banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 03:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Našu igru ne bih da komentarišem!

Imam samo jedan komentar UPRAVO TI SI NA POTEZU, mada su i oni zasrali organizacijom utakmice ali o tome drugi put.

Nadam se da ćemo iz ovog poraza na kraju izaći kao pobjednici- znate šta mislim!!!

I da pozdrav raji iz ćoška! :D (na zapadu u majicama budi borac)

ĐIMI STOKO VRAĆAJ SE U SVOJE KRDO!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Simpatizer je napisao:
Ovo veceras je sramota! Sad bih se redom najebao matere i Upravi i Maricu i igracima!

Igracima bih spomenuo familiju zbog nezalaganja!
Maricu bih spomenuo familiju zbog toga sto postoji, takodje zelim smrt onom ko ga je doveo!

A ovoj bagri u Upravi jebem familiju zbog ovoga:

Borac igrao pod suspenzijom!
Piše: A. Beganović
Subota, 31.07.10. 21:16.

Premijer liga Bosne i Hercegovine nije još kako treba ni počela, a skandali su tu. Skandali u pravom smislu riječi. Naime, SportSport.ba saznaje da banjalučki Borac večerašnji susret sa Širokim Brijegom igrao pod suspenzijom.

Naime, bivši igrač banjalučkog Borca Zoran Deket tužio je klub zbog dugovanja, a Disciplinska komisija FS BiH na sjednici održanoj 02. 06. 2010. godine donijela je odluku u kojoj stoji:

"FK Borac svom bivšem igraču Zoranu Deketu, zbog prekršaja iz člana 101. DP FS BiH i neizvršavanju pravosnažnih odluka Komisije za status igrača FS Banja Luka broj: 136/10 od 23. 03. 2010. obavezan je isplatiti sve obaveze iz radnog odnosa koje iznose 25.870 KM, a iste proističu iz člana 3 tačka 3 neamaterskog ugovora igrača za vremenski period 01. 12. 2005. do 22. 06. 2009.najkasnije do 11. 06. 2010., u protivnom nastupa suspenzija.

Obrazloženje:

FK Borac nije izvršio finansijske obaveze prema igraču Zoranu Deketu, a odnose se na dugovanja iz ugovora igrača neamatera, a prema odluci Komisije za status igrača GFS Banja Luka broj: 136/10 od 23. 03. 2010. Na navedenu odluku Borac u propisnom roku nije uložio žalbu.

Pravna pouka: Na ovu odluku može se uložiti žalba Apelacionoj komisiji u roku od osam dana prijema odluke, putem ove komisije.

Sve je jasno kao dan. Borac je suspendovan jer Deketu nije isplatio dugovanja. Međutim, kako bi Borac odigrao utakmicu sa Širokim Brijegom jučer na njegovu adresu stiže odluka Disciplinske komisije FS BiH koja se ustvari nije ni sastala, a prema kojoj se banjalučkom klubu daje još 30 dana za ispunjavanje svojih obaveza, iako se Banjalučani na odluku nisu ni žalili. Na potezu su sudki organi, a ovo je još jedan dokaz o manifetlucima i krimalu u FS BiH.

Kontaktirali smo i Deketa koji je za SportSport.ba rekao:

"Mislim da je sve jasno kao dan. Borac igra pod suspenzijom. Želio sam se dogovriti, no oni su odugovlačili, odnosno nisu mi htjeli isplatiti moj novac. I jučer Disciplinska komisija, koja se po mojim saznanjima nije ni sastala, a i da jeste, nema veze jer Borac nije uložio žalbu, prolongira odluku o suspenziji. Mislim da je konačno došlo vrijeme da se kriminalu stane u kraj."

