MuskoBre je napisao:
Behar, ovo sad lici na sve, osim na drzavu. Znam ja da bi ti volio da to nije tako, ali samo totalnim zaludjenicima u ideju Bosne (ovakve kakva je danas) moze pasti na pamet da se ovo moze dobro zavrsiti. Ne mislim na sukobe, nego na funkcionisanje.
Naravno da je ovo lakrdija,ali Dyton je djelo USA,a nase je da ga provodimo.Najbitnije je daje Daytonom stao rat.
MuskoBre je napisao:
Eto, reci ti meni kad je, ili kad ce reprezentacija BiH odigrati utakmicu u Banjaluci? Bojim se da bi ti i ja to mogli docekati najranije u penziji.
R
Rukometna kadestka reprezentacija je prije 2 godine igrala kvalifikacije za EP u Banjaluci,gdje su plasirali na EP,sto ujedno najveci uspjeh nasega rukometa. Borik bio prilicno popunjen,gdje se jako ljepo navijalo. Danas u banjaluci imas par hiljada vojnika OSBiH,ti isti sto su ratovali danas nose istu zastavu BiH na ruci. Prije sam par godina to se cinilo absolutno nemoguce.
MuskoBre je napisao:
Svicarska, Irska, Spanija?..Malo mi je tesko povjerovati da policajci iz jednog kantona u Svicarskoj, pucaju na navijace iz drugog, samo zbog tih kantona. O Flamancima da ne pricam. ETA i IRA, na koje ti aludiras, su nesto sasvim trinaesto, i to ti jako dobro znas.
Kao prvo,ubijen navijac od navijaca. Ubio je Sarajlija Sarajliju,ubio je hrvat hrvata,ubio covjek covjeka. Jedan je bio navijac Sarajeva drugi je bio navijac Sirokoga.
Ja aludiram npr,na Kataloniju koja je daleko nabogatiji dio Spanije,aludiram na mrznju Svicaraca,pa ljudi opet zive u toj Evropi.
MuskoBre je napisao:
Treba li ti spominjati Dudakovica? Kako NESTO moze nositi epitet drzava, a da dopusta takav cirkus. I ta ista drzava je spremna zajebavati obican narod jos godinama, i praviti se luda, i zatvarati oci. Kako je moguce da jedan te isti novinar GODINAMA premijera koji zastupa 49% teritorije te iste drzave, naziva lopovom, bolesnikom, kriminalcem (a ovaj to i jeste dobrim dijelom), i da se nista ne mjenja. Za takve stvari, drzava rijesava slucaj u expresnom roku. Blatiti javno godinama premijera bilo cega, nije sala. Ima sud, pa dokazi, ili budi osudjen. Bolju drzavu bi napravila djeca od LEGO kockica.
Sto se tice Dudakovica,velika sramota,davno je trebo biti procesuiran i da se ta prica oko njega zavrsi,ovako samo sluzi po postikivanje mrznje i nepovjerenja.
Sto se tice mesara Dodika,on je sa mene u istome rangu sa ovim novinarima,uparavo radi toga ovo sve toliko traje. Novinarima je poterman Dodik,a Dodiku su potrebni novinari. Dodik moze njih tuziti za klevetu itd,medutim to nije interes.
MuskoBre je napisao:
Ako se vec ici na drasticne izmjene, ja predlazem da se Bosna ogradi, podignu tribine, i naplacuju karte, kao za cirkus. To bi bio pun pogodak.
Taj cirkus su nam nemtnuli stranci,jeli da nisu rat bi trajao jos jedno vrijeme i palobih sigurno jos ogoman broj zrtava. Medutim glavne uloge u ovome nasem cirkusu(politicari) su postali miloneri,dok obicni ljudi zive u gloj bijedi.