banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2010, 01:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Simpatizer je napisao:
Ne vjerujem da ce kazna biti rigorozna. Opalice nas novcanom kaznom i to je to. Neka retard Sipovac izvadi iz svog dzepa!

A sad o atmosferi i o utakmici.

Ja sam, ljudi moji, jedva dosao sebi.
Na Istoku poprilican broj njuski koje ranije nisam vidjao, dosta ljudi stoji iznad zadnjeg reda stolica...ko zna koliko gamadi je uslo preko stele! Ili su stampali vise ulaznica od predvidjenog kapaciteta?

Utakmica k'o utakmica, moja nadanja su splasnula nakon sto sam vidio sastav ekipe.

Moze li neko zamoliti kapitena da ne muci i sebe i nas svojim prisustvom na terenu? Dajte vise, zahvalite mu se i zabijte ga u neku fotelju u klubu! Ozbiljno mi se penje na onu stvar a ne bih zelio da mu psujem familiju kao sto su to veceras radili mnogi.

A tek o Zarinom boravku na desnoj strani bi se mogao roman ispisati. Ali nije kriv on, vec mag na klupi.

Jos jedan tragicar je bio Stanceski. Taj ne da loptu pa makar mu mater umrla! DAVI, DAVI, DAVI nasu igru. Veceras nijednom nije pravovremeno predao loptu. Ostaje nam nada da ce mu se forma dizati kako sezona bude odmicala. Neka se ponovi prosla godina i neka bude dobar u kljucnim utakmicama.

O novim igracima necu previse, posto nisu zasluzili (cast izuzetku). Mikic je izgubio sve duele veceras i on moze odraditi sezonu u ligi a onda sut karta.
Muminovic? Brate, on meni djeluje toliko preplaseno da je to nenormalno. Pod hitno pokusati sve da se vrati Cupo! Sa Muminom treba ozbiljno porazgovarati i objasniti mu sta se od njega ocekuje.
Nikolic- ocajan! Sad mi je jasno kako smo ga uspjeli dovesti. Totalno nespreman igrac, a takvi mi se najvise gade!
Sreco-kao da nije ni usao.

I za kraj jedna pozitivna stvar. Avdukic je GOLMANCINA! Klasa je, nema sta. Pravovremena istrcavanja, svaka visoka je bila njegova. Pun pogodak!

Ne treba ocajavati. Lozana je, po meni, veceras odigrala mnogo bolje nego u prvoj utakmici. Imaju nekoliko klasnih igraca za nase uslove. Onaj crnjo u spicu je zvijer, ali to se vidjelo i prije 7 dana. Uz to, svi njihovi igraci su bolji tehnicari od nasih i to moze vidjeti i najveci laik.

Pozitivno je to sto smo ipak ostali neporazeni na svom terenu i sto smo zabili gol iz smislene akcije. Za nas je ovo neki novi pocetak i sljedece godine ocekujem ozbiljniju pripremu za evropske meceve, jer sad znamo gdje smo i sta smo. Samo ostaje mali problem na koji ne mozemo utiacati, a to je zrijeb. Ovaj put nas nije zapala neka azdaja i iznabijala...

Maricu, mars iz kluba!

Stvarno odlična analiza, jedino malo oko Stančevskog, ne bih ja njega najviše popljuvao ipak je tu Mikić bio ubjedljivo najgori i petljao mnogo a ni jednog centaršuta, šuta, duela, sve izgubio lopte... Stančevski je imao par dobrih dijagonalnih pasova i vidi se želja i ako ćemo iskreno bio mi je mnogo gori u prvoj tamo je udavio loptu večeras malooo bolje ali ne može prolazna ocjena.

