banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 05:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2008, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:06
Dobro ljudi kakva je bila pjesma onih Lordsa prije 3 god. Ima li su one blesave maske. Ko je mogao vjerovati da ce bas oni pobjediti.

Samo jos nikako nisam skontao kako je RS prosle godine suspjela pobjediti na Eurosongu. Ajde da je pjevala na engleskom,ali ljudi nisu razumjeli tekst pjesme pa su glasali za nju.

Molitva nikad nije bio neki hit kod nas ni ti je Marija stekla neku veliku slavu i polularnost kod nas s tom pjesmom.

Dok je Lane moje i dan danas hit a bice uvijek.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
medi je napisao:
fantomacan je napisao:
Ajmo sad brzo neki protest da pošaljete jedinog čovjeka koji u ovoj nametnutoj tvorevini Bih zna bilo šta da radi. Pretpostavljam da bi većina bila srećna kad bi ih Dodik predstavljao na Evroviziji, ne zna ni to niko u Bih nego samo on. Univerzalni znalac i autoritet, nešto poput boga.
Možda da probate u Strazburu da tužite BHT jer nanose štetu ugledu RS? :lol: :lol: :lol: Ili barem da usvoji neku rezoluciju skupština RS da se zna da se oni ograđuju od tih nametnutih i nedemokratski izabranih predstavnika za Eurosong koji još i čudno izgledaju. Zar takve da neko primi u neki kabinet na tom svetom tlu RS?

О чему ти?! :-?

Jebote...pa lik ima vlazne snove sa Miletom... :lol: :lol: :lol: ...nema teme i podforuma gdje ga nije spomenuo. :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 19:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Feb 2008, 21:08
Svaka cast hertzeg upravo si objasnio onako kako jeste neznam kome je jos eurovizuja toliko vazna i zasto?umjesto Eurovizija treba da se zove Freak show hahahahaha!!!!! :joker:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 00:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Nitro je napisao:
Sa druge strane Marija šerifović, Joksimović i Hari, su pokazali da dobar vokal i kvalitetna pjesma, ipak još uvijek predstavljaju kvalitet, kojim se, i bez scenskog nastupa, može osigurati repsektabilno mjesto. I ko priča o tome da je dotični iz Federacije? Da mi je rođeni brat, rekao bih da su nastup i pjesma, jednom rječju - idiotski.

Bas tako, ovo troje su dokaz da, iako se Evrovizija srozala, kvalitet ipak prolazi.
To sto ostali prave sprdnju ne znaci da moramo i mi. Meni je upravo i najtragicnija cinjenica kako smo u stanju od razvijenijih vrlo lako prihvatiti i najgore budalastine, a sa druge strane, one bitne i kvalitetne stvari smo u stanju ignorisati decenijama.

A ovima koji ovo povezuju sa politikom, mogu samo preporuciti neku psihijatrijsku seansu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Meni su i pjesma i nastup fantastični!!! A pretpostavila sam da će reakcije biti ovakve kakve jesu, mada sam se nadala da neće. Seljacima bodu oči njegove vještačke trepavice... Laka, samo naprijed!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 13:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
-umbrella- je napisao:
Dobro ljudi kakva je bila pjesma onih Lordsa prije 3 god. Ima li su one blesave maske. Ko je mogao vjerovati da ce bas oni pobjediti.

Samo jos nikako nisam skontao kako je RS prosle godine suspjela pobjediti na Eurosongu. Ajde da je pjevala na engleskom,ali ljudi nisu razumjeli tekst pjesme pa su glasali za nju.

Molitva nikad nije bio neki hit kod nas ni ti je Marija stekla neku veliku slavu i polularnost kod nas s tom pjesmom.

