Citiraj:
Tvoje suze su me zabolele kao svog deteta. Nole, budi hrabar i izdrzi a Srbija je uz tebe.
Citiraj:
sve bi na svetu dala za tebe. uh kad bi mogla da ja nosim povredu umesto tebe
Citiraj:
Molim se Bogu da Ti da zdravlja i da te zaštiti od zla i svega što nosi negativnu energiju.
Molim za Tebe, moli i vaskoliki narod Srpski.
Citiraj:
Ako medicina dozvoljava dajem svoju zdravu nogu za Noleta !
Citiraj:
Brate da mogu dao bih ti cijelu svoju nogu a ne clanak...Nekoliko puta sam i ja povredjivao skocni zglob, doduse na kosarci. Ali, znam koliko je to bol i koliko je tesko oporaviti se od toga...Izdrzi NOLEEE!!!
Citiraj:
ozdravljaj Nole sto prije. Pola Srbije i ostalih Srba place zajedno sa tobom. Nisu nama teske nase suze nego to sto je tebi tesko ne mozemo da podijelimo sa tobom. Da cu i ja zaplakati zajedno sa tobom ni u snu ne bih povjerovao ali eto desilo se i nije mi zao.
Citiraj:
Boze, pomozi mu!
Ne daj pravedniku da posrne! Molim se iz sveg srca za tvoj oporavak, Novace! Najbolji si u svakom pogledu!
Citiraj:
Lake ti rane junace!
Citiraj:
Nole nedaj se, budi pozitivan a mi cemo svi zajedno moliti Boga za oporavak tvoje noge.
Hvala ti za nasu radost.
Citiraj:
Nole, idem do crkve (u kojoj niisam bio od '99) da zapalim svecu za tebe i tvoje zdravlje.. Sve najbolje i sanirace se ta povreda i nastavices brzo tvoj pohod! A Bog pomaze samo hrabrima i pravicnim ljudima! Ti si za primer i svaka ti cast na svemu sto se postigao!!! Ti si pravi heroj, a ne ona banda koja bezi od pravde i stavlja Srbiju u jos goru situaciju!! Sve najbolje i brz oporavak!!!