Avdukić pun pogodak a i ovi ostali će proigrati u ligi, ipak je liga BiH 94. za nju su ovi igrači zvjezde. Pogledajte Široki svake godine u Evropi pa sad tu već nema treme i sa malo većim klubovima igraju fino, otvoreno, ravnopravno a nisu ništa bolji od nas po sastavu... e to očekujem i od nas u sljedećim evropskim nastupima

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 02:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
e sad nek se malo ovi ili oni natezu oko fudbalskod saveza, precednika ili precedništva, koliko hoce... :D :D :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 07:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Evo sada ću i ja malo opširnije o igračima i svemu ostalom, što ima veze sa fudbalom...
Prvo bih samo da napomenem da sam tim koji je sinoć igrao ja sastavio prije pet dana i nažalost bio sam u pravu...

Petra je sinoć bio na tribinama?! E tako se uništavaju igrači, nadalje u prvoj Vule bio kapiten, a sinoć Olja, pa onda Žara, mislim ima dosta nelogičnosti...

Avdukić, čini mi se da smo konačno dobili golmana, ali sačekaćemo još malo, mada i iz ovog sinoć je vidljivo da ima kvalitet...

Žara, ma mislim šta reći za desnog beka koji igra lijevom nogom, marićev igrač broj jedan, univerzalac bez mane i straha... još očekujem da zaigra napadača pa da kompletira svoju ulogu u Borcu...

Boka ????

Vule ???? Mislim da svi shvatate zašto ovi upitnici, odbrana sa Petrom i Leom bila daleko sigurnija nego ova koju gledamo u zadnjh 6 mjeseci, a da u njoj glavnu rolu igra Vule, možda je on i dobar igrač, ali mislim da pored njega svi drugi vise, jer on se ne postavlja kako treba i uvijek onaj drugi vodi sve duele na terenu... sinoć je boka muku mučio sa onim crncem, mislim da će ga sanjati neko vrijeme... Dakle odbranu zarotirati, pokušati nekako drugačije jer ovako ne ide... Stoje daleko, nema linije na terenu, ofsajd jednostavno misaona imenica, ne skraćuju teren, pa onda kao posledica toga dolazi umaranje veznog reda koji stalno mora da igra na širokom prostoru...

Benović, samo pokazao konstataciju da je i u Lozani bio lošiji od Stupara, a sinoć se to vidjelo, bez i jedne ofanzivne akcije i bez i jednog pokušaja centaršuta, dakle to su omiljeni džimijevi bekovi, do centra i doviđenja...

Sakan, korektno odradio posao, ali obzirom da je pod veliko presijom marića (ko je gledao treninge shvatiće) mislim da i nije mogao bolje, njega je trema definitivno pojela, ali ipak nije potpuno podbacio...

Stančeski, možda i najveće razočarenje, puno više sam očekivao od njega, ali...

Olja Jandrić :D , hahahahaha, pa dali je taj čovjek sinoć igrao uopšte, evo zamolio bih ostale da me podsjete koliko puta se sastao sa loptom, a moram vas podsjetiti da to naš kreator igre...

Muminović, mislim da će nam taj pomoći, ali ipak još nije sto posto u ekipi, znači tajming nije dobar, a direktan je krivac i za gol, ali ipak gol je splet nespretnih intervencija više igrača...

Mikić, sinoć usudio bih se reći, najbolji na terenu, najborbeniji , vezni igrači su ga nepotrebno umorili ispucavanjima lopte koje je on trebao da pokupi u skoku ??!!, znači zbogom pameti...JEDNOSTAVNO BAČEN JE ULUDO...

Vukelja, sinoć je bila žestoka konkurencija kako odabrati najlošijeg, ali eto ovaj momak prednjači po svom nezalaganju i nezainteresovanosti na terenu, a posebno po svojoj sebičnosti, pa se nadam da će mu taj gol koji je sinoć postigao pomoći u daljoj karijeri, sretan put...

Nikolić, pokušao nešto i pokušao, ali opet napadač da igra na onako širokom prostoru i da se terenom kreće pedesetak metara u jednom, pa onda i u drugom pravcu, to jednostavno ne ide...

Srećo, sreća pa nije igrao više...

marić, trener svih trenera, izumitelj natprirodnog i neprirodnog, sretan ti put kući i uživaj na nekom drugom mjestu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 08:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Simpatizer je napisao:
Ne vjerujem da ce kazna biti rigorozna. Opalice nas novcanom kaznom i to je to. Neka retard Sipovac izvadi iz svog dzepa!

