Hristov je napisao:
"Koliko vam treba da potrosite novac koji zaradite?"
Ne zarađujem ništa. Brutalni sam parazit i trošim tuđe pare... I jesam, ovisnik sam o trošenju para. Užasna sam. Al džabe, svrbe me... Ne mogu mi biti u džepu... Ne mogu!!
Hristov je napisao:
Da li ste tip osobe koja brzo potrosi zaradu, da li zivite od jedne do druge plate, ili ste tip osobe koja drzi na uzdi svoje prohtjeve?
Da, osoba sam koja srijedom dobija pare i srijedom ih i slisti

Ako mi se sviđa nešto što je skuplje od mog sedmičnog budžeta, onda štedim, al me to toliko nervira da je to strašno. Ako išta mrzim to su pare u ladici... Radije bih ih stavila u zaključanu ladicu i sakrila ključ nego da ih mogu dohvatiti... Užas. Užasna sam, znam...
Hristov je napisao:
Vjerovatno ste svi dozivjeli situaciju da zelite da posjedujete neku stvar toliko intenzivno da zelja da je posjedujete prevazilazi njen stvarni prakticni znacaj za vas, medjutim to postane ocigledno tek kad dobijete tu stvar.
Da, to staaaalno doživljavam.... Al ok, koliko neka majica može imati praktičnog značaja ako već imaš 126930583 majica?! Ali ljetos sam bila luda za jednom majicom. To je prokleta majica na bretele i koštala je boga oca... I ja kao odustanem, neću je kupiti. Nema M - ima samo S i XS. Mojoj sreći nema kraja, fizički sam spriječena da je kupim. Dođem u BL i u Juventi dobili Bilabong. I ta majica stoji snižena na 110 maraka. I M je. I ja je gledam, ona gleda mene.... Ja zaradila pare na svadbi i golicaju me... Uzmem kučku, bilo je ono "bićeš moja il božja!" I onda sam je nosila stvarno cijelo ljeto... Predobra je