti pratiti digitalnu putem dvb-c, a kod elte ima ta mogućnost.
I da napomenem da se dosta ljudi na forumu blic-a, ono malo što ima digitalu stalno žale na digitalu da fale kanali i slićno :-?

Dosta ljudi na forumu blica, ono malo što ima digitalu...
Šta je pisac htio reći? :-?

Pa eto, pogledaj koliko su se ljudi žalili i koliko se još uvijek žale na Eltinu digitalnu TV, a ona je puno starija od Blicove koja je skoro startala. :wink:

A za povećanje kanala ćemo vidjeti. Elta po ko zna koji put najavljuje "veliko povećanje kanala".
Niko ih nije tjerao da obećavaju nove kanale... a kada ne uvedu to izazove jako loš efekat kod korisnika.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]