A sad o atmosferi i o utakmici.

Ja sam, ljudi moji, jedva dosao sebi.
Na Istoku poprilican broj njuski koje ranije nisam vidjao, dosta ljudi stoji iznad zadnjeg reda stolica...ko zna koliko gamadi je uslo preko stele! Ili su stampali vise ulaznica od predvidjenog kapaciteta?

Utakmica k'o utakmica, moja nadanja su splasnula nakon sto sam vidio sastav ekipe.

Moze li neko zamoliti kapitena da ne muci i sebe i nas svojim prisustvom na terenu? Dajte vise, zahvalite mu se i zabijte ga u neku fotelju u klubu! Ozbiljno mi se penje na onu stvar a ne bih zelio da mu psujem familiju kao sto su to veceras radili mnogi.

A tek o Zarinom boravku na desnoj strani bi se mogao roman ispisati. Ali nije kriv on, vec mag na klupi.

Jos jedan tragicar je bio Stanceski. Taj ne da loptu pa makar mu mater umrla! DAVI, DAVI, DAVI nasu igru. Veceras nijednom nije pravovremeno predao loptu. Ostaje nam nada da ce mu se forma dizati kako sezona bude odmicala. Neka se ponovi prosla godina i neka bude dobar u kljucnim utakmicama.

O novim igracima necu previse, posto nisu zasluzili (cast izuzetku). Mikic je izgubio sve duele veceras i on moze odraditi sezonu u ligi a onda sut karta.
Muminovic? Brate, on meni djeluje toliko preplaseno da je to nenormalno. Pod hitno pokusati sve da se vrati Cupo! Sa Muminom treba ozbiljno porazgovarati i objasniti mu sta se od njega ocekuje.
Nikolic- ocajan! Sad mi je jasno kako smo ga uspjeli dovesti. Totalno nespreman igrac, a takvi mi se najvise gade!
Sreco-kao da nije ni usao.

I za kraj jedna pozitivna stvar. Avdukic je GOLMANCINA! Klasa je, nema sta. Pravovremena istrcavanja, svaka visoka je bila njegova. Pun pogodak!

Ne treba ocajavati. Lozana je, po meni, veceras odigrala mnogo bolje nego u prvoj utakmici. Imaju nekoliko klasnih igraca za nase uslove. Onaj crnjo u spicu je zvijer, ali to se vidjelo i prije 7 dana. Uz to, svi njihovi igraci su bolji tehnicari od nasih i to moze vidjeti i najveci laik.

Pozitivno je to sto smo ipak ostali neporazeni na svom terenu i sto smo zabili gol iz smislene akcije. Za nas je ovo neki novi pocetak i sljedece godine ocekujem ozbiljniju pripremu za evropske meceve, jer sad znamo gdje smo i sta smo. Samo ostaje mali problem na koji ne mozemo utiacati, a to je zrijeb. Ovaj put nas nije zapala neka azdaja i iznabijala...

Maricu, mars iz kluba!

Potpis!!

E Maricu koji ti sport treniras, pa ja jos nisam vidio da bek nesmije preci liniju centra..jbm i tebe i tvoj fudbal.
Nasa publika ko engezi na teniskom mecu, ni jednom da se citav stadion zaori..
Organizacija ocajna, pa na jednu kartu ulaze 2 covjeka, ide lik i govori vidi meni nije otcjepio kartu odo je sad prebaciti kolegi pa nek i on udje.. i sta je sa onim stolicama pa manje smo se stiskali kad kad je bio go beton a na tribini 6000-7000 ljudi, nego sad ove 4000 sa stolicama.
Sve u svemu za mene razocarenje ocekivao sam vise.
Jedno je jasno, ako Maric ostane pukli smo, pa on bi i Barcelonu upropastio, a sa ovakvom igrom nema rezultata, stadion ce i sa ovim smanjenim kapacitetom biti poluprazan. povlacim ono sto sam rekao da mu treba dati 5 tekmi za zagrijavanje ne terba mu dati ni 5 minuta, MARS IZ BORCA

