filozof sa vrbasa je napisao:
IloveBL , dok je zastva Pederacije PiH bila aktuelna, dok je nije smjenio ustavni sud nametnute PiH , pored naziva operatera iz Pederacije PiH stojala je njihova zastava. Sada kada im je zastava ukinuta jer vrijeđa nas velike Srbe, oni privremeno koriste zastavu PiH.
Zna se gdje je središte sva tri mobilna operatera i slušaoci u poruci naglase iz koga mjesta šalju poruku.
nije tacno... mnogi slusaoci uopste ne neaglase odakle salju poruku i te poruke se automatsku obradjuju jer cim je pozivni broj mreze 065 odmah izbacuje da je iz RS poruka...
"prisiljen" sam na radnom mjestu slusati Vikom jer vecina u kolektivu to zeli i tacno znam... cim voditeljka na radiju vidi da je 065 odmah po defaultu kaze da je poruka stugla iz RS.. a ja znam mgo ljudi u Federaciji koji koriste mrezu Mtel... trenutno imam 065 mtel ali sam imao i 063 eronet i boli me briga odakle je i cija mreza...
kolega ja ne volim politiku... i za mene je ovo drzava Bosna i Hercegovina i Republika Srpska u njoj... i dok je tako ja cu to postovati... uostalom mozes ti nju zvati i pederacija i kurvancija ali ovo je bih i rs...
a sto se tice zastave federacije, pa i prije nego je ukinuta ta zastava... na bn i vikom kad stize sms sa 061 i 063 isla je zastava bih a ne federacije...