Citiraj:
Kada smo već kod privrednika, važno je navesti tek sitnicu.
Uvaženim privrednicima Slobodanu “Integral” Stankoviću, Ljubi “Niskogradnja” Ćubiću, Mići “Kaldera” Čičiću, Miletu “Picin park” Radišiću, Budimiru “Poljoprivredna škola” Stankoviću, Borku “GP Krajina” Đuriću, Drašku “Eko tim” Iliću, Mirku “Akva lajf” Čoloviću, Borku “Binis beton” Radinkoviću; Gavrilu “Bobar grupacija” Bobaru, Draganu “Zekstra” Đuriću, Miroslavu “Delta” Miškoviću, “Njeftegazinkoru”, iza kojeg stoje nepoznati vlasnici…, u proteklih devet godina dati su poslovi vrijedni desetinu milijardi maraka.
Svaka kritika tih poslova i njihovih aktera okarakterisana je od vladajuće kaste kao “napad na Republiku Srpsku”.
Evo, sada je RS napadnuta od prirodne stihije i zašto svi navedeni, koji su multimilioneri (brojte u stotinama miliona) već nisu izdvojili po deset miliona za postradala područja i tako pokazali koliko im je zaista stalo do ovog entiteta?!
Nisu i neće, već će u periodu koji dolazi praviti varijante kako da se ugrade u poslove obnove i iz ove uništene zemlje izvuku i zadnju moguću korist.
Sve go postenjacina do postenjacine.
Pavic u posljednje vrijeme cesto kontrira vozdovim naredbama. Prvo oko rudnika, a sad oko ovih para. Eto SDS-u prilike da dobiju taj prelomni gram na vagi.
Po meni, nista gore ovaj jadni narod nije moglo zadesiti od vladavine crvenih. Da se ogradim, nisam clan SDS-a, ali koliko god su oni krali ranije, to je nula u odnosu na ove.
Medjutim, nas narod je... Vecina danas pljuje laktaskog vozda i teslicku damicu, al u septembru kad se razapne sator, pa kad baja zapjeva onu nasu, op, eto aplauza, eto glasova, a ko jebe to sto ce taj isti i dalje biti bez posla, sto ce mu se bahati prredstavnici vlasti smijati u lice. Jos kad vozd kaze- nemoj ko da ne bi glasao za mene, jer cu vam zavrnuti vodu koju smo mi napravili. Ma, to...
Na kraju kad sve saberem, pljujem Principa sto ubi Ferdinada, jer tek sad svatih da se od srpstva ne zivi.
Republika Srpska, kuca do kuce.