banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 05:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
"Brutalnost bi pogoršala situaciju"
Ministar Ivica Dačić je izjavio da je policija mogla da reaguje i brutalnije u sukobu sa huliganima, ali da policajci nisu želeli da izazovu još veće probleme.

"Bila su spremna dva vodena topa. Ali da je neko umro od demonstranata, rekli bi da je policija prekoračila ovlašćenja", rekao je Dačić.

On je rekao da je većina policajaca, verovatno, protiv održavanja Parade ponosa, ali da MUP ne donosi političke odluke, već ima zakonsku obavezu da obezbedi svaki zakonski skup.

On je rekao da ne razume neuobičajeno veliku količinu agresivnosti i mržnje prema pripadnicima policije

"Najviše me boli kada neko viče: 'Kosovo je Srbija', a baca kamenice na policiju. Pa, na koga, bre, bacate kamenje? Ti policajci su bili na Kosovu i davali svoje živote, a ovi koji bacaju kamenje ne znaju ni gde je Kosovo", rekao je Dačić.

Ministar je rekao da su u sukobu učestvovali navijači fudbalskih klubova iz Beograda i unutrašnjosti, kao i članovi raznih ekstremističkih organizacija, i da je sukob trajao sedam sati, ali da je policija, ipak, uspela da obezbedi bezbednost za učesnike Parade ponosa.

Dačić je rekao da je kod jednog od uhapšenih pronađen spisak ljudi koji su u nedelju bili raspoređeni na različitim mestima po gradu i izrazio očekivanje da će se pronaći i drugi spiskovi koji će pomoći da se otkrije mreža organizatora.

On je rekao gostujući na Javnom servisu da "nije on odlučivao" o tome da li će biti održana Parada ponosa, već da je to odlučeno još 5. oktobra 2000. godine.

"Pa, petog oktobra ste odlučivali da se uđe u Evropu i da se prihvate evropske vrednosti. Sada treba reći i Evropi: 'Evo, imali smo paradu, jeste li sada zadovoljni?'. Ne, oni kažu: 'Bio je haos na ulicama'", rekao je Dačić i dodao da ga već "godinu dana napadaju" iz Evrope zbog toga što je prethodna Parada ponosa otkazana.

Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen rekao je da je održavanje Parade ponosa ustavno i zakonsko pravo ljudi i da niko ko je na državnoj funkciji ne treba da iznosi o tome lično mišljenje već da ima obavezu da obezbedi poštovanje zakona.

"Nemam ništa protiv da se protestuje, ali kakav je to protest ako neko pokuša nasilni upad u Urgentni centar ili napadne mamograf, baca Molotovljeve koktele, puca na stranke... I mi smo rušili vlast, ali niko nikada nije poneo pištolj ili bacao koktel, niko nije išao da ubije nekoga", rekao je Homen, koji je bio jedan od lidera Pokreta Otpor.

On je rekao da će Ustavni sud uskoro doneti odluku o zahtevu da se zabrane neke navijačke i desničarske organizacije ali da ne zna kakva će odluka biti jer je Ustavni sud, kako je rekao, "nezavisna" institucija.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Pih, Hristov, dok sam ja nasao link ti si izmjenio post.
A napisao si da su psiholozi ustanovili da je homoseksualnost bolest.

http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/h ... ealth.html

Eto pa iscitaj.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Milenko, kao prvo, ti pricas o nama kao da smo zemljanin i vanzemaljac. Kao drugo, ponavljam, ti i Elvis se oslanjate na cinjenicu da je h13m skinut sa liste bolesti. Ja sad mogu da vas pitam kako za nesto odlucujemo da li je bolest? Mozemo mi pokusati po svaku cijenu da sve relativizujemo, ali upadamo u vlastitu zamku, jer onda ja mogu sebi dati slobodu da bolest proglasim zdravljem, i obrnuto.
Pitanje sta je prirodno i sta je neprirodno, odnosno gdje pocinje promiskuitet, se moze primjeniti na ocijenjivanje da li je h13m bolest ili ne. Da li je h13m bolest ili ne, je odluceno glasanjem psihologa, koji su, kako ti fino rece, totalno drugaciji jedni od drugih. Ali iako to znate i i ti i Elvis, vi ste to prihvatili zdravo za gotovo, a ovamo dovodite u pitanje (ne)prirodnost necega, kontinuum promiskuiteta, i sl.

