Schlager je napisao:
Interesantno,niko ovdje ne osudjuje ovaj cin.
Dobro je sto se ovo nije desilo u "Teheranu",i da nisu "balije" polupale bus,da ne moramo mjesec dana gledati i citati o ovome,vec kod kulturnih Hrvata.Ovako su nam nasi partneri i prijatelji polupali bus,tako da ce to biti vijest za jedan dan. Moze se reci i da je ovo bilo proevropsko i demokratsko kamenovanje. Zakljucak ce biti da se radi o grupici neodgovornih huligana,a nikakve ustashe,a da se desilo ovako nesto u Sarajevu,to bi bila "nacionalna politika" ....
E,djeco,djeco,nikad se dozvati pameti....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqmw4iuGtWU[/youtube]
E pa evo i tebi ću morati da repliciram, kako misliš niko nije reagovao, kako da reaguje, da izađemo na autoput i slupamo neki auto Zagrebačkih tablica, jel to, nama su autobuse lupali i Srbi pa nikom ništa, budala je uvijek bilo i biće ih...
Ali nije to poenta, poenta je to da niko ne kaže da su jedni ili drugi bolji, već svi znamo da nam i jedni i drugi žele zlo, dal su ustaše ili balije, nema veze žele nam isto, ali ima jedna stvar za koju hoću da pojasnim zašto mi nissu toliki problem ustaše, koliki problem su mi balije, e pa taj da sa ustašama Srbi stotinama godina znaju na čemu su, znaš da se mrzimo i pošteno, a ovi novokomponovani su posebna priča, e zato se svakom incidentu u Teheranu pridaje puno više pažnje, trebalo bi to da znaš i sam, pogledaj dokumentarac o alahovim ratnicima koji su Srpske borce klali na Vozući, možda će ti biti jasnije, takvih nije bilo ni na jednoj drugoj strani...
Post je totalno off, ali eto, morao sam ga napisati...