Sinny je napisao:
Supporter je napisao:
Bilo bi super da postoji neko na forumu ko je bio na tom koncertu u dvorani Mejdan 1990. godine pa da nam prenese utiske, tad je to za prostore ex yu bio zaista specifichan performans (kao shto je i sada) i ostaje u sjecanju jer oni tome pristupaju jako ozbiljno.
Ил сам ја тотални излапио ил ти грешиш, концерт је био у Music Hall-у у Мејдану. Сјећам се да смо читав концерт престајали крај улаза, пијуцкајући пиво јер је улаз био прескуп.
Znas kako, ja sam napisao da je bilo u dvorani Mejdan samo jer sam taj podatak prochitao na njihovom sajtu.
http://www.laibach.nsk.si/l9.htm1990 * INDUSTRIAL CITIES TOUR * 06.10. - Maribor, Rotovz (YU) * 07.10. - Prevalje, Kulturni dom (YU) * 11.10. - Murska Sobota, Sportna dvorana (YU) * 13.10. - Ilirska Bistrica, Kulturni dom (YU) *
18.10. - Banja Luka, Dvorana Mejdan (YU) *Eto ti si prvi lik koji se javio koji je zaista bio prisutan tu, dakle ipak je bio Music Hall u prici (sto je i realnije jer je tad koliko znam bilo bas svega u Hallu). Mozes li nam prenjeti ako se sjecas utiske ljudi koji su usli na koncert i eto kad si spomenuo da je bio preskup ulaz, sjecas li se mozda koliko je uopste bio?
U petak bilo zaista sjajno, Revisited u punom smislu te rijeci. Na zalost festivalski nastup je ucinio svoje pa je nastup sto ljudi kazu mozda bio malo prekratak, ali u svakom slucaju odlicno, tako da nikako ne bih zalio i da sam platio ulaz.
Naravno, stoji ogromna nepravda prema ljudima koji su platili, stvarno majmunluk, ali bojim se da ce to proci kao da se nije ni desilo. Sto se tice posjete, licno ocekivano, realno prevelik je ono prostor za Laibach u ovom gradu.
Steta za masu koja je propustila Vatru, zbog klavijatura