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Слабо Борац. Мислио сам да ће Борац побиједити и проћи даље, али по мени је оно баш слабо. Лозана је друголигашка екипа из Швајцарске која је 6. на табели. Шта би било да је гостовала Аустрија или Хапоел Тел Авив.
По мени ни трчање није било на завидном нивоу. У нападу ништа конкретно. Акције исто. Лопта треба брже и прецизније да иде од ноге до ноге. Код Борца све слабо.

Аматерски.

Очекивао сам више. Али добро сад, шта је ту је. Надам се да ће следеће пут бити боље, и да нећемо чекати дуго да Борац поново заигра у Европи. Европа треба да буде циљ сваке године. Треба се окренути новим утакмицама.

Навијачима свака част!

Поздрав.

Poslednji put menjao nemz dana 23 Jul 2010, 09:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
Ljudi, jel' moguce da niko nije nista slikao? Dajte par fotki sa utakmice....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 09:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ух... шта рећи посље свега, осим МАРИЋУ ОДЛАЗИ! И надам се да неће отићи без да му читав стадион запјева, то ми је једна неиспуњена жеља што се њега тиче. Атмосфера солидна, зашто солидна, па зато што је било много оних који долазе једном-двапут на утакмице у току године и звижде нашима већ у 10 минути, ваљда очекивајући да натрпамо ове Швајцарце, а тако стављајући још већи притисак на наше. Већ испричана прича... Што се тиче игре, све је већ речено... Додао бих још да ће Бока и Вуле бити добар тандем, само да се уиграју, не треба заборавити да им је ово била прва утакмица заједно и то против мора се признати боље екипе. Такође ова екипа Борца може много више, средина мало шкрипи, напад је очај, подхитно довести неког "тешкаша" у напад а ове балерине да му буду као испомоћ. И још нешто Авдукић објашњава, хвала драгом Богу да смо коначно добили правог голмана.

МАРИЋУ МАРШ ИЗ БОРЦА ! ! !

Што се тиче мајица, видио сам прије почетка испред запада четворицу ликова(ово су наши :lol: ), момци пријавите се! :D
Још тројицу заједно на западу, једног момка већ је неко споменуо са цуром, и још једног на демофесту посље. Не рачунам ове које познајем. :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 09:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
e nakon tesko prospavane noci da i ja prokomentarisem utakmicu i desavanja oko nje.

Prije svega, lozana je bolji tim, makar u ovom trenutku od borca. em su jaci em su brzi em su bolji tehnicari em su vise uigrani.
Istina je da smo im u prvih 15 do 20 minuta napravili neki pritisak , koji je nazalost bio jalov, jer nije urodio pravim sansama, a bez sansi je tesko dati go.

za razliku od prve utakmice, lozana ovaj put nije bila dominantna i nije nas pretrcavala kako je htjela, i tu je kraj svim pohvalama.
Da ipak moram da mkazem da je po meni, odbrana daleko bolje izgledala nego u prvoj utakmici.

Iako je vrijeme bilo tesko za igrati, bilo je i jednima i drugima, ali u principu takvo vrijeme i sporija igra uvijek ide u prilog ekipi koja cuva rezultat.

Ni jedan nas igrac u vezi i napadu.ne zasluzuje prolaznu ocjenu.
Nas najbolji igrac na terenu ubjedljivo AVDUKIC.

Igra borca je bila STERILNA. besmislena, bezidejna, kao da niko u toj ekipi nije znao kako treba da izgleda akcija iz koje borac treba da da go.

Stanceski je katastrofalno pao u igri, jednostavno nam gusi igru u veznom redu i mislim da mora na klupu, da se dozove pameti.

Vukelja, bezidejan, van igre, nezainteresovan, i njega bi ja na klupu pa da malo razmisli.

Nikolic , skroz sterilan.