Dok je Lane moje i dan danas hit a bice uvijek.

pa ne bih se bas slozio da Molitva nije bila hit...pjesma je i danas trazena po tim sms emisijama po radio stanicama u RS, dok je tacno da je Lane neprevazidjeno...Na toj Evroviziji je uvijek sve moguce...pa ko zna mozda i ove godine se nekome lice ozari iz nasih bivsih jugoslovenskih republika... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 14:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
Na moju omiljenu fooooruuu...
Zajebem faunu i floruuuu...
:cat:

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja bih samo da pitam ljude koji rekoše kako je ovo dobra pjesmica, da li se zezaju ili stvarno tako misle?
A pošto imam običaj da stvari gledam iz više uglova, kopka me misao da ovaj predstavnik BiH nije neki kontraš, koji bi putem širokog auditorijuma da dokaže besmislenost današnje estradne scene, odnosno da i ordinarna glupost poput ove, može da se podvede pod kategoriju ozbiljne pjesme. U tom slučaju bi bolje prošao da je jednostavno uzeo mikrofon, zapjevao neku besmislicu tipa, "plitak potok, široka je rijeka, voljeću te odsad i dovijeka", sa ukradenom melodijom iz grčke ili turske muzike, i potom postao nova zvijezda na estradnom nebu BiH, vjerovatno i Srbije, a neformalno i Hrvatske.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 14:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
Meni se zaista dopada pjesma. I tacka. :confused4:

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Nitro..opusti se...to je samo pjesma. :wink:

i nemoj da budeš takav..

"..bez ljubaviiii, ljubaaviiii, bez ljuubaaaviiiiii" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 17:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Nitro je napisao:
Ja bih samo da pitam ljude koji rekoše kako je ovo dobra pjesmica, da li se zezaju ili stvarno tako misle?
A pošto imam običaj da stvari gledam iz više uglova, kopka me misao da ovaj predstavnik BiH nije neki kontraš, koji bi putem širokog auditorijuma da dokaže besmislenost današnje estradne scene, odnosno da i ordinarna glupost poput ove, može da se podvede pod kategoriju ozbiljne pjesme. U tom slučaju bi bolje prošao da je jednostavno uzeo mikrofon, zapjevao neku besmislicu tipa, "plitak potok, široka je rijeka, voljeću te odsad i dovijeka", sa ukradenom melodijom iz grčke ili turske muzike, i potom postao nova zvijezda na estradnom nebu BiH, vjerovatno i Srbije, a neformalno i Hrvatske.

A da li ti je neko rekao da ne znaš mnogo o muzici?
Prvo što treba napraviti razliku je da je sam Laka napisao i muziku i tekst pjesme, što do sada većinom nije bio slučaj. Znači čovjek je i autor, a to je odmah stepenica više. Tebi se može ne dopadati pjesma, ali nije ni loša ni besmislena. Ima taj jedan šaljivi dio na početku ali to je njegov stil. I ja mislim da neće dobro proći jer zaista tako nešto nije za takvo takmičenje. Ali ipak podržavam izbor tih ljudi koji su birali Laku jer je ovako nešto kvalitetnije i mnogo vrijednije od bilo kakvih estradnih ljigavaca kao što su Hari, Željko, Marija, Maja i ostali koje nam palanački mediji pokušavaju prodati kao neke zvijezde.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
fantomacan je napisao:

Нек си му ти рек'о :D

Citiraj:
Prvo što treba napraviti razliku je da je sam Laka napisao i muziku i tekst pjesme,
što do sada većinom nije bio slučaj. Znači čovjek je i autor, a to je odmah stepenica više.

Управо тако.
Одсад па надаље и убудуће шаљемо само кантауторе. Slika

Лака је још млад, али за коју годину биће нови Кемал Монтено. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
fantomacan je napisao:
...Ali ipak podržavam izbor tih ljudi koji su birali Laku jer je ovako nešto kvalitetnije i mnogo vrijednije od bilo kakvih estradnih ljigavaca kao što su Hari, Željko, Marija, Maja i ostali koje nam palanački mediji pokušavaju prodati kao neke zvijezde...

