banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 04:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2009, 13:24 
ma mi smo nakon cca 8 godina shvatili da nije to vise to, i eto ostali smo prijatelji, svako sad ima nekog svog, svoje zivote, a opet se cujemo s vremena na vrijeme, kad nekom nesto zatreba tu smo, pomognemo, to se sve pretvorilo u tzv. bratsku ljubav, pa ni jedno od nas nema nikakvih pretenzija na ono drugo.. prestale su sve emocije i privlacnost, a fino smo se drugarski rastali, bez ruznih scena, bez povredjivanja..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 14:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Svaka vam cast! To je pravi nacin i ponasanje dvoje ljudi koji ne mogu biti vise zajedno, to da predje u tu "bratsku ljubav" uz postovanje jedno za drugo. Ali sve zavisi sa kim si bio (nisu svi isti), koliko dugo, sta je tu sve bilo itd...8 god nije malo

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 14:16 
ma , po meni, samo je bitno da je veza bila ok, iskrena, da se nismo razisli na ruzan nacin i najbitnije da je taj osjecaj da nema vise ljubavi obostran, jer ako jedno bar malo gaji emocije, prije ili kasnije ce doci do problema i narusavanja prijateljstva.. e evo ono kod mene traje vec vise od 3 godine...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jeste, treba da taj osjecaj prestanka ljubavi bude obostran, inace kad tad dodje opet do "necega" sto ce definitivno prekiniti bilo kakav odnos! I treba da oboje budu "normalni", tj. da shvate sta se desilo i da se pomire s time, a ne da jedno drugo krivi, i da se zbog toga mora razilaziti na ruzan nacin gdje svako optuzuje onog drugog...nije islo, nikada nece ici i tu se stavlja tacka. Bez ratovanja!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 15:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 15:43
Za vreme studiranja sam bila u jednoj da kazemo prijateljsko-platonskoj vezi, posle smo se dopisivali u tom smeru, pa nas je rat razdvojio, i sada smo prijatelji koji mozemo o svemu pricati. To mi je jedino iskustvo te vrste.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
majlili je napisao:
ma mi smo nakon cca 8 godina shvatili da nije to vise to, i eto ostali smo prijatelji, svako sad ima nekog svog ..

I ti novi nemaju problem sa vašim prijateljstvom?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Imaju i oni 'prijatelje' i svima dobro :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:49 
V@nja je napisao:

:cat:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:51 
apsolutno ne... da se razumijemo, nije nase prijateljstvo kafenisanje svaki dan ili slicno, mi se sretnemo u gradu, ispricamo, cujemo se porukom 1 mjesecno , pitamo za zdravlje, skoro mi se obratio sa nekim problemom iz moje struke, tj. u vezi mog posla pa sam to sredila. i tako... to je jedan jako normalan odnos, kao da se nista nikad nije desilo, ne mogu sad kad gledam na to da povjerujem da smo bili u vezi, kao da smo drugovi citavo zivot, jednostavno ni najmanje emocija nema, a tim sto cu jos reci da nisu emocije prestale dan prije raskida, nego sigurno godinu dve je to pocelo da blijedi obostrano, pa smo shvatili da je bolje da ne gubimo vrijeme..

p.s. molim bez neumjesnih komentara, to mozes pricati u svoje ime..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Sve je to stvar percepcije. Ja npr. ne mogu biti prijatelj sa nekim s' kim sam do juče delila postelju, to mi jednostavno ne ide! Naravno da nisam divljak da se ne pozdravim, porazgovaram ali da budem super prijatelj i da gradim "bratsku" ljubav, nema šanse.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
apsolutno ne... da se razumijemo, nije nase prijateljstvo kafenisanje svaki dan ili slicno, mi se sretnemo u gradu, ispricamo, cujemo se porukom 1 mjesecno , pitamo za zdravlje, skoro mi se obratio sa nekim problemom iz moje struke, tj. u vezi mog posla pa sam to sredila. i tako... to je jedan jako normalan odnos, kao da se nista nikad nije desilo, ne mogu sad kad gledam na to da povjerujem da smo bili u vezi, kao da smo drugovi citavo zivot, jednostavno ni najmanje emocija nema, a tim sto cu jos reci da nisu emocije prestale dan prije raskida, nego sigurno godinu dve je to pocelo da blijedi obostrano, pa smo shvatili da je bolje da ne gubimo vrijeme...