MARS IZ KLUBA STOKO SELJACKA!!!

takode ovome dodati ponasanje redara i onog cupe sto je zakupio stadion ljudi ko u kavezu nemozes izac napolje nemozes unjet nista a on prodaje unutra sve djeci sokove oduzimati mislim da je vise sramota trpiti takve idiote na gradskom

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I da, kakva je privilegija da neko moze prodavati limenke i druge stvari ispod istoka, i na trbini uopste, a ja npr ne mogu unijeti flasu vode?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
ss i druge zelene sajtove ne čitam, a za utakmicu, možda i bolje na početku prvenstva dočekati ovo nego da se do sredini mučimo s njim, valjda nije kasno da novi trener ovo mijenja iz korjena, treba malo ohladiti glavu mučno jeste ali kako rekoše neki dan i ovo je pobjeda, nadam se.

I porazi su sastavni dio sporta :angry4:

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 31 Jul 2010, 22:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
zli mrkvić je napisao:
Našu igru ne bih da komentarišem!

Imam samo jedan komentar UPRAVO TI SI NA POTEZU, mada su i oni zasrali organizacijom utakmice ali o tome drugi put.

Nadam se da ćemo iz ovog poraza na kraju izaći kao pobjednici- znate šta mislim!!!

I da pozdrav raji iz ćoška! :D (na zapadu u majicama budi borac)

ĐIMI STOKO VRAĆAJ SE U SVOJE KRDO!

i zajedno sa sobom povedi Celu-BEJBISITERKU i Vukelju-PEDERA

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Муминовић се не може саставити са лоптом, њему и Беновићу смо се поштено исмијали вечерас.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
maricu pi*** ODLAZI!!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Borac u srcu je napisao:
ss i druge zelene sajtove ne čitam, a za utakmicu, možda i bolje na početku prvenstva dočekati ovo nego da se do sredini mučimo s njim, valjda nije kasno da novi trener ovo mijenja iz korjena, treba malo ohladiti glavu mučno jeste ali kako rekoše neki dan i ovo je pobjeda, nadam se.

I porazi su sastavni dio sporta :angry4:

Ovaj put imaju i dokaz za ono sto tvrde:

Slika

Kakva bruka za Upravu! Znaci, i da smo kojim nevjerovatnim slucajem dobili, uzeli bi nam to na nekoj komisiji! Fuj!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja ne vjerujem ss. Kakvi bolan dokazi, sad pošto smo izgubili sve pada u vodu i njihove provokacije i falsifikovani dokazi! To je samo pripreman teren u slučaju naše pobjede vjeruj mi!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
Niko kao Borac je napisao:

Po mojoj prognozi, ako nas ne posere sto ce recu da odjednom igraci proigraju kako treba, nerijeseno (cak i poraz ne bi bio stran), mi kuci jaki, oni trenutno puno uigraniji (ono sto sam vidio protiv Austrije u Sirokom), znaci sa igrom kao protiv Lozane vise od nirijesenog ce biti tesko...

evo ovo sam napisao za prognozu, nazalost bilo je jos gore nego sto sam mislio...ja mislim da bi trebali mi svi dati Maricu jos jednu sansu :lol:
MARIC = ANTIFUDBAL

Tommy Vercetti je napisao:
difens :D

samo ostro :D
http://www.youtube.com/watch?v=jUkcX24W ... re=related

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zli mrkvić je napisao:
Ja ne vjerujem ss. Kakvi bolan dokazi, sad pošto smo izgubili sve pada u vodu i njihove provokacije i falsifikovani dokazi! To je samo pripreman teren u slučaju naše pobjede vjeruj mi!

Ajde da ti vjerujem. :D
Toliko sam bijesan da mi je malo falilo da pojedem onu ogradu i prebijem bilo koga.
Igra nikakva, prelaznu ocjenu ne zasluzuje niko osim mozda Nikolica.
Stajic? :lol:
Muminovic? :lol:
Benovic? :lol:
Sreco? Kuku lele! :lol:

Ljudi ne mogu posteno da potrce i to su nam pojacanja?! :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Za Stajića se ne bih složio. Čovjek nije sa nama odradio pripreme a najviše je trčao od napadača (čitaj Vukelja).