No da prestaem da kudim sad igrace a mogao bih dugo.

Taktika, neki kazu preoprezna, al ja sam sad ubjedjen 1000% posto da je igra borca bila samo malo otvorenija mi bi utakmicu izgubili, i to cak mozda ubjedljivo, sto ne bi bilo bas prijatno u bANJALUCI.

s druge straen da nismo primili taj nesretni go koji je dosao iz bezvezne i nepotrebne greske ( nije greska pod pritiskom) mislim da bi smo bez obzira na losu igru mi proli tu lozanu makar na penale:)
al takav je sport, takav je fudbal.

u pocetku drugog poluvremena, igraci borca kao da su ostali u svlacionici, ljudi ih uhvatise u masinu u prvih 5 minuta 2 poluvremena i napravise jedno tri sanse.

Oko organizacije utakmice, mislim da se ne trebate nervirati za delegata i njegovog izvjestaja, jer koliko ja znam izvjestaj je jako jako pozitivan.
Baklja uipaljena na zapadu, nije problem jer je covjek odmah idfentifikovan i procesuiran. i to je njima bitno.
istina je da postoje primjedbe zbog ljudi koji su sjedili na stepenicama , ali to je zbog loseg sistema izdavanja karata, jer stolice nisu bile numerisane itd itd, al je covjek shvatio da se to nije stiglo uraditi u svoj toj frci., i to nam je samo zadatak za ubuducve, a ja koliko znam vec ce za prvenstvo biti drugacije.
I da onoi sto znam, to je da je delegat rekao da mozemo biti ponosni na organizaciju utakmice, nAROCITO IMAJUCI U VIDU SVE OKOLNOSTI OKO ORGANZIACIJE I REKONSTRUKCIJE, a i na sve na sve primjedbe u toku utakmice odmah je uslijedila reakcija.

To sto je covjek slikao, pa on bi slikao i da je sve bilo dovedeno do perfekcije, jednostavno on mora da ima "fotodokumentaciju" sa utakmice, ali bitne su njegove opservacije i komentari, a rekoh vam kakvi sam cuo da ce biti.

u svakom slucaju ne da smo dobili kritike, nego smo dobili pohvale za ukupnu organizaciju, koja je opet da kazem daleko od perfekcije, ali s obz6irom na vrijeme u kojem je bila vrsena i rekonstrukcija i priprema utrakmice sasvim zadovoljavajuca.

E sad, vidim odmah su se pojavili dezurni pljuvaci po svemu sto je borac sad, e bas zbog njih , pitanje je da li uopste i zasluzujemo vise

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 09:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
ако Марић остане не гине нам 1. лига РС следеће године...
Да није било залихе бодова коју нам је оставио Баја не би били ни близу Европе, већ би се клали са Лакташима за опстанак....
Само не контам, тренер који ти донесе друго мјесто на полу-сезони, догура далеко у Купу, и они га отјерају и доведу идиота, имбецила, не знам како бих га назвао...
Супер, браво!
једина свијетла тачка - навијање... Нек смо показали овим буђавцима из Швице како се бодри клуб...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Imam ja slika sa zapadne tribine, ali ih ne bi ni kacio :) ... Salim se... Buraz je kidnapaovao aparat jutros i otisao, a nisam prebacio slike... Kad se vrati indijanac, onda cu.

MARICU, MARS IZ BORCA!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jode je napisao:
ако Марић остане не гине нам 1. лига РС следеће године...

Nemojmo pretjerivati. Ova ekipa ce se cak i sa Maricem na klupi boriti za Evropu.

Veoma je uocljiva razlika izmedju igraca Lozane i balvana koji nam dolaze u goste. Samo se sjetite kako su igraci Lozane sinoc primali i primirivali loptu i sve ce vam se samo kazati.
Ovo sinoc ne moze biti reper za ono sto ce se desavati u nasoj ligi. Bicemo medju 3!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
мислим да по играчима не треба пуно пљувати и да ће они праву прилику да се покажу имати у Премијер лиги.ипак је ово сада била европска утакмица, велика еуфорија у граду, сви су од играча очекивали пролаз и побједу...

