Citiraj:
Danas nema teorije da pobjedite...zašto??? Jer vi niste nikad do sada spojili dvije prave utakmice zaredom..osim pobjeda nad Rumunjskom ni jednu niste odigrali kako treba..bunker,obrana,spašavanje žive glave..sjetite se Austrijanaca..nemojte sada Vi meni neka vidim moje..pa moji nisu bili kompletni ni u jednoj utakmici..ni u jednoj....Vama da fali Dejo,Krasić ili Nemanja...pa vi gubite 14:0 na Marakani...ali to je istina..ko kuži nogomet zna o čemu pričam.Dižete Pantelića a do jučer???? Pa pljuvali ste ga svaki put..i to na kakav način..najbolji igrač Vaše repke..konstantno..je Krasić..on je motor...kad on igra kako treba onda je lakše..ko nama sa Modrićem..oko njega treba da se vrti cijela srpska priča naredno vrijeme..Dejo još jedan ciklus pa pa...Nemanja protiv velikih problematičan...ali Krasić..uvijek na visini zadatka...i još jedno vrko važno..VI NEMATE GOLMANA LJUDI MOJI!!! Jer neko razmišlja o tome kod Vas???Od pobjede Vam se mozak zablokirao totalno...probudite se na vrijeme..
(FeboZg)
Zaboravlja se utakmica sa Rumunima u gostima zaboravlja se utakmica sa Austrijom u gostima zaboravlja se da je Francuska i ovakva kakva je velika i veca fudbalska sila od Srbije i da je ovo jedan veliki uspijeh poslati Franuze u baraz.
Pa naravno da nam fali Dejo Vidic ili Krasica da to nebi bila ista reprezentacija i Spancima da Fali Kasiljas i Vilja nebi bila Spanija i naravno svakoj reprezentaciji kad fali jedan ili dva glavna igraca da to nije ista reprezentacija.
Pantelica sam uvijek postovao zato sto je igrac koji na sebe navlaci dva igraca i ostalima pravi prostor to sto je dao jedan go u kvalifikacijama ne mora znaciti da nece proraditi tamo gdje treba.
Dejo jos jedan ciklus i pa pa naravno ali poslije Deje pojavice se neki " Slavko" niko ni tog Deju nece ni drzati u reprezentaciji do 40 i kusur godina samo zato sto je Dejo isto vazi i za Vidica...
Ni za golmana ne mogu reci da se slazem ipak je Stojkovic mnogo bolji iako ne brani u klubu od mnogih evropskih reprezentativnih golmana.
I Hrvati su se busali u prsa poslije pobjede nad Englezima na Vembliju pa se sad vade u 90im inutama protiv Katara i Kazahstaa jakih reprezentacija i komsija brini ti svoju brigu a nas pustimo da brinemo svoju mi sad u mladoj reprezentaciji imamo igrace koji su bolji od pola hrvatskog A tima. Malo nas jebe Dujkovic ali se i to da ispraviti