nista ti nisi razumio. ja se ne oslanjam ni na kakvo 'h13m' i listu bolesti, nego na moju intuiciju po kojoj mi pederi ne izgledaju bolesni u smislu u kojem su fizicki ili mentalno bolesni ljudi bolesni.
stvarno, kako za nesto odlucujemo da je bolest? da li su, recimo, plave oci bolest? mozda jesu, jer nastaju kao nedostatak pigmenta u ocima? medicinski, nesto se definise kao 'bolest' ako onemogucava covjekovo normalno fizicko i socijalno funkcionisanje. dakle, u slucaju socijalnog funkcionisanja, ako ometa covjekovo ostvarivanje nekog normalnog (intuitivno) kontakta sa drugim ljudima. homoseksualnost to ne ometa. tacka.

jedini koji ima dvostruke arsine ovde si ti, jer smatras da je homoseksualnost bolest i neprirodna, iako glasanje psihologa kaze drugacije, a istovremeno je*anje sa 60 osoba smatras promiskuitetom zato sto tako kazu...psiholozi.

inace, znas li da su prije koju stotinu godina spaljivali neke zene na lomaci zato sto su mislili da su vjestice. to se sad ne radi. pitam se da li je ista klika koja je skinula pederluk sa liste bolesti odgovorna i za tu blasfemiju sto sad ne mozemo vise da spaljujemo zene zato sto mislimo da su vjestice. sta ti mislis?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
Dačić je rekao da je kod jednog od uhapšenih pronađen spisak ljudi koji su u nedelju bili raspoređeni na različitim mestima po gradu i izrazio očekivanje da će se pronaći i drugi spiskovi koji će pomoći da se otkrije mreža organizatora.

и сад ми као треба да повјерујемо да је Обрадовић стварно толико глуп да носи списак људи са собом?
које је ово срање!

Citiraj:
"Nemam ništa protiv da se protestuje, ali kakav je to protest ako neko pokuša nasilni upad u Urgentni centar ili napadne mamograf, baca Molotovljeve koktele, puca na stranke... I mi smo rušili vlast, ali niko nikada nije poneo pištolj ili bacao koktel, niko nije išao da ubije nekoga", rekao je Homen, koji je bio jedan od lidera Pokreta Otpor.

а што овај Хомен лаже, псето једно!
колико је молотовљевих коктела бачено Петог Октобра?
колико је скупоцјених предмета одњето из скупштине?

која шупља прича... ужас!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

pseto jedno, ne opravdava razbijanje urgentnog centra i unistavanje mamografa. pseto. umlatiti nesrpsko pseto. pseto.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

pseto jedno, ne opravdava razbijanje urgentnog centra i unistavanje mamografa. pseto. umlatiti nesrpsko pseto. pseto.

погледај слике мамографа па онда реци колико је уништен.
друго, шта који курац ради аутобус са логом Б92 у то вријеме у центру БГ?
да ли твој мозак можда може да схвати да је он ту намјерно стављен?

Citiraj:
inace, znas li da su prije koju stotinu godina spaljivali neke zene na lomaci zato sto su mislili da su vjestice. to se sad ne radi. pitam se da li je ista klika koja je skinula pederluk sa liste bolesti odgovorna i za tu blasfemiju sto sad ne mozemo vise da spaljujemo zene zato sto mislimo da su vjestice. sta ti mislis?

хајде још повежи педере са селењем рода на југ..
ја вјерујем да ти можеш и то!

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
хајде још повежи педере са селењем рода на југ..
ја вјерујем да ти можеш и то!

jok, tvoj kolega istomisljenik, koji doduse makar pokusava da nadje argumente za svoju raspravu, ma kako bio nevjest u tome, je izrazio svoju sumnju u to sto je pederluk skinut sa liste bolesti. pa se ja pitam jel treba da sumnjamo i u ukidanje spaljivanja vjestica, posto mozda ima neke insider informacije...