што се тиче Марића, не могу га очима смислити, али кад сад мало размислим хладне главе вјероватно бих и ја ставио онакву или сличну формацију. добро сад можда има неколико дискутабилних имена у првом тиму, али ипак сјетите се прве утакмице и како је онај чамуга лаганини пролазио између Ступара и Петрића, што није био случај у синоћној утакмици(мада далеко од тога да је одбрана била савршена) а да не причам да без обзира што је Марић зихераш, ипак је он на тренинзима, па види ко се труди и онда ставља оне који се највише залажу(бар се надам)

играчима треба дати времена да се уклопе, али реално мислим да нам треба нови тренер, неко ко ће имати ауторитет и ко ће лијепо уклопити ове играче у једну функционалну цјелину и ко прије свега не гаји тактику овог зихерашког фудбала.

и ето видите да и оно око организације није прошло толико лоше и да ће извјештај бити позитиван. није све тако црно као што се чини

Poslednji put menjao Шајин dana 23 Jul 2010, 10:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nego interesuje me, jel neko misli da smo se mi u ove dvije utakmice u evropi obrukali ?

ja mislim da se bez obzira sto nismo prosli, sto smo igrali kako smo igrali, nismo obrukali ni u kom smislu, sto je za ovaj prvi evropski izlazak nakon toliko godina opet zadovoljavajuce.
Neko ce reci Lozana drugoligas, pa eto vidjeli ste kako igra svajcarski drugoligas, cuiji igrci imaju mjesecne plate uspuzt budi receno oko 15000 franaka, a neki od njih i puno vise.
Nisam bas siguran da bi se neka druga ekipa iz ove nase lige s njima bas naigrala.

Najgore je kad dobijes protivnika koji nema atraktivno ime , a ima za nase prilike , dobar tim, onda si donji, ali taj drugoligas je da podsjetimo u tom svajcarskom kupu dosao da finala, pri cemu je morao da izbaci tri prvoligasa, i taj drugoligas je usao u evrpopu u konkurenciji sa svajcarskim prvoligasima.

Od kojih je izbacio i jednog sant galena itd.
Mislim da nekad imamo malo nerealnba ocekivanja.

Mozda su igraci i mogli vise, mozda je sve to i moglo dosta bolje, ali opet na kraju igras onoliko doboro koliko ti protivnik dozvoli, a oni su bolji od nas, to je zalosno ali je istina, nije borac ispao jer nije htio, nego jer su oni jednostavno bolja ekipa.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne znam namjerno sam prespavao da ne bih svasta napisao.
Nije sramota pasti, sramota je ne ustati a bojim se da mi sa Maricem ne mozemo ustati. Sinoc je mrtav ladan rekao da ekipa igra koliko joj protivnik dozvoli. Da je samo pogledao trening Lozane pred mec vidio bi da je golman rupa teska , da zadnji igraci ne trpe pritisak i sta je oinda uradio igrao sa jednim potpuno odsjecenim napadacem. Rueda je u prvom dijelu vidio da je Mikic glavna opasnost i u drugom ga potpuno zatvorio.
Igra je potpuno bezidejna, samo se vraca lopta nazad nema uigrane akcije duplog pasa. MUmi me razocarao nijedan duel nije dobio. Vukelja je bio najgori stalno u ofsajdu, nikako se ne otkriva ne vrsi pritisak ali bas nista.

Ne bih se bas slozio da su Boka i Vule bili losi,posebno Boka, imao je jedno ispadcanje u prvom dijelu ali je Brazilca dobro zaustavio. Ono sto je problem sto igraci ne znaju koga ce da preuzmu u kontri, svicarci su trcali tacno gdje treba vidi se veliki napredak u odnosu na prvi mec dok je u ekipi Borca veliki pad.

