banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 08:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2016, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
miki_sa je napisao:
citam i ne vjerujem sta citam. Kako ovdje na ovom forumu tako i na nasim "federalnim". 2016. je godina, a svi zivimo u najmanju ruku k'o u nekom proslom vjeku. U istim smo govnima svi i zar je vazno koja je strana? Jebu nas 'vamo, jebu vas tamo, pa zar ima razlike? Samo da mi je dozivjeti da ova ili ona strana kaze dosta je vise. Vas Dodik ima vilu ovdje, vilu ondje. Kuce, auta, stanove isto kao i "nas" izmetbegovic, dok mi zivimo od danas do sutra. Pojedincima ocito smeta sto se Ferhadija "otvorila". I neka je, simbol je to i vaseg grada, a Boga mi i drzave. Ili mozda sam se pogresno izrazio. Ne smeta otvoraranje Ferhadije, mozda smeta u sto se to samo otvaranje pretvorilo!? Neki politicki skup, gdje ce ovaj ili onaj ubrat koji bod.. E to i meni smeta. Na kraju drago mi je sto je proslo bez ikakvih incidenata.
Uzivajmo u ovo malo zivota i nemoj opet da "ginemo" za pogresne ideale.

Ма колико ово теби може да звучи као тешка глупост, ако погледаш случај Државне заједнице Србије и Црне Горе, кад су се разишли, престала ја потреба за међусобно оптуживање и свако се о свом јаду забавио. Исти случај ће се десити и овде. Ако дође до разлаза. Што би било убједљиво најбоље рјешење за све.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 01:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
miki-sa, svako ko pažljivo pročita ovu temu može doći do zaključka da je velikoj većini krivo što je Ferhadija uopšte srušena i da to osuđuju(takvi komentari su se mogli čuti i neposredno nakon rušenja u ono doba ratne euforije). Navodno je dan prije miniranja sve vrijedno bilo izneseno,to ne mogu ni da potvrdim ni demantujem.
Ono što većini smeta jeste to što se na račun toga skupljaju politički poeni i pokušava se iznuditi negativna reakcija sa "naše" strane, što ovog puta srećom nije bio slučaj jer su ljudi shvatili da je bolje da to ignorišu. Ovim sam otkrio toplu vodu :D .
I meni je drago što je obnovljena,još jedna turistička atrakcija u inače ne tako bogatoj ponudi.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 06:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
miki_sa je napisao:
citam i ne vjerujem sta citam. Kako ovdje na ovom forumu tako i na nasim "federalnim". 2016. je godina, a svi zivimo u najmanju ruku k'o u nekom proslom vjeku. U istim smo govnima svi i zar je vazno koja je strana? Jebu nas 'vamo, jebu vas tamo, pa zar ima razlike? Samo da mi je dozivjeti da ova ili ona strana kaze dosta je vise. Vas Dodik ima vilu ovdje, vilu ondje. Kuce, auta, stanove isto kao i "nas" izmetbegovic, dok mi zivimo od danas do sutra. Pojedincima ocito smeta sto se Ferhadija "otvorila". I neka je, simbol je to i vaseg grada, a Boga mi i drzave. Ili mozda sam se pogresno izrazio. Ne smeta otvoraranje Ferhadije, mozda smeta u sto se to samo otvaranje pretvorilo!? Neki politicki skup, gdje ce ovaj ili onaj ubrat koji bod.. E to i meni smeta. Na kraju drago mi je sto je proslo bez ikakvih incidenata.
Uzivajmo u ovo malo zivota i nemoj opet da "ginemo" za pogresne ideale.

Izvrti unazad ovih 20 i kusur stranica i pronadji ko je od nas rekao nesto protiv otvaranjadzamije!!! Ljudi se sprdaju sa tim koliko ste se vi tamo izlozili i prizeljkivali da sranje da se desi, kad ono prc! Mi ispadosmo u pravu a vi glupi! Doslo par hiljada starih ljudi, nigdje najavljenih par desetina hiljada, hajcali ste se za dz inista.
Dzamija ovakva kakva je stoji vec par godina i niko nista lose nije napravio i to vas pojede pa sad upadate i prosipate pricu kako su ljudi ovdje protiv toga.
Opet, vrati se unazad i pronadji ko je sta lose pisao! Nije ti ovo kljiks...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Glede ovoga pricao sam sa kumom koji je u mup-u Republike Srpske! Imali su neke najave da ce biti provokacija sa muslimanske strane sa ciljem izazivanja sranja na ulicama. Medjutim nista ne bi od toga. Kuma iznenadio dolazak muslimana iz Novog Pazara koji su za razliku od domacih prisli patroli kulturno i uljudno upitali da li su umorni od dezure i ponudili flasiranu vodu aqua heba Bujanovac. Po kumovim rijecima iznenadjujuce prijatno druzenje sa pazarcima.
Domaci muslimani (ne svi) su prizeljkivali ono sto se nije desilo a to je da Srbi mlate Srbe zbog dzamije. I hvala Srbima na dostojanstvenom ignorisanju iste priredbe jer ono sto je poturcen Srbin Sokolovic izgradio a neki Bosko Buha ili Sirogojno minirali i digli u vazduh, opet se nadjose neki Srbi iz Republike Srpske koji donirase lovu za izgradnju iste na celu sa Miletom.

Nektar 11 - nece biti nece///

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 15:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2014, 08:32
laoce je napisao:
miki-sa, svako ko pažljivo pročita ovu temu može doći do zaključka da je velikoj većini krivo što je Ferhadija uopšte srušena i da to osuđuju

Naravno. A sve to funkcioniše po sistemu: "šta budala napravi, deset normalnih ispravlja". Još postoji neukus da se neka loša izjava nedovoljno osuđuje ... i po meni je to glavni posao nas koji smo velika većina. ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 15:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2014, 08:32
sinip je napisao:
_зока je napisao:
дринин вук je napisao:
Српска одлучује о својој судбини

Zašto RS ne može ukinuti samoinicijativno plaćanje pretplate BHT1? Zašto ne može voditi spoljnu politiku?

Како не може? Може на исти начин како је одлучено о неспоровођењу одлуке Уставног суда БиХ у вези Дана РС. Само је питање воље. Исто и за ПДВ. Само неко каже - нема даље. И БиХ нема начина да спроведе своју одлуку или спријечи спровођење одлуке РС. Други пар опанака је шта иде послије тога. А спољна политика се води итекако, не преко званичних амбасада наравно. :)

Jeste, to je drugi par opanaka ... a to je sukob, ili ti vrata pakla.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Šta , hoćete ratovat vi iz federacije što mi hoćemo slaviti dan republike devetog??? Samo izvolite. Ne zna se čiji odziv u rezervu bi bio manji, naš il vaš...
:-)
;-)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

Sva vremena su u UTC [ DST ]