Citiraj:
друго, шта који курац ради аутобус са логом Б92 у то вријеме у центру БГ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta, koji ku*ac. bilo ko osim huligana ima da radi u centru grada? centar grada pripada huliganima, koji su tu fino i dostojanstveno dosli da biju pedere i zandare. odakle pravo autobusu sa logom b92 da im rusi koncentraciju?
da ja tebe pitam, a sta koji ku*ac rade one prodavnice u centru grada? sve je to trebalo polupati. i sta, koji ku*ac, rade one betonske kante za smece u centru grada? i to je trebalo polupati. bravo huligani!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
jedini koji ima dvostruke arsine ovde si ti, jer smatras da je homoseksualnost bolest i neprirodna, iako glasanje psihologa kaze drugacije, a istovremeno je*anje sa 60 osoba smatras promiskuitetom zato sto tako kazu...psiholozi.

Nadji gdje sam ja rekao da je bolest u pitanju. Ovo za promiskuitet nije tacno, vodim se istim osjecajem kao i ti, a ti si prvo pricao o matematickoj preciznosti a sada odjednom pricas o intuiciji.

Zasto ti mislis da svi oni koji se ne slazu sa tobom su BG huligani?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

врло добро знамо да је то скуп високог ризика.
цео град је био у опсади, пола улица затворено и без прилаза аутомобила а они ту нацртају бус са великим б92 на себи а ДОБРО знамо шта се мисли о тој ТВ. то је ништа друго него свјесно жртвовање да би се после могло тупит о томе.

на крају крајева, на том возилу су само разбијена стакла и ништа друго!
а о томе колико хомен сере, http://www.b92.net/info/galerija/index.php?start=1 ево слике Петог Окгобра па погледајмо Београд у пламену.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Миленко, што оптужујеш човека за нешто што није написао?
Ја сам написао да је болест.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nadji gdje sam ja rekao da je bolest u pitanju. Ovo za promiskuitet nije tacno, vodim se istim osjecajem kao i ti, a ti si prvo pricao o matematickoj preciznosti a sada odjednom pricas o intuiciji.

uf, znao sam da nisam dovoljno uprostio svoj prethodni post, pa da neces shvatiti. dakle, ako se vodis intuicijom, onda mozes da kazes "ZA MENE su pederi promiskuitetni". isto kao sto i ja mogu da kazem "ZA MENE oni nisu promiskuitetni". dakle, u ovom slucaju obojica govorimo o necemu sto vazi u NASEM sistemu.
ako govoris o UNIVERZALNOM sistemu, dakle ako ne kazes "ZA MENE su pederi promiskuitetni", nego kazes "pederi su promiskuitetni", onda moras da imas neko mjerilo, jasno odredjenu i objasnjenu granicu broja partnera do koje osoba nije promiskuitetna.

Citiraj:

ja mislim da oni koji ne kazu jasno i glasno da su za ono juce krivi huligani ustvari podrzavaju huliganizam. jer, ako je opsta percepcija drustva da nisu krivi huligani, nego drzava ili pederi (koji su ih isprovocirali), sta onda huligane sprjecava da isto postupe i neki sljedeci put, kad ih nesto drugo isprovocira ili iznervira. je li ti sad jasno?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
jok, tvoj kolega istomisljenik, koji doduse makar pokusava da nadje argumente za svoju raspravu, ma kako bio nevjest u tome

Koja samouvjerenost :D

Laku noc ljudi.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Миленко, што оптужујеш човека за нешто што није написао?
Ја сам написао да је болест.

dobro, onda smatraj da je taj dio bio upucen tebi

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
врло добро знамо да је то скуп високог ризика.
цео град је био у опсади, пола улица затворено и без прилаза аутомобила а они ту нацртају бус са великим б92 на себи а ДОБРО знамо шта се мисли о тој ТВ. то је ништа друго него свјесно жртвовање да би се после могло тупит о томе.

reko sam vec nekad na drugoj temi, ako neko siluje djevojku, nije kriv on, nego je kriva djevojka sto je previse zgodna ili sto se previse provokativno obukla. ako se razlupa autobus, nisu krivi huligani, nego je kriv autobus zato sto je tu postavljen. i trolejbus. i betonske kante za smece. i mamograf. i boris tanton.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

и ти неком кажеш да је буквалац..
свеједно.. узећемо да је бус страдао и разбијен.
зар Хомен и даље није лажљиво псето?