Mogao bih ja igraci sve oprostiti ali onakav nedostatak borbenosti NE. Nisu pokazali zelju.
Takodje razocaran sam navijacima, ne Vulturesima vec svim ostalim koji su samo sjedili. 22 godine cekas evropsku utakmicu i nema nikakvog pritiska

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Nego interesuje me, jel neko misli da smo se mi u ove dvije utakmice u evropi obrukali ?

Sve je to tacno,ukupni utisak je vise nego pozitivan,ljudi su sinoc uglavnom sa osmjehom izasli sa stadiona jer su svjesni da je prosla bolja ekipa u svakom pogledu. Mozda ostaje zal sto nismo bar pokusali igrati,vec se sve svelo na nabijanje dugih lopti na Mikica.

Znas li nastavlja li se gradnja stadiona,meni je to vaznije nego da smo oba puta deklasirali Lozanu?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Tacno tako!

Nismo se obrukali, ali ostaje zal posto mislim da su pojedini igraci podbacili.
Treba imati na umu da smo igrali sa finalistom Kupa Svajcarske, kao sto borcev_navijac napisa.
Suvisno je porediti bilo sta kada su u pitanju BiH liga i liga Svice.

Inace, sinoc sam se zeznuo kada sam pisao o tome da bi nas sljedece godine mogao zadesiti losiji zrijeb. Vazno je napomenuti da nam je za sezonu 2010/2011 koeficijent 2,299, a to znaci da cemo mozda biti medju nosiocima u 2. pretkolu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
да смо се осрамотили, сигурно нисмо, али да је могло боље наравно да је могло.

а ја сад одох да гледам снимак утакмице да видим како је све то изгледало на ТВ-у :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Sve je to tacno,ukupni utisak je vise nego pozitivan,ljudi su sinoc uglavnom sa osmjehom izasli sa stadiona jer su svjesni da je prosla bolja ekipa u svakom pogledu. Mozda ostaje zal sto nismo bar pokusali igrati,vec se sve svelo na nabijanje dugih lopti na Mikica.

Znas li nastavlja li se gradnja stadiona,meni je to vaznije nego da smo oba puta deklasirali Lozanu?

ma vidi, svi smo ocekivali vise od igre , al platili smo danak neiskustvu. Meni je bitno da svake godine izlazimo u evropu sa sve jacim i jacim timom, jer stvaranje evropski jakog tima je proces koji ne moze da se desi preko noci.
A za tajproces potrebna je upornost i sistematicnost.
Sad je bilo ovkao , sledece godine moramo za stepenicu vise, itd itd.

pa taj siroki mislim da ima nekih 39 evropskih utakmica od zavrsetka rata.

a rekonstrukcija , jos nije zavrseno sve ni iz prvog lota, a tenderi su provedeni za sve, i obecane pare za ukupni projekat, i mislim da ce se taj projekat zvani stadion dovesti do kraja

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
za utakmicu je samo dovoljno reci DZIMI MARIC pa ljudi ja ovo ne mogu vjerovati.Sta on radi na treningu sa ovim igracima,odrzava li on uopste treninge?????On odrzava jedino psihicke treninge na kojima igrace ubija u pojam,tolika euforija je ovih dana vladala u BL u vezi utakmice i napokon svi docekamo taj trenutak igraci izadju na teren za 20 min. crknu ne mogu potrcati pa ja imam vise kondicije nego oni!!!Maric je unistio sve jednog igraca u Borcu stvarno neznam sta im daje na treninzima pa da ne mogu trcati.A kolko je Maric specijalan trener pokazuje i to da pri rezultatu 1:1 salje na zagrijavanje Corica i Puzija,podsjetimo da je Borac u tom trenutku trebao dati 2 gola za prolaz dalje!
Zapad me je u potpunosti razocarao cim smo primili gol ljudi su krenuli izlaziti sa utakmice nije bilo nekog prevelikog navijanja ni pritiska na igrace Lozane.Na ovoj utakmici jedini za pohvalu su Lesinari nisu imali ni najmanji incident navijali veoma glasno tokom citave utakmice.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Cujem potpisao Vidakovic al sta vrijedi kad je Maric i dalje tu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]