banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 10:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Elektra
PostPoslato: 07 Apr 2005, 18:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Slika
“Alias”, Jennifer Garner, vraća se kao ELEKTRA, smtronosni spoj ljupkosti i moći sa mističnom veštinom znanom kao kimagure: ograničena sposobnost da se vidi buidućnost. Ona nosi bolno breme i živi samo za svoj sledeći zadatak.

Elektrin poslednji posao tera je da donese odluku koja može promeniti ceo njen život, ili je uništiti.

Kao posledica mučne prošlosti i sopstvene misteriozne smrti, Elektra (Jennifer Garner) je uskrsnula. Mada ju je sensei (učitelj) odlično trenirao u disciplini nindjucu, nije mogla da uguši bes posle brutalnog ubistva svojih roditelja. Elektri je bilo neophodno da se osveti kako bi pronašla svoj egzil. Postala je plaćeni ubica – najbolja u svom poslu. Ali za ženu kao što je Elektra, ubijanje nije način života.

Da bi spasila sebe, Elektri je bilo potrebno nešto više od razloga za ubijanje. Njoj su potrebni razlozi da živi. To je pronašla u svojoj poslednjoj meti – Abby, 13-ogodišnjoj devojčici u kojoj je pronašla sebe, kao i Abbynom ocu, Marku (Goran Višnjić). U svojoj očajničkoj borbi da ih spase, Elektra je tražila nešto što nije ni znala da traži: iskupljenje.

Tokom tog puta Elektra se suočavala sa armijom neprijatelja i napadača natprirodnih moći, sa plaćenim ubicama koji nose obeležja svog života da bi se zaštitili od demona koji je poznat kao Typhoid Mary. Njeni aduti su verni sai, složeni luk i iznad svega mistične moći poznate kao kimagure.

O REDITELJU

Reditelj je Rob Bowman (‘The x-files movie’, ‘Reign of fire’) i na njega su dosta uticali filmovi koji nose azijske elemente: ‘Pritajeni tigar skriveni zmaj’, ‘Hidden dragon’, ‘Kill Bill’ i ‘Heroj’. ‘Elektra’ je akcioni film borilačkih veština. Sa neverovatnim scenama borilačkih veština i jednom od najboljih i najpopularnijih glumica koja igra prelepog, ali opasnog plaćenog ubicu – mistična, epska avantura ‘Elektra’ obećava uspeh.

O GLUMCIMA

Goran Višnjić je skrenio pažnju Hollzwooda na sebe kada je igrao u filmu “Welcome to Sarajevo” režisera Michael Winterbottoma, a zatim je zaigrao kao Dr Luka Kovac u seriji “ER”. Igrao je u psihološkom trileru “Close Your Eyes”, svoj glas je pozajmio Sotu u animiranom hitu “Ice Age”. Ostali njegovi filmovi: “Committed” sa Heather Graham, “Practical Magic” sa Nicole Kidman i Sandrom Bullock, “Peacemaker” sa George Clooneyijem.

Film "Elektra" svoju premijeru je imao 14. januara u Americi, a u Evropu stiže u martu i aprilu.

Sinoc odgledah film taj na DVD-u (super snimak, ne onaj fol :) ).
Film mi je odlican! Efekti su ok, zvucna podloga takodje, kao i sam film.
J. Garner je kao i obicno odlicno odglumila zadani lik, iako bih rekao malo da scene placa i njeznosti bas i ne uklapaju u onakav lik. :)
Sve u svemu, normalo da se meni dopada svaki film od J.G. pa tako i ovaj posebno!
Pogledajte ako niste!

Moja ocjena (a sad koliko mogu biti objektivan... :) ):
10/10 :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2005, 13:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kad je film izasao okarakterisan je kao glup i dosadan pa samim tim ne znam odakle ti 10/10 ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2005, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Lozi se na Jennifer Garner ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2005, 11:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
kad je film izasao okarakterisan je kao glup i dosadan pa samim tim ne znam odakle ti 10/10 ?

Kao sto rekoh gore "a sad koliko mogu biti objektivan... :) "... :D
Pa meni su svi filmovi u kojima ona glumi dobri... :)
Sta rece V@nja... 8) :)

PS: A u ostalom, k'o da sve sto oni okarakterisu i kako oni kazu mora biti tacno... Lazovi! :o :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 16:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2004, 19:51
Film je totalno bezveze, bljak :pukeright: i fuj :pukeleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 19:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Ovaj film je veliko GOVNO (pardon svima :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

E sad bih se ja sada trebao 'svadjati', tipa "Super je film!"-"E bas je glup!"-"Ma super je..." ali necu! :D

Ok...
Ako vam se ne svidja, nista onda.
A ja se taman ponadao da vam se svidio film, pa rek'o: "Opleti!"! :)

Ali eto, nista... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Budimo realni, film nije TOLIKO glup a to TOLIKO glup znaci da je bolji samo od Daredevila koji je uzasno glup.Nek se Jennifer drzi Aliasa mada se i tamo vidi da nije neka glumica al je izgled definitivno izvlaci.
Nije mi samo jasno sto su radili i ovaj film kad je vec Daredevil bio popljuvan od strane fanova stripa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2005, 15:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Budimo realni, film nije TOLIKO glup a to TOLIKO glup znaci da je bolji samo od Daredevila koji je uzasno glup.Nek se Jennifer drzi Aliasa mada se i tamo vidi da nije neka glumica al je izgled definitivno izvlaci.
Nije mi samo jasno sto su radili i ovaj film kad je vec Daredevil bio popljuvan od strane fanova stripa.

Ja nisam citao strip, ali mi takodje Daredevil nije bio nesto...
Elektru nisam citao, ali mi je OK! :wink:

Kao sto vec rekoh, o ukusima se ne raspravlja... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2005, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma sve to stoji al gledao sam par filmova sa Jennifer ukljucujuci i seriju Alias i cinjenica je da ona jednostavno ne zna da glumi, ili su joj uloge toliko debilne i nekarakterne da to nema nigdje.Isto to mozes rec za gomilu glumica koje su se proslavile iskljucivo izgledom: Jennifer Lopez, Pamela Anderson, Jessica Alba (njoj cemo oprostit sto ne zna da glumi jer je stvarno, al stvarno puno dobra), Rebeca Romijn-Stamos, Elizabeth Berkley...da ih ne nabrajam dalje, ne mogu se sad svih sjetit.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2005, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne zna da glumi niti je izgledom nesto (pogotovo oni konjski zubi...brrr!)
jedino sto joj u aliasu dobro stoji su transformacije

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2005, 10:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
BSE je napisao:
ne zna da glumi niti je izgledom nesto (pogotovo oni konjski zubi...brrr!)
jedino sto joj u aliasu dobro stoji su transformacije

A ima i dobru guzu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Imam taj film u kuci vec dva meseca a nikako da ga pogledam :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]