banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 07:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2005, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Odrzavanje ove zurke je 95% potvrdjeno :D

Dakle petak, 29.04.2005. u hrvatskom kulturnom centru odrzace se Inner Sunrise Psytrance party.
Pocetak je u 22.00h, ulaz 1 KM 8)

Sets: Kos, Tin, Strider, Damzah

Inner Sunrise crew vas poziva na josh jednu intergalakticku voznju :wink:

TRUST IN TRANCE FORCES

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...polako ali sigurno... pohvale za rad!

ELEKTRO!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2005, 01:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2005, 21:13
Samo da dodam,odrzavanje ove zurke je 100 % :evilbat:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 01:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2005, 00:37
I bi zurka..... :lol:

Dobra, dobra:))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
dobra?
buuuhahahahahahahah
tuga jad i cemer

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
dobra?
buuuhahahahahahahah
tuga jad i cemer

Shta ti se ne svidja? Muzika ili nesto drugo...
Ako je muzika tu ti ne mogu pomoci, nemoj dolaziti ako ti se ne svidja.
Ako je sta drugo, reci pa cemo se potruditi da to ispravimo ukoliko mozemo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne svidja mi se rad dj-a
bolje bi ispalo da su pustili cd da se vrti nego da se ovako blamiraju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 17:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

:lol:
Teska situacija u gradu, nedostatak kulturoloshke podrshke mladim entuzijazmima, neshvatanje sushtine zabave, potraga za samim sobom u pogreshnim vodama, sve su to anomalije uzrochnice ovakvih komentara moj ti BSE!! No nije jad i cemer niti tuga u kamenu taj tvoj komentar o pozitivnoj zelji mladih ljudi, zaljubljenika u muziku i njihovom radu, tuga je u tvojoj neimashtini ideje za zabavu i uopshte odsustvu vizije mjesta i nachina tvojeg vlastitog dobro provedenog vremena, svaka kritika bilo pozitivna ili negativna, dobro je doshla ukoliko nije provokacija, shto je sluchaj kod tvoje sugestije, stoga te molim da se na krajnje ozbiljan nachin zapitash GDJE SI PRISPIO, moj ti nepoznati sugradjanine, i ne diraj u Trance niti u njegove pozitivno orijentisane zagovornike jer time vredjash kompletnu grupu ljudi koji vole i koji vjeruju u Trance!
Svojom malenkoscu nastojacu da podrzim rad ovih sjajnih momaka iz Inner Sunrise-a na bilo koji nacin, zasto ne dopustiti i ohrabriti pocetak rada vrijednih, ako nicim, onda cutanjem!
Pozdrav BSE, nadam se da me neces uzeti za zlo, jer znam razloge tvojeg nezadovoljstva, ali avaj, ostaje da s vjerom i nadom nastavimo zivjeti cekajuci neka svjetlija vremena sa vishe zabavnih sadrzaja za mlade ljude! :)
Get Tranced!!!

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 11 Maj 2005, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Nista necu reci dok ne vidim i cujem! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mozda je sve to tacno sto si rekao ali kad smo kod nedostataka onda da navedem glavni nedostatak te iste mladezi koja je pretezno bila na party-u, a to je dozivljaj muzike
stvarno je jadno da bez trave ili nekih sintetickih opijata ne mogu da dozive trance

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
ne svidja mi se rad dj-a
bolje bi ispalo da su pustili cd da se vrti nego da se ovako blamiraju

