Dobro,
ide nekako ovako:
...
Auto se upali, mašina zabruja.
-Joj, vidi, upali isprve - obradova se Lana. Utom se auto ugasi.
-KRAĐA, UPOMOĆ, U-P-O-M-O-Ć!!! - urlao je jarac, skačući po trotoaru.
-Pali auto, ženska glavo, ova zgrada je puna milicajaca- zagalami i Vuk.
-Evo, samo sekund...prvo povučem ručnu...pa pustim ručnu....pritisnem kvačilo...lijevom nogom... i... kočnicu...desnom nogom.... -stade da recituje Lana.
Vuk je gledao zabezeknuto.
-Jes' ti normalna, šta to radiš?
-Pa mene su ovako učili u auto-školi- otcvrkuta Lana, razdragano.
-Auto-škola?! Bježi odatle!- Vuk krete da zauzme vozačko mjesto.
-De, ne guraj se, majmune! - ljutnu se Lana, dok se izvlačila ka zadnjem sjedištu.
-K-R-A-D-U M-I K-O-L-AAAAAA!!!! NEKA NEKO POZOVE MILICIJU!!!! - jarac je već počinjao da ostaje bez glasa.
Sa sprata Draganinog stana izviri glava jednog od milicajaca.
-Šta se dereš ti, je li? - reče milicajac.
-Hvala Bogu, druže...- poče jarac
-Nisam ja drug, ja sam gospodin - odbrusi milicajac, malo pripit od Pablove špirituše
-Gospodine, molim vas, kradu mi kola- jauknu jarac
-A je l'?
-Molim vas, požurite, evo ih još u kolima, uhapsite ih.
Vuk je uspio da upali kola, ali Lana je, po propisima auto-škole, podesila sjedište prema svojoj veličini, te je imao grdnih problema da ugura noge gdje treba, a sad nikako nije mogao da normalno pomjera noge. Auto upali, i poskoči u mjestu, te se ugasi.
-he he he, pa kako da ti ukradu kola kad ne znaju da voze? - iskezi se gospodin milicajac. Jarac se osvrte i shvati da oni već par minuta ne kreću sa mjesta. On đipi i pade na haubu.
-Nećete nikuda, ne dozvoljavam vam- reče, zlurado.
Vuk se zlobno isceri i upali auto: baš da vidim kako ćeš nas zaustaviti.
Pritisnu gas i, na jarčev užas, krete uz škripu točkova.
-Pazi, nemoj da ga povrijediš- vrisnu Lana. Jarac se grčevito držao za haubu, zaklanjajući Vuku vidik.
Nakon par metara vožnje i jarčeve vriske, oni stadoše. Vuk zgrabi jarčev kaput i izvuče Lanu iz auta.
-Bježimo- reče navlačeći kaput. Lana odskakuta za njim u obližnji park. Jarac se i dalje grčevito držao za haubu.
...