A ne družite se u četvero npr? Tvoji prijatelji su i njegovi i to?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:56 
ne odgovaram na provokacije, samo sam htjela reci da je i to moguce...
stvarno ne ulazim u dubinu toga, totalno mi je svejedno, ne razmisljam o njemu toliko da imam sta pisati 5 dana i razglabati..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam ko te provocira, pojašnjavaš neke stvari nama koji ne vjerujemo u realnost istih :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Iskustvo mi govori da se najbolje veze rađaju iz prijateljstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
crni_bl je napisao:
Jeste, treba da taj osjecaj prestanka ljubavi bude obostran, inace kad tad dodje opet do "necega" sto ce definitivno prekiniti bilo kakav odnos! I treba da oboje budu "normalni", tj. da shvate sta se desilo i da se pomire s time, a ne da jedno drugo krivi, i da se zbog toga mora razilaziti na ruzan nacin gdje svako optuzuje onog drugog...nije islo, nikada nece ici i tu se stavlja tacka. Bez ratovanja!

nece moci.
kad je bila ljubav, obostrana, onda je islo? prestanak ljubavi? obostran?
ovdje je jedno zaribalo. sve mi se cini da si jedan od njih...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 21:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
crni_bl je napisao:

nece moci.

Dok je bilo ljubavi bilo je, al znas kako to ide, zna se vuci neki duzi period iako se ta ljubav dooobro smanjila. U tom momentu (kad je ta ljubav prosla) dvoje normalnih se moze ostaviti bez ratovanja i moze da sljedi i jedno fino prijateljstvo.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
cicak je napisao:
crni_bl je napisao:

nece moci.

Jesi ti čudan, čičak. Pa šta ako je jedno prestalo da voli?! Drugo će da pati neko vrijeme, neko više neko manje, to je individualno. I onda kad prođe neko vrijeme, ipak s tom osobom možeš popiti kafu. Nema tu nekog bijesa. Ne znam šta ostavljeni ljudi toliko kmeče.... Ako nešto ne ide jednoj strani, onda automatski ne ide ni drugoj jer ne možeš biti s nekim ko te ne voli, makar ti tu osobu volio najviše na svijetu. To je mazohizam. Treba odmah prihvatiti činjenicu da je gotovo i patnja počinje da blijedi. Najgore se samosažalijevati.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
blago vama kad jos uvijek vjerujete u ljubav...meni to isto k'o sto djeca vjeruju u deda mraza...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
crni_bl je napisao:
cicak je napisao:
crni_bl je napisao:

nece moci.

Dok je bilo ljubavi bilo je, al znas kako to ide, zna se vuci neki duzi period iako se ta ljubav dooobro smanjila. U tom momentu (kad je ta ljubav prosla) dvoje normalnih se moze ostaviti bez ratovanja i moze da sljedi i jedno fino prijateljstvo.

a kako onda objasnjavas sve prirodne pojave dvoje ljudi koji se istinski vole?
kako objasnjavas da se ljudi ubijaju zbog 'prekinute ljubavi' ili one koji zbog toga pate cijeli zivot...
dobri moji, da to nije tako, danas ne bi imali velike romane, danas ne bi imali velike pjesnike, ne bi se vodile velike bitke, niti bi snimali dobri filmovi... cini mi se da je narod postao tako hladan, voli li iko ikoga vise na ovome svijetu?
ili sam ja sliak izroda kojeg bi, ipak, svako pozelio da ima?
nema nista ljepse na svietu od cinjenice da si od nekoga silno voljen.
ako to nemas, preispitaj svoj zivot i je li ista u njemu vrijedno spomena?
sto, sto ces danas pojesti dobar rucak, sto ces sjesti u luksuzno auto, je li ti to sreca?

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
V@nja je napisao:

drugar reci to malo otvorenije.........zasci grupnjak :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]