banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2010, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Citiraj:
Ja sam htjela pomoci drugim djevojkama i zenama. Nisam ovo postovala da mi neko skenira psihu.

To ti je nemoguće na ovom forumu. Sve sami analitičari.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
majlili je napisao:
zasto se ljutis, niko ti nije nista lose rekao ni mislio, samo da je taj lijek istog sastava kao i ostali lijekovi protiv bolova... nije nista specijalno, niti ima u sebi neki revolucionarni sastojak..

Ljutim se jer ste mi upravo napisale kako sam si umislila da su mi ove tablete pomogle i da je za to (JOS) zasluzan i marketing.
Ne mozes mi to reci, jer ja znam kakva sam osoba i da sebi ne umisljam stvari; Voljela bih da mogu umisliti da me nesto boli ili ne boli, jer bi mi onda bilo lakse. Bas zbog toga sam postavila ovu temu jer sam i sama 5 godina trazila po netu i forumima sta ljudi preporucuju i te sam tablete kupovala. Nisam ni slutila da cete i ovdje poceti iznositi svoje cinjenice jer, vjeruj mi, ova tema stvarno nije mjesto za to.
Ako bolje pogledas ja ni u jednom trenutku nisam rekla da one sadrze neki revolucionarni sastojak vec DA SU MENI POMOGLE da me MANJE boli. Opet ti kazem, ne znam sta je u njima, boli me briga sta je u njima dok god ne idem pod 2 inekcije.
Razmisljala sam o operaciji, cak i da povadim ove jajnike i kako sam znala da nisam jedina, to naglasavam, ja postavim ovu temu.
Zasto uvijek, ali bas uvijek morate da u svakoj temi iznosite svoje umjece i svoju strucnost.
Kontala sam da djevojke razmjene iskustva kako bi druge skontale da nisu jedine i da nije samo njima tesko. Eto, ja mrzim tablete ali pijem za glavu i stomak i bas mi kafetin pomaze. Mozda ima neka odredjena doza nekog sra*a koje kod mene uspjeva pa se, rekoh, mozda pronadje jos neka jedinka. Koliko ja znam, a nisam strucna, ne pomaze isti lijek svakoj osobi jednako.

Citiraj:
To ti je nemoguće na ovom forumu. Sve sami analitičari.

Trebala sam do predvidjeti za ovoliko godina. :cry:

poz i srecni vam bili oni dani u mjesecu

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Čemu drama, PMS?
Ajd da napravimo eksperiment, uzmi bilo koje druge tablete ibuprofena, istu dozu i u isto vrijeme, pa da uporedimo efekat.
Ne kontam kako nisi ranije potražila neki drugi analgetik, pomenula si samo da ti Rapten-K nije pomogao ..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 21:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2008, 11:45
Slazem se sa blind_guardian i zahvalna sam joj sto je ovdje nesto napisala, jer iskreno, da nisam ovo procitala, sigurno ne bih probala tablete. nebitno koji je sastav, sve su te tablete slicne, ali mi razlicito reagujemo na njih. prosli mjesec sam ih probala prvi put, bas zato sto sam procitala na forumu, kao sto rekoh, i mnogo su mi ublazile bolove, a sta ce biti ovaj put-tek cemo vidjeti. do sad sam probala sve, ali bas sve tablete protiv bolova koje se mogu naci u nasim apotekama, i jedino sto donekle pomaze su antireumatici-naklofen, brufen, nimulid i sl...a sad evo i kafetin menstrual. rapten k-nista kao i obicni kafetin, panadol-beskorisni nazalost. ako nista drugo, vec mi se organizam navikao na iste tablete, pa je promjena (ako djeluju) dobro dosla.
sve najbolje, cangrizave moje drugarice sa pms-om... javite ako otkrijete nesto novo, a da se prije toga ne pokoljete medjusobno. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 07:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Evo malo o dismenoreji (bolnim menstruacijama), ginekolog odgovara:

http://www.drjoksimovic.com/?p=36

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Probala sam i ove:
Slika

Mislim da ih je moja prijateljica u Švedskoj kupila, ne znam da li kod nas imaju. Meni su i one dobre, možda bolje od Raptena.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 21:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Mar 2010, 18:04
I ja koristim Rapten K, na pocetku mi je bas bas pomagao,ali sad znam ponekad da popijem i dvije od jednom da bih dosla sebi, da bih ublazila bolove!!! :(

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
MonaLisa je napisao:
Probala sam i ove:
Slika

Mislim da ih je moja prijateljica u Švedskoj kupila, ne znam da li kod nas imaju. Meni su i one dobre, možda bolje od Raptena.

Koliko vidim ovo je ibuprofen (hemijski sastav) a ime je drugačije jer svaka fabrika lijekova ima pravo da da drugo ime proizvodu koji proizvodi.
Ibruprofen, Brufen i ovaj Ipren su jedno te isto.

Svako drugačije reaguje na neke lijekove, npr. meni za bilo kakav bol ne pomaže kafetin ni brufen koliko mi pomaže analgin.

Evo nađoh na netu još proizvođača lijekova na bazi ibuprofena, pogledaj spojler:

Spoiler:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Sve je ibuprofen.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 13:11 
pa isto, naravno .. al nekim ljudima je tesko objasniti...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Teško objasniti da je nebitno ko je proizveo tablete? :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 19:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2010, 18:55
Meni je pomogla akupunktura.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 19:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2010, 19:21
Meni su pomogle pilule za kontracepciju. Jedan ginekolog mi ih je preporucio i NEMA vise bolova... Uopste :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]