banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 16:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Popokatepetl je napisao:
Ti retorički fazoni prosto ne prolaze, "fazoni", "mase", "napaćeni narod" i slično. Za šta se ti tačno zalažeš, ali da je u pozitivnom kontekstu? Ono za šta si se do sada zalagao je uglavnom bilo u negativnom, "ukinimo ovo", "ne dajmo ono". Dakle, nije mi jasno zašto tebi smeta skupina rekreativaca sa jakom FB kampanjom (ovo čak smješnije izgleda kad se napiše, nego pomisli), po čemu je to loše za sport Republike Srpske? Dakle, kratko, jasno, precizno da objasniš, bez fraza i stilskih figura.

Pa rekao sam ti, da sute i rade i ostvaruju istinske rezultate kao sto je to korak po korak uradjeno sa badmintonom (nemam nikakve povezanosti sa tim sportom, da sad ne pomislis da sam neki njihov aktivista).
Ovako, floorball regionalna liga sa brojem klubova koji se mogu nabrojati na prste, nepostojanje granskog saveza na nivou drzave, jer jednostavno nema zainteresovanih... znaci sav taj manjak prvenstveno kvaliteta, a koji mora povuci i manjak kvaliteta, nije ni u kakvoj razmjeri sa onim kako se taj sport pokusava predstaviti ovde. Jos kad na sve to dodas razne detalje, poput tog nekog bojazljivog pravila "igra bez kontakta"... onda sve to jednostavno nije spremno da se ozbiljno shvati.
Ali jos jednom, na stranu to kakav je sport, ako uzmemo da je bilo koji sport bez masovnosti, onda je licemjerno uopste pominjati (a pogotovo na sve moguce i nemoguce medije) neke nazovi uspjehe, pobjede i sl.
Opet se vracam paraleli sa badmintonom - sutite momci i radite, a kad trebate nesto reci budite prizemni i to je to.

Nikad ja nisam rekao da se nesto ukine, ako si pazljivo procitao - drago mi je da u gradu ima vise sadrzaja i vise sportova, al' daj nek svaki upravni odbor sjedi cvrsto na zemlji, a ne da umislja sebi neke gluposti.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Napacen si ti, i to dobro. Momci su pokrenuli klub cisto iz ljubavi, bez bilo cije pomoci i sredstava. A sto su sposobniji od tebe, to nije njihov problem...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sposobniji od njega?!
Ma idi bestraga.

Ppktptl, poenta njegove price je da ce ovo prerasti u jos jednu saradu, te da ce klubovi biti korumpirani.
Ako sam shvatio najbolje.
I jos jedno zapazanje. Rekreativo je fiktivni klub, osnovan samo da se napravi savez, a bas je taj Rekreativo uzeo titulu... Grohotom se smijem.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Sposobniji od njega?!
Ma idi bestraga.

Ppktptl, poenta njegove price je da ce ovo prerasti u jos jednu saradu, te da ce klubovi biti korumpirani.
Ako sam shvatio najbolje.
I jos jedno zapazanje. Rekreativo je fiktivni klub, osnovan samo da se napravi savez, a bas je taj Rekreativo uzeo titulu... Grohotom se smijem.

nope, nisam ja to rekao, rekao sam da je Rekreativo klub koji je prvobitno osnovan da bi se stvorili uslovi da osnivanje saveza na nivou RS, a to je po svim standardnima prvo fiktivni klub.
To sto su ustvari momci se odvojili od Gromova, pa tek kasnije krenuli sa takmicenjem je druga prica.
A dobro je da si spomenuo da su oni "UZELI TITULU", daj navedi jedan sportu istoji sporta u covjecanstvu, pored Rekreativa koji je u prvoj godini osnivanja uzeo drzavnu titulu... haha, o tome ti pricam.

PS
Floorball klubovi nisu formirani bez icije pomoci.

a druga stvar, za vas koji ne znate, grad bl jos od 2006. prestao je sa praksom da vraca pare udruzenjima za osnivanje.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
More bit da sam ja pogresno razumio.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Napacen si ti, i to dobro. Momci su pokrenuli klub cisto iz ljubavi, bez bilo cije pomoci i sredstava. A sto su sposobniji od tebe, to nije njihov problem...

imas li ti neki drugi argument osim da sam "napacen" ili ti je rjecnik maternjeg jezika ogranicen na par rijeci?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pretpostavljam samo kakav ti klub vodis kad ti Rekreativo smeta...