Ma to je Mile Dodik sve naredio da se oni salju.On ne voli Laku pa ce oaj lose proci.Dole Mile i SNSD!!! :director:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Незванично сазнајемо да је лично премијер Додик данима лобирао против нашег Лаке,
те да су чланови СНСД нашем Лаки ноћима упућивали анонимне телефонске позиве
не би ли га довели у стање потпуне физичке и психичке исцрпљености (што се и да видјети на снимку http://www.youtube.com/watch?v=pWBvj7I673A&feature=related)
али у последњем тренутку Савез Независних Невладихих Организација (у даљем тексту СННО) је послао жалбу
Високом пРедставнику који је крајњим напорима и уз свесрдну подршку Уједињених Нација и ЕУ,
и свих слободољубивих демократских режима, успио да ипак прогура нашег Лаку.

Ово је јасна порука од Међународне заједнице Премијеру Додику да престане да излази из својих надлежности
и већ једном да престане да се бави музиком (што укључује и пјевање по зборовима).

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:17 
Veteran
Veteran

Damaskin je napisao:

Citiraj:
Prvo što treba napraviti razliku je da je sam Laka napisao i muziku i tekst pjesme,
što do sada većinom nije bio slučaj. Znači čovjek je i autor, a to je odmah stepenica više.

Управо тако.
Одсад па надаље и убудуће шаљемо само кантауторе. Slika

Лака је још млад, али за коју годину биће нови Кемал Монтено. 8)

Laka neće nikada biti Kemal Monteno, zato i jeste vrijedan.

Flavoure-Flave je napisao:
fantomacan je napisao:
...Ali ipak podržavam izbor tih ljudi koji su birali Laku jer je ovako nešto kvalitetnije i mnogo vrijednije od bilo kakvih estradnih ljigavaca kao što su Hari, Željko, Marija, Maja i ostali koje nam palanački mediji pokušavaju prodati kao neke zvijezde...

Ma to je Mile Dodik sve naredio da se oni salju.On ne voli Laku pa ce oaj lose proci.Dole Mile i SNSD!!! :director:

Nije on naredio, ali ova tema i uopšte nezadovoljstvo izborom je počelo od štovalaca lika i djela dotičnog. Temu je pokrenuo vjerni obožavatelj, većinom su frustrirani takođe štovatelji, dobar dio tih komentara je baziran na novoj modi u "boljem dijelu Bih" a to je upravo mržnja Bih. Interesantno kako bolji dio Bih mrzi sam sebe. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
fantomacan je napisao:

Ma to je Mile Dodik sve naredio da se oni salju.On ne voli Laku pa ce ovaj lose proci.

Ma nemoj mu otkrivati taktiku do kraja!
Vidis da nas je vec provalio da ovo sad mi pljujemo iskljucivo po Miletovoj direktivi, tog vrsnog umjetnika, velikog stihoklepca i jos veceg kompozitora - Laku Velicanstvenog. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Nije.

Citiraj:
Prvo što treba napraviti razliku je da je sam Laka napisao i muziku i tekst pjesme, što do sada većinom nije bio slučaj. Znači čovjek je i autor, a to je odmah stepenica više. Tebi se može ne dopadati pjesma, ali nije ni loša ni besmislena. Ima taj jedan šaljivi dio na početku ali to je njegov stil.

Autor je znači svako ko naklepa 4 takta i napiše tekst koji podsjeća na poskočicu ili dječiju razbrajalicu, i to ga stavlja stepenicu više od ljudi koji "nisu autori", mada imaju upečatljive vokalne mogućnosti.
Uz dužno poštovanje svačijeg mišljenja, mene baš zanima ta esencijalna dubina i smisao stihova "Ne silazi sa čardaka rek'o mi je pjevač Laka". Doduše, ako sto uzmemo kao početni "šaljivi" dio, onda ostatak pjesme kojim dominiraju stihovi "pokušaću da te poljubim, a ti se pravi luda", zaista dobijaju druge obrise i na vidjelo izbija originalnost koju do sada, moram priznati, nisam primjećivao.

Citiraj:
Nije on naredio, ali ova tema i uopšte nezadovoljstvo izborom je počelo od štovalaca lika i djela dotičnog. Temu je pokrenuo vjerni obožavatelj, većinom su frustrirani takođe štovatelji, dobar dio tih komentara je baziran na novoj modi u "boljem dijelu Bih" a to je upravo mržnja Bih. Interesantno kako bolji dio Bih mrzi sam sebe.

