borcev_navijac je napisao:
Nazalost nismo kapitalizovali ove dvije domace utskmice d se znacajnije odlijepimo.
Ocito i nismo bas "kaznena ekpedicija" kako bi trebali biti sudeci po igracima koji igraju za nas.
Niko se ne moze dobiti tek tako , bez jasne vizije kako to trbea da izgleda dobitna kombinacija, kako to treba da damo go.
Ko nam god napravi opstrukciju igre i zaigra malo cvrsce, narocito na nasoj polovini u samim zacecima igre stvori nam problem u organizaciji sredine terena a onda i napada.
ovo sam napisao pred utakmicu sa slobodom mislim da je ova utakmica cist primjer ovoga sto sam tad napisao.
borcev_navijac je napisao:
istina i zato postoje jasni razlozi. Nas srednji red koji je defanzivan po profilu igraca. Sve i jedan nas zadnji vezni igrac koji bi trebao da prenosi brzo tu loptu u napad, da pravi tu pocetnu organizaciju napada, ima slab napadacki ucinak, niko od njih ni stanceski ni sakan ni raspudic i grahovac nije jak u fazi napada.
naprotiv kad igramo u gostima, tad te njihvoe karakteristike dolaze do pozitivnog izrazaja koji uz dobru odbranu i izvrsnog golmana daju jedan cvrst bedem oko naseg gola, a golove dajemo iz kontri za kloje nije potrebna stalna napadacka organizacija igre.
Tesko igramo na bunker, i mislim da ce nam koliko god potcjenjivali slobodu raznoirazni strucnjaci, to biti jedna teska i tvrda utakmica.
fali nam taj kvalitetan zadnji vezi igrac tako nam puno fali. niko od posotjecih ne moze to da iznese kvalitetno.
p.s
rudar nam je i prosl godine prekinuo niz, postaje nam nocna mora taj rudar iz prijedora.
od veleza i rudara kod kuce ostadosmo laksi za 4 boda, nadam se da nece biti kobno. jer te ekipe ce od svakog da gube u gostima ubuduce.
Tačno je da smo u ovoj utakmici imali dosta problema u organizaciji i tranziciji. Ali moram jednu stvar da pitam sve na ovom forumu.
Do kad ćemo ćutati o otvorenim krađama? Do kad ćemo puštati lopove da nas kradu? Imamo li nekoga u klubu da izađe i kaže
DOSTA!!! Ako se ne varam ovaj sudija Pilav nas je do sad svaki put unakazio a odgovorno tvrdim da je on i večeras bio tendenciozan i maliciozan.
Ako treba navešću nekoliko situacija. Nikolić postiže pogodak sviran je offside u kojem se nalazio Stajić a ne Nikolić. Iako sam bio na gradskom imao sam priliku da vidim situaciju na usporenom snimku. Penal nad Nikolićem u dva navrata. Golmanu ispada lopta Nikolić ide sam prema golu, golman ga slučajno sapliće ali ipak sapliće i spriječava Nikolića u postizanju gola. Nikolić u 100% prilici da glavom pogodi a odbrambeni igrač ga vuče za dres i ruši. Pilav nijem. Prekršaj nad Trivunovićem, SMRAD Pilav svira kontra faul iako igrač Rudara nije pao nego je rušio Vuleta.
Produženo sedam minuta. Računajte: 6 izmjena = 3 minuta i dvije bakljade bar po tri minuta prekida to je ukupno 9 minuta ali ne i za Pilava. Bilo je tu još situacija ali da ne smaram više.
Rudar večeras nije igrao zonski presing nego zonsku tuču koju im je smrad Pilav dozvoljavao. Nemojte me ubjeđivati sa frazama 'nismo ni zaslužili više', jer ovo večeras je još jednom naručeno suđenje protiv Borca.
Istina, nismo odigrali ništa posebno ali u masu situacija nije nam ni dozvoljeno da igramo. Ne mogu a da ne primjetim da su ove seljačine iz Prijedora jasno znale da mogu da tuku, udaraju i vuku a da će sve to biti malo ili nikako kažnjavano. Jednostavno vidjelo se ko je i zašto je delegiran Pilav.
Pogledajte ko sudi sutra željezničaru. Pogađate sudija Bureković. Sve je jasno.
Momcima svaka čast. Kapa dole. Neke nefudbalske stvari imale su uticaj na večerašnji rezultat.