banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 963, 964, 965, 966, 967
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2025, 22:40 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
zerocool je napisao:
Moram se sloziti. :D Novog Supermena nisam jos pogledao, ali ova eva su mi poprilicno losi.

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2025, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Ja sam odustao od moderne kinematografije... U zadnje vrijeme uglavnom gledam stare filmove, koje nisam gledao ili sam ih gledao kao klinac...jednostavno to mi je veći gušt... Ne kažem da nema i danas dobrih filmova, ali to u ovoj hiperprodukciji je teško naći...
Sinoć odgledao:
The Flight of the Phoenix

Navukao sam i klince, za vikend gledali Conan the Barbarian i Willow

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2025, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
spavac je napisao:
citam tebe i aikusa, pa se pitam sta sam ja to gledo...

meni je captain america, thunderbolts i superman zesca trka za malinu.. :(

Osim što su sličnog žanra nikako se ne mogu porediti, pogotovo Captain America i Superman, nebo i zemlja.
Ne znam šta očekujete od ovakvih filmova, ali baš me zanima šta je u Superman-u bilo toliko loše da se stavi u isti koš sa ovim smećem?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2025, 12:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vjerovatno su, kao i ja, očekivali da Supermen ne bude preslikan GoG nego približniji Snajderovom Supermenu. Da ne bude zabave, Supermen nije loš, zabavan je, pogotovo ljubiteljima stripa i likovima koji su pratili serije erouversa ali meni koji sam odrastao na Rivsovom Supermenu i kasnije ljubitelju Kevila ovaj film je samo zabavan.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2025, 19:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Bahamut je napisao:
spavac je napisao:
citam tebe i aikusa, pa se pitam sta sam ja to gledo...

meni je captain america, thunderbolts i superman zesca trka za malinu.. :(

Osim što su sličnog žanra nikako se ne mogu porediti, pogotovo Captain America i Superman, nebo i zemlja.
Ne znam šta očekujete od ovakvih filmova, ali baš me zanima šta je u Superman-u bilo toliko loše da se stavi u isti koš sa ovim smećem?

jednostavno mi nije lego..komplet struktura filma, i supermenov lik..ne znas jel heroj il zbunjeni djecak koji poslije batina opet ide po druge batine..prenabaceni ostali/sporedni likovi..kontam ti si stripas i dopada ti se..i ti sporedni likovi ko uvod u tamo neke sljedece epizode o supermanu..ja vidim veliku zelju james gun da napravi nesto vau, al meni je to svasta nesto natrpano ko bosanski lonac..boravia, ne zna se jel rusija il srbija..mislim ne mozes to da radis..kontam da predstavlja tamo neku istocnu evropsku zemlju, al daj odluci se...doduse vec po internetu se politicki raspucavaju da predstavlja izrael koji napada gazu, sa obzirom da u filmu jarhanpur uglavnom naseljen muslimanima.. :iconbiggrin: al ono ne moze ni predstavljati rusiju, jer boravia je saveznik amerike...e sad mozda je supermen posto WOKE lik pa mu je muka drustvene diskriminacija/nejednakosti..

onog tvora le pepe su zabranili jer napastuje zenski rod, i kad one kazu ne on i dalje napada sa udvaranjem..sto danas vise nije politicki korektno..mozda malo i supermena oladiti dok ne izvadi green card il usa pasos i postane legalan stanovnik, i putuje sa udarenim pecatima..ilegalna migracija u americi je vruc kesten..a film to podrzava.. :iconbiggrin:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 963, 964, 965, 966, 967

Sva vremena su u UTC [ DST ]