Ti si bolesno opsjednut tim Dodikom prijatelju. Nema apsolutno nikakve veze ko je poštovalac ili neprijatelj dotičnog, kao što je i njegovo pominjanje na ovoj temi, inače isforsirano upravo sa tvoje strane, bilo nepotrebno i suvišno.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
medi je napisao:

Jel ovaj inspiraciju našao u " Teletabisima".. heh

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
fantomacan je napisao:
Prvo što treba napraviti razliku je da je sam Laka napisao i muziku i tekst pjesme, što do sada većinom nije bio slučaj. Znači čovjek je i autor, a to je odmah stepenica više. Tebi se može ne dopadati pjesma, ali nije ni loša ni besmislena. Ima taj jedan šaljivi dio na početku ali to je njegov stil.

Autor je znači svako ko naklepa 4 takta i napiše tekst koji podsjeća na poskočicu ili dječiju razbrajalicu, i to ga stavlja stepenicu više od ljudi koji "nisu autori", mada imaju upečatljive vokalne mogućnosti.

E upravo ovo sam i ja htio da ga priupitam, ali onda sam procitao njegovu sledecu recenicu:
Citiraj:
I ja mislim da neće dobro proći jer zaista tako nešto nije za takvo takmičenje.

:confused2:
Tu shvatih da lik veze s mozgom nema. Znaci on je SVJESTAN da "tako nesto" nije za ovo takmicenje!!!
Pa koja dubioza moras biti pa da kandidujes (ili u ovom slucaju - podrzavas) nekoga, za koga si svjestan da nece dobro proci??? :roll:
Cist inat i zatucanost....zato nam i jeste ovako kako jeste...

Poslednji put menjao skuba dana 06 Mar 2008, 18:44, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:41 
Veteran
Veteran

Nitro je napisao:

Uz dužno poštovanje svačijeg mišljenja, mene baš zanima ta esencijalna dubina i smisao stihova "Ne silazi sa čardaka rek'o mi je pjevač Laka". Doduše, ako sto uzmemo kao početni "šaljivi" dio, onda ostatak pjesme kojim dominiraju stihovi "pokušaću da te poljubim, a ti se pravi luda", zaista dobijaju druge obrise i na vidjelo izbija originalnost koju do sada, moram priznati, nisam primjećivao.

Naravno da je svako ko napiše muziku i tekst vlastite pjesme autor. I naravno da ga stavlja na stepenicu više. Ko to ima impresivne mogućnosti? Hari? :lol: :lol: Marija? :lol: :lol: :lol: Maja Tatić? :lol: :lol: Taj prvi dio teksta je šaljiv, a ostatak je sasvim korektan i pjesma je jako lijepa. Što to baš ne dopire do tebe je druga stvar. U svakom slučaju u odnosu na "Golube, moj golube nosi joj suze mjesto pjesme..." ili "Rijekom bez imena kao val neka krene moja bol, Da te nađe, ružo svih vjetrova Samo ja staze preko vode znam" Lakin tekst je poezija. Da ne govorim o "Jastuku za dvoje". :lol: :lol:

Nitro je napisao:
Ti si bolesno opsjednut tim Dodikom prijatelju. Nema apsolutno nikakve veze ko je poštovalac ili neprijatelj dotičnog, kao što je i njegovo pominjanje na ovoj temi, inače isforsirano upravo sa tvoje strane, bilo nepotrebno i suvišno.

To je suština svega, nije se na tebe odnosilo ali na neke jeste. Mrzi se sve što je iz drugog entiteta i iz drugog naroda, tako je i ova priča uveličana baš zbog tih razloga. Interesantno je da baš odani SNSDovci pokreću takve teme i svi redom se zgražavaju pjesmom i predstavnikom. Tebi se može činiti da je pominjanje nepotrebno, ja mislim da nije. Uopšte sva ta mržnja prema svemu iz drugog entiteta i prema Bih je počela od njega i njegove stranke. I sasvim sam siguran da je dobar dio komentatora ove teme tim motivisan i vođen.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]