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
и ти неком кажеш да је буквалац..
свеједно.. узећемо да је бус страдао и разбијен.
зар Хомен и даље није лажљиво псето?

ne, nego samo pravim analogiju izmedju "sta ce, koji ku*ac, tu autobus b92" i silovanja djevojke.
homen lazljivo pseto? sasvim moguce. ne znam ni ko je homen. niti me zanima. samo sam vidio da si ga zbog izjave gdje osudjuje razbijanje mamografa nazvao lazljivim psetom. trebo si boldovati dio za koji mislis da ga cini lazljivim psetom.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

uf, znao sam da nisam dovoljno uprostio svoj prethodni post, pa da neces shvatiti. dakle, ako se vodis intuicijom, onda mozes da kazes "ZA MENE su pederi promiskuitetni". isto kao sto i ja mogu da kazem "ZA MENE oni nisu promiskuitetni". dakle, u ovom slucaju obojica govorimo o necemu sto vazi u NASEM sistemu.
ako govoris o UNIVERZALNOM sistemu, dakle ako ne kazes "ZA MENE su pederi promiskuitetni", nego kazes "pederi su promiskuitetni", onda moras da imas neko mjerilo, jasno odredjenu i objasnjenu granicu broja partnera do koje osoba nije promiskuitetna.

Citiraj:

ja mislim da oni koji ne kazu jasno i glasno da su za ono juce krivi huligani ustvari podrzavaju huliganizam. jer, ako je opsta percepcija drustva da nisu krivi huligani, nego drzava ili pederi (koji su ih isprovocirali), sta onda huligane sprjecava da isto postupe i neki sljedeci put, kad ih nesto drugo isprovocira ili iznervira. je li ti sad jasno?

Нису то никакви хулигани већ разочарани и издани грађани свје земље.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Нису то никакви хулигани већ разочарани и издани грађани свје земље.

joj, umoran sam da to umotavam u neko pristojnije ruho, sutra mi valja na poso, a i veceras namjeravam da citam jos malo maksima gorkog prije spavanja, pa cu ti reci na sljedeci nacin : ne se*i. kakvi razocarani i izdani gradjani? imali su toliko dana da protestuju zato sto su izdani i razocarani, i bas su slucajno odabrali dan kad je gej parada. i ko ih je razocaro? mamograf? betonske kante za smece? autobus b92? trolejbus?
razocarala ih vlast zato sto su platili obezbjedjenje skupu ljudi koji mjesecima prima prijetnje smrcu? ah, nevjerovatno!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 01:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Разочарали их је власт која им није омогућила да имају посао и паре да себи обезбеде одлазак у нпр. Париз или Лондон ( а ја то знам јер маса мојих другара из Србије и поред тога што им данас не треба виза није могла да стигне даље од Будимпеште, где је могла и док су биле визе).
Разочарала их је власт која је у стилу њених претходника државу искористила за лично богаћење, притом омаловажавајући и разбијајући сваки ауторитет државе која је изгубила свако поштовање у очима својих грађана тј. људи су изгубили осећај припадности држави Србији.
Разочарала их је власт која је дала милионе за педере (од којих велика већина и неће никакву параду, већ само као и сви остали хетеро грађани хоће посао и услове за нормалан живот) а укинула плаћено породиљско одсуство.
Разочарала их је власт која забрањује скуп Срба у Новом Пазару али одобрава геј параду и Београду иако је фактор ризика исти.
Разочарали су их људи попут тебе, којима пуца курац за земљи и народ, јер је њима супер и имају пара да себи приуште већину ствари.

Узрок јучерашњих нереда је то што 5. октобар није био крвав. 10 година скупљани бес народа се искалио на две украдене фотеље из скупштине и пар полупаних прозора. Властодршци који су дошли су то увидели па су закључили да ће моћи и они као Слоба да се иживљавају по народу, јер ето и кад народ прокључа они ће са покраденим парама преко гране. Грешка у корацима. Данашњи клинци не знају за Слобу, пуца им за Драшковића, хоће да им се дају услови за живот који су им обећани а никада нису испуњени.
Овој деци је узето све и та деца ће да то наплате кад тад. И то врло брзо.