P.S. Rijecnik prilagodjavam onom s kim komuniciram. U ovom slucaju, da - ogranicen je. Jako.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Pretpostavljam samo kakav ti klub vodis kad ti Rekreativo smeta...

P.S. Rijecnik prilagodjavam onom s kim komuniciram. U ovom slucaju, da - ogranicen je. Jako.

U wow nek' si mi rekao.
S obzirom da si ti taj koji je ogranicen eto ponovicu ti jos jednom - ne smeta mi nijedan klub nego nacin i politika kako se oni odnose prema radu u sportu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 01:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sve sam lijepo pročitao, ali i dalje mi izmiče dio, zašto taj njihov način i agresivna kampanja baš tebe pogađa? Eto, uzmimo da jesu takvi, glasni i bezobrazni a bez neke podloge za to, zašto to mene ni najmanje ne boli, a tebe da? A iste su nam polazne osnove, mene za florbol veže jedino što znam ovih par momaka sa foruma ili iz grada, kao i tebe. Ako njihova kampanja nije zasnovana na blaćenju tvog lika ili kluba, ne vidim zašto ti smeta.

Kad bi išli tvojom linijom, ko bi u Republici Srpskoj uopšte smio da se reklamira i prikazuje neke rezultate? Zar je prvenstvo RS, a i BiH u bilo kojem, pa i najpopularnijim sportovima, pokazatelj ikakvog iole ozbiljnijeg uspjeha? Zar to u svakom slučaju nije teški amaterizam? Ko onda u stvari maže oči javnosti, florbolisti koji su svjesni da su rekreativci bez nekih silnih pretenzija, ili neke "veličine" koje se takvima prikazuju godinama, a da ništa bolje nisu?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 02:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zato sto sam u sportu, mozda za razliku od tebe, pa primjecujem i znam neke stvari.
ali taj komentar ti ne stoji, ipak ni po cemu se ne moze porediti neki ekipni sport koji broji desetine klubova u RS i jos vise u federaciji, koji u jednoj zajednickoj ligi medjusobno odmjeravaju snage, a da ne spominjem vodece sportove poput fudbala, kosarke, rukometa, koji mozda jesu poluprofesionalni kad se odmjeravaju sa planetarnom konkurencijom... ali sa mnostvom vodecih i tradicionalnih sportova kod nas, trenutno se fb ne moze porediti, niti ce moci, kako stvari stoje, jos dugi niz godina.

mislim, da ne duzim dalje, u najkracem mogucem obliku moja poruka je da treba svi da stoje na zemlji i ne treba nam ni vise Pastira ni projekata ala' rafting prvenstvo. a citava drzava nam je nakon rata u stilu "daj samo da ovaj put uzmem pare, za*ebem nekog, dok mu se smijem u lice i to mi je dovoljno".

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 21:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Feb 2010, 11:52
Malo si puno pomijesao ali kad se zna ko je u pitanju onda ti i ne zamjeramo. Samo uzivaj u komentarisanju i dalje istrazuj o floorball-u. Ako ti zatreba neka informacija koju nisi uspio iskopati javi da ti posaljemo. Posebno nam javi ako saznas da ce bilo koji od floorball klubova srediti neku dobru lovu da se mozemo ugraditi barem kroz cugu.

Imam samo jednu molbu. Ziv bio nemoj nas porediti (barem nemoj javno) sa tradicionalnim i vodecim sportovima a posebno ne sa fudbalom u ovom gradu.

Jos nesto, uskoro ce floorball utakmice biti prenosene na TV, javicemo ti u kojim terminima.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

raukar je napisao:
Jos nesto, uskoro ce floorball utakmice biti prenosene na TV, javicemo ti u kojim terminima.

je l' na simicu?
samo nece to biti gledano, ne voli narod timske sportove bez kontakta ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Sva vremena su u UTC [ DST ]