Suspenzija od SUSPENDOVANOG SAVEZA- neprocjenjivo! :D

Provokacija zelenih ništa više.

Ovim putem se zahvaljujem Širokom na ukazanoj pomoći u tjeranju STOKE! (nadam se)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Izgleda da su ove pripreme u vojdini imale efekta.
Sta je tu je, idemo dalje, i kad se gubi, treba ostati uz nase. Kad je na istoku nekolicina krenulo nasumicne pozdravljati poteze sirokog, digao mi se pritisak, pa sam morao odreagovati. Jbga, idemo dalje sta je bilo bilo, a ti maricu mars napolje.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro, mozda sam i ja pretjerao po pitanju Stajica. Za njegovo prebrzo "bacanje u vatru" krivo je ono vojvodjansko govno.

Pisem u afektu, ne zamjerite mi. :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj koliko tu nejasnih detalja i zavrzlama ima, ovo kao u emisiji 60 minuta. Papir, čitko samo prvih par riječi, onda Deket poput onih "svjedoka" u 60 minuta, daje izjavu mislim da se komisija nije ni sastala, mislim da nije ni uložena žalba... Zlonamjerni novinari, senzacionalistička vijest kakva samo priliči sarajlijama, nakon odigrane utakmice a nisu skretali pažnju na to par dana prije i sl., pa odluka stupa 8 dana ali od dana prijema a ne donošenja odluke... Ovo zaista nemam namjeru više komentarisati ni sa jednom riječju i oni me ne tangiraju uopšte.

Biće ovo sve Ok samo da dođe neka čvrsta ruka, uvede 2 puta dnevno trening, rad rad rad i moraju doći rezultati ima potencijala i stojim iza toga da smo i bićemo najbolji

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Pa dobro, mozda sam i ja pretjerao po pitanju Stajica. Za njegovo prebrzo "bacanje u vatru" krivo je ono vojvodjansko govno.

:wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E sad, sta dalje? Momentalno postaviti Jagodica za trenera, vremena za za.ebanciju nema.
Jesmo dobili toljagom po glavi, ali ako se brzo reaguje mozemo doci sebi u Zvorniku.
I da, obavezno u prvih 11 staviti Grahovca, Sakan je unisten zahvaljujuci onoj konjini na klupi.
Mali Grahovac ce bar trcati k'o navijen, Sakan vise ne moze ni to.

Da ne zaboravim, uz Marica treba otjerati i Celu. I njega mi je pun k.rac!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ćelo kao auto prikolica, koji god novi trener dođe on mu se prikači, po meni jedan od lošijih trenera znam ga iz mlađih kategorija

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
zli mrkvić je napisao:
Suspenzija od SUSPENDOVANOG SAVEZA- neprocjenjivo! :D

nema smajlica za klanjanje ali :D :lol: :D

LUDA KUCA, ove lige da nema trebalo bi je izmisliti :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:

Njegova spremnost u ovom trenutku leži u činjenici da nije odradio pripreme pod vodstvom dirigenta Marića!

Ja sad vidim koliki je onaj Baja gospodin. Nešto se počelo šaputati poslije Sarajeve i onog poraza i čovjek rekao ćao! Baja izvini!

Sjetimo se samo:

Svake sedmice pripremna utakmica, karantin prije tekme itd.

Ma on jedini ovo može uigrati u kratkom roku!

Baja vadi nas iz govana!

I još nešto gledam kolika je ovaj Marić stoka, čovjek se našao inatiti ljudima sa zapada! Ljudi ga psuju, što je i logično, a on umjesto da se poklopi ušima i da sagne onu glavušu, digao nos i gleda u ljude u fazonu da li ste vi normalni. Ja veću budalu u životu nisam vidio. Ma da znam gdje stanuje sad bih išao da ga tučem.

Uprava je posebna priča, o tome kasnije sad treba prvo govno otjerati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]