Апропо, овог " не сери", ја сам теби већ једном написао да је свет мали а ја се ето игром случаја доста крећем по истом. Неке ствари могле би да се врате као бумеранг, па гледај да то "не сери" не би морао да поједеш лопатом.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 01:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Разочарали их је власт која им није омогућила да имају посао и паре да себи обезбеде одлазак у нпр. Париз или Лондон ( а ја то знам јер маса мојих другара из Србије и поред тога што им данас не треба виза није могла да стигне даље од Будимпеште, где је могла и док су биле визе).
Разочарала их је власт која је у стилу њених претходника државу искористила за лично богаћење, притом омаловажавајући и разбијајући сваки ауторитет државе која је изгубила свако поштовање у очима својих грађана тј. људи су изгубили осећај припадности држави Србији.

sa ove dvije tacke mogu da se slozim.

Citiraj:
Разочарала их је власт која је дала милионе за педере (од којих велика већина и неће никакву параду, већ само као и сви остали хетеро грађани хоће посао и услове за нормалан живот) а укинула плаћено породиљско одсуство.

znas, iduci po toj logici, mozes da kazes 'drzava je dala pare za pedere, a nije dala za X', pri cemu je X bilo sta. prica je ista kao da je kompletan budzet srbije potrosen na paradu.
druga stvar, koju sam vise puta ponovio, to sto je za paradu moralo biti angazovano 5000, a ne 5 policajaca, koliko ih biva angazovano u drugim zemljama, je posljedica toga sto su ti siroti, jadni, napaceni i razocarani gradjani (moj naziv : huligani) mjesecima prijetila smrcu pederima ako se usude da organizuju paradu. prema tome, ako gradjani zele da njihovo licemjerje ne bude bas potpuno ocigledno, onda treba da krive huligane zato sto je toliko novca potroseno na obezbjedjenje. najvise zbog svega sto se desilo juce, jer je to pokazalo da je obezbjedjenje od 5000 ljudi bilo itekako potrebno.
to ti je situacija u kojoj, recimo, ti i grupa pajtasa hocete da ubijete osobu X, policija zastiti osobu X dodjeljujuci mu tjelohranitelja, a onda ti i pajtasi izadjete na ulicu i protestujete sto je potroseno y eura za obezbjedjivanje osobe X, kad su te pare mogle biti potrosene na skole, penzionere, trudnice, gladne u africi, sta ja znam na sta sve ne. ako to ne vidis, onda ti nema pomoci (mada smo to znali i prije).

Citiraj:
Разочарали су их људи попут тебе, којима пуца курац за земљи и народ, јер је њима супер и имају пара да себи приуште већину ствари.

hm, ako je uslov da bi te smatrali briznim za zemlju i narod to da polupas makar jedan autobus, isprebijas makar jednog pedera, ili, ako vec nisi u mogucnosti, makar podrzis takav cin, onda ja zaista nisam brizan za svoju zemlju i narod.

Citiraj:
Овој деци је узето све и та деца ће да то наплате кад тад. И то врло брзо.

jel ti lazes samo nas, ili i sebe? nista se nece promijeniti. nikakva vlast nece pasti. nikakvi 5 oktobri se u dogledno vrijeme nece ponoviti. sljedece incidente mozemo da ocekujemo kod sljedece parade, jer je, ocigledno, parada pedera najveci problem i najveca prepreka boljitku drzave srbije.

Citiraj:
Апропо, овог " не сери", ја сам теби већ једном написао да је свет мали а ја се ето игром случаја доста крећем по истом. Неке ствари могле би да се врате као бумеранг, па гледај да то "не сери" не би морао да поједеш лопатом.

apropo ovoga, razmisljao sam dugo kako da formulisem odgovor na to, i nakon dugog vijecanja sam sa sobom, odlucio sam se za sljedecu recenicu : ne seri.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]