Jbg, jasno mi je da nije ispalo najbolje, ipak nemamo neko pretjerano iskustvo iza sebe, niti imamo opremu (sve sto za sad imamo je mixeta i kompjuter, a ostalo iznajmljujemo...) ali ovo je tek pocetak, nove zurke ce uslijediti i bice sve bolje i bolje u svakom pogledu. Ipak smo mi oni koji trebaju da donesu Psytrance u ovaj grad i da ga prezentuju ljudima - onako kako treba s jedne strane, a onoliko koliko nam uslovi dopustaju s druge strane.
Od pocetka smo svi bili svjesni da cemo se susresti sa ovakvim komentarima i da ce misljenja biti podjeljena. Prosjecni ljudi vrlo tesko prihvataju nove stvari, a ovdje je novih stvari i previse: kao prvo sama muzika - vrlo ce tesko proci psytrance kao potpuno drugaciji dozivljaj elektronske muzike u gradu u kojem suvereno vladaju house i tech house. Kao drugo-rad sa CD playera - neki ljudi ovdje ne shvataju da se muzika na partyjima moze i smije pustati sa playera, a cinjenica je poznata dobro nama koji pratimo psy scenu da su gramofoni u ovoj muzici odavno prevazidjena stvar - na svim psy zurkama zvuk ima digitalni izvor, bio to CD, softver, sekvencer ili synth, a nikako ili jako rijetko analogni kao sto je vinil. Kao trece, nacin rada ili "miksanje" ako tako hoces... postoje dj-evi u tranceu koji rade "beatmatching" (poklapanje ritmova) a isto tako postoje oni koji ga potpuno izbjegavaju i miksaju trackove na osnovu produkcije i po sistemu "fade out-fade in". Ja licno smatram da je beatmatching u psytranceu skoro potpuno nepotrebna stvar, i ja u svojim setovima radim to samo ponekad. Razlog za ovo je sto trance nije muzika koja je stvorena za miksanje, kao sto su to techno i tech-house, nego je stvorena za slusanje i uzivanje; psytrance trackovi su kompleksne kompozicije, sa svojim uvodom, zapletom, vrhuncem itd i zasluzuju da budu preslusani ako ne u cjelini onda bar sto je vise moguce. Na psy zurke se dakle dolazi kako bi se slusala sama muzika, a ne mix ili rad DJ-a... Uloga coveka koji pusta muziku ovdje je bas to da pusta muziku, muziku koja ce prenijeti vizije i emocije svog kompozitora, i to da je pusta na takav nacin na koji ce upravo to najbolje doci di izrazaja.
Ove zurke su nam takodje vrlo znacajne jer mozemo da prezentujemo na njima i trackove iz vlastite produkcije i da tako vidimo kakva ce biti reakcija publike na nashe radove.
Znam da su sve ovo nove stvari u ovoj sredini i da ce proci dosta vremena i biti ulozeno dosta truda dok one ne budu prihvacene. Ono sto nam je sad najbitnije je sto imamo podrsku i sto ljudi pozitivno reaguju na ovu muziku (pogledaj slike na http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=13471 i http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=12921&start=0).

Citiraj:
stvarno je jadno da bez trave ili nekih sintetickih opijata ne mogu da dozive trance

Stvarno je to jadno... Kao sto rekoh ljudi tesko prihvataju nove stvari a isto tako tesko se odricu vec ustaljenih navika i pravila. A "pravilo" koga ce se takodje tesko odreci je konzumiranje droge na elektronskim zabavama.

Poz
PLUR

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa mozda ce drugi put biti bolje, jedino radom cete i steci iskustvo
sretno!

Vrh

Tema posta: www
PostPoslato: 13 Maj 2005, 15:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Hoce biti promocija "Knjaz Milosa" u tom Ukc-u? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 22:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
mozda je sve to tacno sto si rekao ali kad smo kod nedostataka onda da navedem glavni nedostatak te iste mladezi koja je pretezno bila na party-u, a to je dozivljaj muzike

Tu si pokrenuo posebnu tematsku cijelinu! Ne samo da ne mogu da dozive trance, vec ne mogu da dozive jednu normalnu zabavnu veche o bilo kojoj muzici da se radi! Jedno je sigurno, a to je da ce ljudima mnogo trebati da nauche neka od zlatnih pravila trance-a kao shto je i najblistavije medju njima: MUSIC IS THE DRUG!!! Ali avaj, to ostavljamo na sazrijevanje uz razvoj trance-a u nashem gradu, no smatram da je droga mnogo shiri i kompleksniji problem koji je na trance-zurkama tek kap vode u moru...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]