majlili je napisao:
zasto se ljutis, niko ti nije nista lose rekao ni mislio, samo da je taj lijek istog sastava kao i ostali lijekovi protiv bolova... nije nista specijalno, niti ima u sebi neki revolucionarni sastojak..
Ljutim se jer ste mi upravo napisale kako sam si umislila da su mi ove tablete pomogle i da je za to (JOS) zasluzan i marketing.
Ne mozes mi to reci, jer ja znam kakva sam osoba i da sebi ne umisljam stvari; Voljela bih da mogu umisliti da me nesto boli ili ne boli, jer bi mi onda bilo lakse. Bas zbog toga sam postavila ovu temu jer sam i sama 5 godina trazila po netu i forumima sta ljudi preporucuju i te sam tablete kupovala. Nisam ni slutila da cete i ovdje poceti iznositi svoje cinjenice jer, vjeruj mi, ova tema stvarno nije mjesto za to.
Ako bolje pogledas ja ni u jednom trenutku nisam rekla da one sadrze neki revolucionarni sastojak vec DA SU MENI POMOGLE da me MANJE boli. Opet ti kazem, ne znam sta je u njima, boli me briga sta je u njima dok god ne idem pod 2 inekcije.
Razmisljala sam o operaciji, cak i da povadim ove jajnike i kako sam znala da nisam jedina, to naglasavam, ja postavim ovu temu.
Zasto uvijek, ali bas uvijek morate da u svakoj temi iznosite svoje umjece i svoju strucnost.
Kontala sam da djevojke razmjene iskustva kako bi druge skontale da nisu jedine i da nije samo njima tesko. Eto, ja mrzim tablete ali pijem za glavu i stomak i bas mi kafetin pomaze. Mozda ima neka odredjena doza nekog sra*a koje kod mene uspjeva pa se, rekoh, mozda pronadje jos neka jedinka. Koliko ja znam, a nisam strucna, ne pomaze isti lijek svakoj osobi jednako.
Citiraj:
To ti je nemoguće na ovom forumu. Sve sami analitičari.
Trebala sam do predvidjeti za ovoliko godina.
poz i srecni vam bili oni dani u mjesecu