Iskreno,ovo objasnjenje je cisto sranje.
Na insistiranje komisije joj je trebala "anonimna anketa"?
A za potrebe te "ankete" ona je pisala o seksu na radnom mjestu,svojim velikim grudima,pusenju dok joj dragi vozi...i tako u nedogled o seksu i uvijek o seksu cijele 2 godine...?!?!?!
Koji to fakultet i koja komisija zahtjeva anketu u trajanju od 2 godine (pa za to vrijeme vrijedni studenti ostave iza sebe pola fakulteta)?
A da ne pominjem raniju "anketu" na IRC kanalu u trajanju od ko zna koliko.
Uz sve to i ovaj post,prije price o anketi:
Citiraj:
02-06-2003 17:48
Nisam ja taj koji treba da se stidi, nego Vi sami
stvarno grozno, procitao sam Vase postove... U pocetku sam plakao, na kraju mi se sve smucilo...Ne mogu da vjerujem, od toliko ljudi koje je divnim opisivala, uzivala u svakom trenutku citanja,....fuj...
Ja stvarno ne znam sta je ona prije pisala, jer nisam od samog pocetka sa njom na Forumu, sada zalim sto sam uopce saznao za sve ovo...Mislite da ste Vi ispali budale sto ste povjerovali, a ja bolesnik sto takvo nesto lazem????????
Nadam se da ste smirili svoja srca, a na moje niste mislil????? mislite da ja ne bih volio da ovo sve nije istina i da sanjam ili LAZEM?????
FUJ, provjeravate, prijetite...DIVNO, APLAUZ, NAKLON od mene za Vas...
Zelite dokaze...
Dobit cete ih....polako.... Danas dodjem ovdje da olaksam dusu...a ispade da se niko nikada od Vas i nekom teskom trenutku nije zakacio na net i jadao se????
Dobit cete i smrtovnicu, i smrtni list sve sve sve cu Vam skenirati jedan dan i postaviti...ne zato da bih nesto dokazao nego da Vam pokazem kako okrutni mozete biti...
P.S. izvinjavam se onima koji su vjerovali i koji i dalje vjeruju. Znam da nema potrebe pistai i prvdati se, ali jednostavno ne mogu da vjerujem... Ipak ne mogu biti toliko odvratan, hvala Vam za one teske trenutke u kojima ste ipak sa vjerom bili uz mene.
A onda se 06-06-2003 08:45 pojavljuje sa pricom o anketi.
Mislim da trebas biti zaista poremecen da potrosis 2 godine svog zivota (a i vise,ako uzmemo u obzir IRC) na takvu za*ebanciju,samo da bi citao kako te ljudi oplakuju i zale za tobom.
Iskreno,kad se sve desavalo,djelovalo je realno.
Pogotovo ako se uzme u obzir njen forumski staz i uglavnom veselo i vrckavo pisanje.Nije djelovala kao jedna od "forumskih samoubica".
Nije to bio prvi ni jedini slucaj na tom forumu da neko "umire".
Bio je i neki klinac koji boluje od raka,pa ga svi tjese,a on odjednom prestane pisati.
Nakon nekog vremena pojavi se neko drugi i usput spomene da je taj djecak umro...
Uglavnom,na ovaj Sorajin stos su nasjeli gotovo svi (u prvom trenutku zaista svi).